Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walovilag

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
walovilag 2016.10.04 08:52:52
@yoga girl: Ez egy ismert pszichológiai jelenség, ugyanaz, mint amikor a nők évekig kitartanak az alkoholista férjük mellett, tűrik a verést meg az alázást, mert azt gondolják hogy a férjük beteg, és a segítségükre van szüksége. Egyébként nekem Zseri szimpatikus, meg még Soma, a többiek mind szimpik.
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a…..
walovilag 2016.09.18 13:59:55
@ratsliveonnoevilstars: Szerintem jó játékos voltál, hoztál egy érdekes szint a játékba...Én a kacsás dolgon jól szórakoztam, én a kacsával úgy vagyok, hogy az kaja, és finom, és aki elkezdte hogy jaj szegény kacsa, az álszenteskedik.
Mondjuk én úgy gondolkodnék, hogy simán bevállalok egy pofont azért hogy a másikat kizárják. Bár morálisan az is hibás, aki úgy felidegesíti a másikat, hogy abból tettlegesség lesz. Szóval lehet hogy a nézők elítélnék azt a játékost aki ilyet csinálna. Meg az is lehet hogy beküldenének mást helyette.
walovilag 2016.09.18 13:22:43
@É2I: Vikiről az a véleményem, hogy nem fog bekerülni a VV-s hírességek csarnokába a mellszobra, talán úgy is lehet fogalmazni, hogy neki a játék végletért mielőtt elkezdődött volna. Én nem tudom megérteni, hogy volt már 7 széria, meg vannak külföldi szériák is, illetve könyvek vannak teleírva az ilyen valóvilág játékok pszichológiájával, a nyeremény is elég szép summa, és mégis játékosok beköltöznek teljesen felkészületlenül. Viki konkrétan azt hitte hogy ott majd öribarikra fog találni, és egy jót fognak szórakozni, és ez lesz élete legnagyobb bulija....én tényleg nem értem hogy a 7 széria után ezt hogy lehet ennyire benézni. Akármennyire is röhejes kívülről nézni, és ritka nagy lúzernek kell lenni hogy valaki beköltözzön oda bohóckodni, ez egy nagyon nehéz játék. Én azt mondom hogy aki megnyeri a 36 milliót, az meg is érdemli.
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
walovilag 2016.09.14 10:39:34
@Andi.Mf: Szerintem meg a szériák színvonala folyamatosan csökken. Így volt ez az elején is, a VV1-et már mindenki nézte, a VV3 meg már nem érdekelt senkit. Aztán a klub előszedte még egyszer ezt a "lerágott csont" műsorformátumot, megépítette az új villát, VV4, VV5 jó volt, aztán gyorsan lecsökkent a színvonal.
Amit most látunk az a kereskedelmi televíziózás hattyúdala, a nézettségi adatok már régen nem azok, aminek mondják, ez egy mesterségesen életben tartott iparág. Nálunk csak azért van kábeltévé, mert a gyerekek nézik a rajzfilmcsatornát, én meg a BL-t. A VV-t a számítógépen nézem, de ha eszembe is jutna 10-kor, hogy most van, neki sem állnék kikeresni az RTL2-t a 120 csatorna között.
Úgyhogy egyre nehezebb lenyomni a reklámblokkot az emberek torkán, és erre nemsokára azok is rájönnek akik fizetnek érte, és akkor letörjük a hét lakatot a könyvről, eljön a négy lovas...Szerintem meg fog jelenni egy új formátum, az internetes televíziózás, amire a mai smart TV-k már készen állnak, végül is youtube lesz a tv, csak egy olyan formátumban, ahol meg tudják nekünk mondani hogy mit akarunk nézni.
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
walovilag 2016.09.12 08:26:04
@SzemFülEs: Statisztikailag, az előző szériák alapján Dávid, a jóképű, jólelkű, kicsit tuja szépfiú a nyertes (Miló, Szabolcs, Laci, Robin után, és talán Aurélió is ide tartozik - sőt, Csaba is majdnem megnyerte csak őt lenyomta Attila, de ebben a szériában ilyen Alekosz, Attila kaliberű játékos nincsen). A másik esélyes Vivi, BB Éva után, sőt, Aurélió is ez a kategória inkább, csak hímben. Azt is tudjuk, hogy a bent kialakult párok általában sokáig eljutnak, de nyerni nem szoktak. Ellaposodnak, nem is szerepelnek az összefoglalóban, viszont kihívni nem merik őket, mert bent azt hiszik hogy erősek .
Tehát az előző szériák alapján itt a döntőm: Vivi, Lóri, Dávid, és Dávid nyeri, de Vivivel nagyon szoros lesz.
walovilag 2016.09.12 08:48:24
@ornyim: jogos, sőt valószínűleg Lóri helyett Soma fog odaérni a döntőbe.
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..