Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoga girl

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
Ez nem a poszt, hanem egy videó, poszt délután lesz, Dzsubi szokásosan sírvaröhögős stíljében. (Nem ő baszta el, hanem én.) A videó viszont  mérföldkő a hazai realitytelevíziózás életében...
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
Még mielőtt rákanyarodnánk a bolond iskola hétre, még kapunk egy istenes adagot a vasárnapi buli morzsáiból. Azzal nyitunk, hogy Tivy és Dzsina a zuhanyzóban nyektetik egymást. Mondanám, hogy vicces, amint egy Etióp falunak elegendő vízmennyiséget elpacsálnak a faszba, de nem az. Engem nem is a…..
yoga girl 2016.11.03 10:27:19
@Plüsscukor: csak rákerestem Mici eredeti nevére és feldobta, majd meglepődtem
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
yoga girl 2016.10.26 09:51:33
@temperepempe: jézusom NEEE :D itt vinnyogok az irodámban, feldobtad a délelőttöm, köszi! :D
Akárki akármit mond én imádom Bencét, egyszerűen bejön a troll humora :D
Ugyan Zserbó kiesésének villabéli drmámáját már gyönyörűen lekottázta Bruti májsztró, de még bőven volt kraft az ominózus estében, hogy a keddi adás felében is arról legyen szó. Mondja is Bencur Gyula, hogy a lakók berántották a bulifűnyírót, csak épp nem ketyerészett mindenki azonos fordulatszámon.…..
yoga girl 2016.10.19 11:21:42
@Plüsscukor: aaah pont most írtam le :D akkor igen, volt már erről szó :D
yoga girl 2016.10.20 10:57:57
@Spitzbauer: Csak felb*sz hogy ennyire képes a "műsorvezető". Ő szajkózta a kiesés napján "juj hallottad mit ordított neked Krisztián, hogy dejó hogy kiestél, hát ez nem volt szép tőle"

Most én kedvelem Krisztiánt, valaki biztos nem, ezzel sincs baj de eléggé elképzelhetetlennek tartom hogy valaha is bárkinek, akár az ellenfelének azt kiabálja ki hogy kiestél bibibi azért ő ennél higgadtabb. Na mindegy :D
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
yoga girl 2016.10.10 08:11:15
@ördi ke: Lóri feladta, Gina bevonult, Zseri kiválasztott lett
yoga girl 2016.10.10 08:43:33
@Spitzbauer: Nem hogy fair nem volt, de az egyetlen szó ami eszembejutott a döntéséről: LOGIKÁTLAN

Kiválasztják, arról beszél napokig hogy ő a bábjátékos, mindent ő kever kavar, lila kendő azért lett Eveliné, Dávid meg azért vette le mert ő ezt így intézte, hajajjjj de imádja irányítani a játékot *köhint*, még a feladatokba is odatette magát, majd hirtelen.... feladom. Plusz Dináért és a húgomért bármit megteszek nekem nem diákhitelre kell a pénz, én bármit megteszek, majd másnap: Dina és a családom többet ér mint 36 millió. Hol a logika a döntéseiben??
yoga girl 2016.10.10 08:47:19
@ördi ke: Neeeem, azt írtam "Gina bevonult" :)
Én se értem, szerintem is túl sokat tud a lány.... nem hiszem hogy a játék végéig egy hotelszobában tartották hátha szükség lesz rá egyszer.... bár fogalmam sincs mi ilyenkor a menet, bár ő is mondta tegnap hogy az elejét még nézte szóval képben van. Ki érti ezt.
