Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azolcsosag Dani

129 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A-Z olcsóság Robot porszívó 2019.11.27 14:37:05
Már évek óta csak arra várunk, hogy a Terminátor-ba illően a robotok átvegyék az uralmat felettünk és öntudatra ébredjenek. Nos, elérkezett az idő, habár a világ dominanciájának még várnia kell, de első sorban a takarítás is megteszi. Manapság már robotporszívók dolgozhatnak a te otthonodban is,…..
Ismered Pató Pál úr mondását: ráérünk arra még? Ha eddig így gondolkodtál már, ami a fekete pénteki akciózásokat illeti na meg persze a karácsonyi ajándékok beszerzését (miért is ne kötnéd össze ezt a kettőt), akkor ideje nagyobb sebességbe kapcsolnod! Ahhoz, hogy a webshopban megrendelt…..
Ha mindig is szeretted volna kicsit automatizálni az otthoni takarítást és egy kis időt spórolni magadnak a hétvégén, akkor az Alfawise V8S PRO E30B robot porszívó lesz számodra a tökéletes társ. Egy teljesen „okos” takarítógépről van szó, mely elődjénél mérföldekkel „okosabb” és képes egészen…..
Az esztendő végén nemcsak 2019-től vehetünk könnyes búcsút, hanem a Windows 10 mobile rendszertől is, melynek támogatását megszünteti a Microsoft. Új platform kitalálásáról szó nincsen, a vállalat inkább besorolt a nagyágyuk (iOS, Android) mögé. A Microsoft hivatalosan bejelentette, hogy december…..
A vezeték nélküli fülhallgatók valósággal meghódították a piacot az elmúlt 1-2 évben, ugyanis sokan örömmel vették a hírt, hogy végre megszabadulhatnak a kábelektől és élvezhetik a zavartalan zenehallgatást, valamint beszédet. Jó hír volt az is, hogy az új fülhallgatók vásárlása sem okoz már gondot…..
Az eNET kutatása több mint öt millió embert érintett, akiket mobilos szokásaikról kérdeztek. A válaszadók 25%-a még a WC-re is viszi magával hőn szeretett okostelefonját. Azért ez nem kismértékben meghökkentő. Mi ez, ha nem függés? Igaz a mai életritmus ebbe az irányba hajtja a mókuskerékben…..
Az Asus már jó ideje lázban tartja termékeivel a gamereket PC és mobil platformon is. A ROG szériában számos olyan kiegészítő található, mely a gamerek életét praktikusabbá és izgalmasabbá teszi. Számos játékot eddig csak PC-n élvezhettünk, azonban a legnépszerűbb játékok, mint például a PUBG, a…..
Sok e-cigarettát bemutattunk már posztjainkban, azonban eddig főleg középkategóriás termékekről esett szó. Ezúttal azonban egy nagyon ütős, prémium e-cigaretta kerül a reflektorfénybe, ez pedig a Vaporesso Luxe S Kit, mely webáruházunkban már meg is rendelhető. A Vaporesso Luxe S egy gyönyörű…..
Az alábbi cikk elolvasása után igazi külföldi webáruház guruvá válhatsz, már ami az online rendelés csínját-bínját illeti. Előfordulhat, hogy egy küldemény, ami csomagnak látszik végül levél minősítést nyer. Ez külföldi webáruházból rendelt termékek esetén nem túl előnyös fordulat, hiszen a…..
Az idő pénz, a séta fárasztó, főleg, ha minden nap sokat kell sétálni. A Xiaomi legújabb elektromos rollere azonban olyan mértékben felgyorsíthatja a napunkat, hogy akár többször is leülhetünk teázni, kávézni, vagy akár egy jó hosszú ebédszünetet tartani. A Xiaomi Mijia Pro 45KM elektromos roller…..
Június végére esett a választás az LG részéről, hogy kiadja legújabb W-szériás okostelefonjait, melyekben már a legújabb water-notch (káva) kijelző, mesterséges intelligencia, tripla hátsó kamerarendszer és sok egyéb nyalánkság lesz megtalálható. Mindez azonban egyelőre csak az Amazon India-n fog…..
Az okosórák már szinte kultikus szintet töltenek be életünkben, hiszen minden második emberen láthatunk egyet. A trend érthető, hiszen az okostelefonok úttörésével miért ne lehetnének az órák is okosak? Sok okosóra azonban nem két fillér, de mégis akad 1-2 gyöngyszem a piacon, mely filléres áron…..
