Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikondar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon, azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki őket kívánja." (Ismeretlen) Szolgálati közlemény! A mai szexedukációs óra elmarad, és osztályfőnöki óra lesz…..
 1. Évtizedeken át állandósulnak a reformok (ez egyszerre tünete és oka is a hanyatlásnak), mindig az aktuális hozza majd el a megváltást, amitől azonban folyamatosan távolodunk. 2.  A tanárok helyett nagyobb megbecsülést kapnak a különféle pedagógiai szakértők,…..
sikondar 2009.02.08 11:19:43
Üdvözlök minden kommentelőt.

Sajnos nagyon egyet kell értenem az itt leírtak nagy részével.
Véleményem szerint ez egy tudatos folyamat, függetlenül attól, hogy ki van kormányon.
Pont a kádári érában volt igaz a strici által leírt fejlődés. Most hol a Delta, az Élet és Tudomány, a vetélkedők?
De a multiknak, a multik anyaországainak miért érné meg, hogy egy új belépőnél magas szintű oktatás legyen? Tudom, összeesküvéselmélet. De tényleg elsősorban a természettudományos képzés szorul erőteljesen vissza az évek folyamán. A mérnökképzés általánosban indul, fizikaórán. Ami a kísérletektől lesz érdekes. Van pénz kísérleti eszközökre? Van még egyáltalán fizika oktatás?
Egerben a tanárképző főiskolán jelentkezők hiányában megszűnt a fizika szak.
De lassan már nemcsak a természettudomány lesz ciki. A közelmúltban egy fórum topicban (Tessék, ez is szép magyar szóösszetétel) Egy történet kapcsán kifogásoltam a minősíthetetlen helyesírást. Nekem estek a többiek, hogy örüljek, hogy végre valaki ír és szabályszerűen hencegtek vele, hogy ők is hülyék a helyesíráshoz.
Nem ragozom tovább, de szerintem tudatos cél, hogy gondolkodásilag, tudásilag lebutított nemzet legyünk, hiszen a fogyasztói és reklámpiacnak sokkal jobban megfelelünk, politikusainknak sokkal könnyebb lesz minket irányítani. Nemzeti múltunk jelképeiről még annyit, hogy valamelyik nagy filozófus mondotta volt: Vedd el egy nép történelmét, onnantól azt csinálsz vele, amit akarsz.
hogy kíméljem a fantáziát és a valósághoz hű maradjak, íme az illusztráció a kalodás kalandomhoz. ezek a képek még a "nem is olyan vészes ez" állapotban készültek. a későbbiekben kép nem készült, a szenvedésemet csak szavakkal tudtam leírni.igy…..
stripped&striped kaloda 2 2009.01.03 00:13:00
kitöröltem. egy szép bejegyzést a kalodáról. írtam szívből. kitöröltem egy pillanat alatt. most megírom újra.  szóval úgy alakult, hogy az előzőleg elkészült kaloda karnyílásai túl szélesek voltak nekem és babel kitalálta, hogy az ügy érdekében – vagyis a…..