Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veresné

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 50 milliós játszma az a vetélkedőműsor, aminek elméletileg nem kellene működnie. Megvan ugyanis az ilyen műsoroknak a pszichológiája, ami nagyjából azon alapul, hogy a játékost és a nézőt is az hajtja, hogy látja, ahogy gyarapodik a lóvé, amit a végén el lehet vinni, és ott van a nagy elbukja-nem…..
Este nyolckor kezdődik és 10-kor ér véget az idei Való Világ döntője az RTL II-n, amit vagy a kissé együgyű, de jólelkű Soma, vagy a sokat vetkőző sültbolond Vivi, vagy esetleg a semmilyen Gina nyer majd meg. A mi tippünk Soma, úgy, hogy Gina esik ki az első menetben. Tessen szavazni, ingyen…..
Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval... Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit…..
Veresné 2016.09.30 10:52:24
@Spitzbauer: Minden szavaddal egyetértek! Gáspár Győzőt ki kéne tenni a műsorból!
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
Veresné 2016.09.13 10:55:38
@rearwindow: Egyetértek és nem is értem ki az aki ennyire tolja ezt a szerencsétlen balekot az RTL-nél. Se humora se esze nincs, nagyon irritáló!