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
yoga girl 2016.10.07 13:21:17
@KapitányG: Hát én arra mondtam hogy pont úgy néz ki mint a tipikus kigyúrt, kopasz rosszfiúk, nem feltétlenül az előéletére.
yoga girl 2016.10.07 13:27:26
@KapitányG: nálam igen, mert egy barátnőm imádja ezt a típust, mindig ilyen pasijai voltak és mind volt börtönben, így az én baráti körömben így mondjuk esetleg "maffiózó típus"-nak. de szerintem túlpörögsz egy szót amit egyáltalán nem rosszindulatból írtam, pláne hogy Krisztián a kedvenc játékosom. :)
Előszó Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával…..
yoga girl 2016.10.06 10:21:51
@MacákékIcukája: Nem tudom de mindenki etőtl tart hogy "és ha Dina kiesik mit fogunk nézni" meg XY kiesik mit fogunk nézni, de a végén úgyis mindig van nézni való :)
yoga girl 2016.10.06 10:40:06
@mézescsók: Persze, nyilván mindenkiben mást vált ki Dávid kendő levétele, valakinek pozitív, valakinek meg nem, ez tök normális, majd a szavazáson úgyis kiderül. Csak szerintem Dávid agyában ez a gondolat futott le, hogy ezzel ő csak nyerhet. :)

@MacákékIcukája: Pszichopatának ott van még Tivy :D Csak annyit mondtam hogy biztos lesznek még dolgok amiket érdekes lesz nézni akárki esik ki
yoga girl 2016.10.06 12:44:27
@Chat Géza: Oh, lehet, bevallom csak az utóbbi 3 évadot néztem eddig. :) Csak mintha Bence ezt mondta volna tegnap az öfiben hogy erre még nem volt példa.
Azonban ahhoz tartom magam hogy Lóri erre nem számíthatott olyan bizonyosan mert ez egy olyan dolog ami vagy nem történt meg eddig vagy 1% esély van rá! De aztán ki tudja, lehet ő ilyen extra okosan végiggondolta ezt ahogy mondja.... de én nem hiszem.
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
yoga girl 2016.10.05 09:25:41
@Krétagarbó: Egyszer még talán Lilu mondta talán Fanninak vagy valakinek mikor az egyik ex lakó büntetést kapott hogy ott van kitéve nekik a szabályzat, el kéne olvasni és akkor nem kapna büntetést mert tudná mit lehet meg mit nem, mintha még az is rémlene hogy ki volt nekik függesztve valahova. Persze most nem tudom mi van, meg van-e
yoga girl 2016.10.05 10:33:29
@Chat Géza: Hát jó csak furcsállottam hogy a kertben miért van, mert idén szoli se volt meg semmi. De így már értem. köszi :)
yoga girl 2016.10.05 11:31:13
@É2I: én nem kombináltam, csak érdekesnek találtam de végiggondolva rájöttem hogy mi értelme. nem akartam túltolni a témát ennyire :D
Kedves Kolozsi úr!Minden este, mihest vége van az M1-en a folytatásos migránsnak, átkapcsolunk magára, mert mindég nagyon nézzük a műsorait. Mondjuk leginkább a Szűjjélmán tetszik, de ha nem tudok aludni (már pedig sokszor nem tudok a lábom miatt), akkor nézzük a szomszéd Encikével a Valóvilla…..
yoga girl 2016.10.04 15:36:56
@MacákékIcukája: Én még azt tudom hogy alkoholista is volt, azt nem tudom e miatt hunyt-e el. Mindenesetre emlékszem hogy az első veszekedése Zsoltinak e kapcsán volt Micivel mikor nagyon berúgott az egyik bulin pár hete és Zsolti megjegyezte hogy ezt soha többet ne csinálja, mert pontosan úgy beszélt mint az anyukája aki alkoholista volt és úgy is viselkedett. Mici meg szerintem félreértette de eléggé magára vette, azóta van köztük feszültség.
yoga girl 2016.10.04 15:44:13
@KukkoriiiQ: Bizony, erre is írtam hogy nagyon ritka az ennyire türelmes ember. Persze a feltétel nélküli szeretet nagyon sokat segít, de ilyen embert is nehéz találni.. sajnos. Meg nem is feltétlenül hasonlóan bizonytalan személy segíthet, inkább olyan akinek iszonyat beleérző képessége van, és nem azt látja hogy valaki egy komplexusos hisztis liba, hanem azt hogy valamitől olyan lett és ezeket ő nem direkt csinálja. Szerintem sok emberből ez hiányzik hogy megértsék a másikat ilyen szinten.