Ha belegondolunk, akkor nehéz lehet manapság olyan telefont találni, mely kényelmesen beleférne zsebünkbe. A farmerzsebek egyre kisebbek, az okostelefonok egyre nagyobbak. Felmerül tehát az igény egy mini telefonra, mely nem sokkal nagyobb, mint a hüvelykujjunk. De van ilyen? Bizony van! A GT STAR…..
A Huawei kicsit szorult helyzetbe került az elmúlt hetekben, ugyanis Trump elnök komoly szankciókat rótt a cégre, és a kereskedelmet is nagymértékben limitálta az okostelefonokat gyártó kínai céggel. Ez aztán lavinát indított el, és a Google-nek is blokkolnia kellett a Huawei készülékekhez eljutó…..
Használtan okostelefont venni jóval olcsóbb lehet, mint újonnan. Vagy mégsem? A kérdésre tiszta lesz a válasz, ha egy kicsit belenézünk a számokba. A logika még ma is egyébként érvényes, tehát jó választásnak tűnik újonnan vásárolni valamilyen terméket (nem csak okostelefont), mivel valószínűleg…..
A 2.4 GHz-es frekvenciasáv wifi kapcsolaton csúcsidőben olyan, mintha Pest utcáin ülnénk a forgalmi dugóban reggel 8-kor és délután 5-kor. Rengeteg forgalom, interferencia és lassú kapcsolat jellemzi, ezért sokan szeretnének az 5 GHz-es frekvenciasávra váltani, azonban ehhez drága…..
A 2018-as év legjobb 3D nyomtatója sokak szerint az Alfawise U20 volt, melynek sikere azóta is töretlen. Az általános kérdések azonban mindig felmerülnek. Álljon itt néhány elfogulatlan vélemény, hogy miért is lett a tavalyi év top 3D nyomtatója. Érdemes megvenni? Nos, igényektől függően nagyon is…..
Sok időt töltöttél a városban a sétálással? Unod már, hogy folyton tömegközlekedni kell még rövid távokra is? Az Alfawise M1 összecsukható elektromos roller ezeket a problémákat hivatott megoldani. Ez a roller problémamentes közlekedést biztosít a tömött városok utcáin is, mindemellett pedig…..
Az Alfawise-tól már sok mindent bemutattunk és kiderült, hogy rengeteg hasznos kis kütyü található a gyártó termékpalettáján. Ezúttal azonban lehet, hogy túllőttek a célon, ugyanis egy ablaktisztító robotot dobtak piacra, mely konkrétan helyettünk mossa az ablakokat! Ha ez nem…..
Eddig főleg olyan elektromos cigarettákat mutattunk be, melyek kezdő és haladó vape-esek számára egyaránt jó választásnak számítottak. Ezúttal a Teslacigs CP Couples Kit kerül a reflektorfénybe, mely a kezdőknek már nem annyira ajánlott, azonban a profik számára egy kiváló és erős társ lehet a…..
Március elején az okostelefonjairól ismert Xiaomi megérkezett az internet piacára is, ugyanis rászabadította a vásárlókra a 4A és 4A gigabit routereket, melyek a felső kategóriás IT infrastruktúra jeles képviselői. A 4Q és 4C modellekhez képest, melyek a Xiaomi korábbi routerei, a 4A és 4A gigabit…..
Az okosórák már abszolút nem számítanak újdonságnak a piacon, azonban, a legtöbb esetben, ha igazán jó minőségű órát akarunk, akkor azért igen borsos árat kellett eddig fizetni. Nos, ezúttal a Lenovo X Watch Plus áll blogunkon a reflektorfényben, mely úgy tűnik, hogy meghazudtolja ezt a…..
Amióta a sok üléssel járó életmódot összekötötték kutatók a rövidebb élettartammal, sokunkban felmerült az igény, hogy napi szinten végezzünk egy kis testmozgást annak ellenére is, hogy a munka a jelentős részét felemészti napunknak. A Xiaomi Youpin A1 névre keresztelt gép az innováció igazi…..
A Február 20-án zajlott Xiaomi konferencián nem csak a Xiaomi 9-es okostelefont ismertük meg, hanem további 3 vezeték nélküli eszközt, melyek teljes mértékben lefedhetik töltési igényünket az okostelefonokkal kapcsolatban. Egy vezeték nélküli töltőállomásról, egy vezeték nélküli, autóben…..
Ha fontos az olcsóság és a nagyképernyő is, akkor szeretnénk nektek bemutatni az Alfawise X 3200 HD projektort, mely elhozhatja az igazi házimozi élményét otthon a ti otthonotokba is...