Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoadSurfer

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
RoadSurfer 2009.03.25 11:22:04
Szerintem Horn Gyula lenne az ideális jelölt és nem Bokros. Megmagyarázom, miért:

1. Horn Gyula bármilyen szigorú megszorító, népnyúzó intézkedést meg tudna hozni anélkül, hogy az emberek többsége a Dunába akarná lövetni. Horn beteg ember, akit az emberek többsége sajnálna, nem kívánnának neki rosszat. A maradék elégedetlenkedők pedig minden nap abban bíznának – nem is alaptalanul -, hogy amúgy is hamarosan meghal szegény. De ma már vannak olyan modern lélegeztetőgépek, amelyekkel 2010-ig egészen biztosan kihúzná.

2. Horn Gyulát az előbb említett okok miatt a jobboldal sem igen merné támadni, legfeljebb az MSZP-t hibáztatnák, amiért egy ilyen szerencsétlenre bízta az ország vezetését.

3. Horn Gyulát az IMF vezetői is megszánnák. Egy beteg emberrel nem mernének ordibálni, nem szívesen zsarolnák be, ráadásul kevésbé értenék, amit motyog. A Horn által szignál hitelszerződéseket pedig később semmissé lehetne nyilvánítani, mondván: az aláírás pillanatában (is) cselekvőképtelen volt. De mivel Horn a megszorítások nagymestere lenne (lásd. 1 pont), az IMF sem ordítaná le a fejét, a külföldi befektetők bizalmát is élvezhetné.

4. Horn Gyula az egészségügyi reformot egy szempillantás alatt véghez tudná vinni. Hiteles személy lenne, akire nem lehet ráfogni, hogy köze sincs az egészségügyhöz, hiszen folyamatosan romló állapotának köszönhetően napjai nagy részét kórházakban töltené.

5. Horn Gyula a nyugdíjasokon kívül hitelesen maga mellé tudná állítani az alkoholistákat, s ezzel több millió szavazót és támogatót nyerne az MSZP.

6. Horn Gyula irányítható, ráadásul 2010-ben mindent rá lehet majd kenni.

7. Horn Gyulának mindenki elhinné, hogy az ország rendbetételére tette fel az életét és kész meghalni a nemzetért.

Szóval kövezzetek meg, de azt gondolom, hogy Horn Gyula lenne most a mi emberünk!
roAdsurfer taskenti deszkások 2008.08.08 13:48:00
Az alábbi videón üzbegisztáni, azon belül is a taskenti deszkások láthatók. Ez azért is érdekes, mert az Afganisztánnal – észak felől – szomszédős ország viszonylag zárt, diktatórikus állam, titkosrendőrséggel és miegyébbel. 2006-ban volt szerencsém ott járni, a…..
roAdsurfer 100 mm-es kerekek 2008.07.31 14:25:00
Gyorsabban megy a deszka, jobban veszi az akadályokat (repedések, padka stb.), de trükközésre - a manuálozáson kívül - nem igazán alkalmas. Nagyjából ezeket érdemes tudni a 100 mm-es, longboardokra tervezett kerekekről, amelyet a neten már 9-15 dollár között is kaphatunk.…..
Ígérem, hogy most egy jó darabig nem írok erről a témáról, de ez a videó sokaknak hasznos lehet. A csávó acetonban áztatja, aztán papírlapon szárítja a a csapágyakat. ..
Még mindig csapágy-téma. Kicsit utánaolvastam, s kiderült, hogy a korábbi posztban írt 200 dolcsis csapágy nem a csúcs - legfeljebb árban. Az okosok szerint a Bones Swiss kerámiacsapágy a legjobb. Az ára - az e-bayen - 80 dollár körül van. A youtube-on találtam is egy videót,…..
Miközben a városi kerékpárosok érdekérvényesítő képessége és a biciklizés népszerűsége egyre nő, más utcai sportok a perifériára szorulnak. Most éppen a fővárosi Gödör Klub környékét tisztítanák meg végleg a gördeszkásoktól. De a deszkásoknak nincs hová menniük,…..
roAdsurfer 200 dolcsis csapágy 2008.07.23 14:36:00
Kerámiacsapágyak keresése közben akadtam rá az e-bayen erre a nem mindennapi példányra: gördeszkára, longboardra is jó, 8 mm-es cucc, full kerámia. Az ár azért is meglepő, mert a kerámia csapágyak ára - legalábbis az e-bayen - 30-50 dolcsi között van. Vajon mit tud…..
roAdsurfer barcelona tour 2008.06.19 12:31:00
a júniusi offline-ban van egy cikk néhány hazai pro deszkás (sinka, gajdo, tuu) barcelonai tripjéről. a youtube-on pedig egy nagyon rövid felvétel.  ..
roAdsurfer kezdésnek jó... 2008.06.18 13:21:00
lesz ez a videó. a fene tudja, hogy hol készült. ..
Címlaplány Ajándék 2008.04.17 06:30:00
Éva (25) szereti a drága fehérneműket, ezért szomorúan vette észre, hogy a barátjától előző nap ajándékba kapott párducmintás melltartó egyszerű kínai hamisítvány. Úgy döntött, új barát után néz, aki megbecsüli. Vajon ki lesz az a szerencsés a férfi?..
Címlaplány Forró nap 2008.04.16 06:30:00
Tánya (20) egy luxusvillában dolgozik szobalányként. Mióta a villa légkondicionáló berendezése elromlott, sokat szenved a hőségtől. Ha a szigorú háziúr nem figyel, munkaruháját leveti, hogy az úszómedencében hűsítse le felhevült testét. ..
Címlaplány Test és lélek 2008.04.14 06:30:00
Melanie (22) imád sportolni. Még az ágyban is fekvőtámaszt nyom, nehogy elveszítse remek kondícióját. „A test a lelke mindennek” – mondja. Keménysége és határozottsága ellenére legbelül ő is a szerelmet keresi. Ki tudja? Talán épp egy konditeremben találja majd…..
Címlaplány Rosszkor, jó helyen 2008.04.13 06:30:00
Legnagyobb meglepetésére Kata (23) egy tollpihét fedezett fel a mellén. Először kétségbeesett, mert nem tudta mire vélni a dolgot, de aztán rádöbbent, hogy a pihécske a kilyukadt kispárnájából eshetett ki az éjszaka. Ezért hát fogadalmat tett: alaposan megvarrja párnáját,…..