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
yoga girl 2016.10.03 10:44:25
@WICKEDWITCH: Én is ellene szavaznék bárkit vinne... bár erre még várni kell valószínűleg. Egyszerűen az övé már egy olyan szint amit én undorítónak tartok, akkor is ha nagy ritkán vannak normális pillanatai. És igen valami agydoki ráférne elég erőteljesen.
yoga girl 2016.10.03 15:29:40
@ascii: nekem történt ilyen ismerősömmel aki férfi. buliban leitatás, hazavivés, kikötözés, de a részletekbe nem mennék bele. mondjuk úgy az illető hosszú évek után merte bevallani, és elég nagy traumát okozott az életében. valószínűleg azért tudunk kevés ilyenről mert a férfiak ezt nem vallják be, ahogyan a nők nagyrésze is nagyon nehezen ha velük történik. De ha rákeresel neten biztos találsz ilyen esetekre még példát.
yoga girl 2016.10.03 15:45:37
@rearwindow: szerintem ebbe ne menjünk bele mélyebben ezen a fórumon, nézz utána neten, ott mindig mindenféle borzalomról írnak hogy is megy ez, de ne húzzuk le a hangulatot ezzel a témával a poszt alatt :) persze ha erről akartok beszélni, oké, ez csak az én véleményem
Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval... Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit…..
yoga girl 2016.09.30 13:26:32
@windsor: Egyetértek... meg azért ha valaki akár csak egy egyszerűbb lakást kap meg autót az baromi nagy segítség az életben, főleg huszonévesként. Más kérdés megéri-e - lásd POWERED BÁJ Big Brother Éva.
yoga girl 2016.09.30 13:52:25
@pávör dragonfruit: ooooh :O VV Jerzynek is volt ilyen ügye.
Amúgy Soma minden egyes megszólalásában felemlegeti az érettségijét? :D Folyton ezzel dicsekszik, még az angol teszten is elmondta hogy neki biz' az van :D Nincs a sráccal bajom egyébként, csak feltűnt :D
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
yoga girl 2016.09.28 09:00:15
@Cseszlovák Gyurmafilm: gyomortükrözés :D :D :D :D :D :D :D
yoga girl 2016.09.29 09:51:40
@windsor: Egyetértek. De érdekes a társadalom ha egy nő csinálja ezt akkor senkit se érdekel. Nézd csak a cikkeket ahol egy női tanár zaklatja a fiatal diákot és az emberek nagy része kivan hogy "jaj hát én örülnék neki ha rám mászna egy csaj". Pedig annak aki ezt megéli és nem akarja abszolút nem kellemes az erőszak, a nem az nemet jelent fizikailag és verbálisan is. Talán vicces lett volna ha 5 percig csinálja Vivi, de elég sokáig ment utána, én is kiakadtam volna Soma helyében.
yoga girl 2016.09.29 09:54:51
@Shoyu: A te álláspontodat is megértem hogy kívülről viccesnek tartottad, mindenki másként reagál az ilyenekre. De maga az adás tényleg nagyon vicces volt, csak annál az ágyas jelenetnél kicsit összeráncoltam a homlokom.
Tivy naplója 1.Nedves naplóm!Lassan egy hónapja vagyok ebben a kibaszott csicska villában, de most ez komoly? Hát verek a fejükbe Bamm! MIEZ?!? Angliából jó ötletnek tűnt, de az a baj, hogy sok itt a csikagecikutya. Egyet konkrétan meg is pocsékoltam közülük, de hiba volt, mert negatííííííííív a…..
yoga girl 2016.09.27 11:00:26
@Krétagarbó: Persze hogy hülyeség, Dávidot jelöltetjük Dinával, Dávidot kivisz Dina mert meggyőztük, Dávidot visszaszavazták a nézők 61%-os arányban, Dávidra haragszunk. :D Nagyon viccesek.
Illetve az is hogy Lóri szerint "az én hibám" mert hogy nem megy vissza olyan nő akinek kapcsolata van... hát lehet hogy a nézők közül 1% ilyen szívtelen hogy szétválasztani akarta őket, de szerintem az alpáriság inkább volt döntő, de ezen egyik sem gondolkodott el.
Persze ha Lóri bánatos kicsit átérzem, biztos szar lehet, de nem tudom van benne valami fura ami miatt nem hiszem el azt se amit kérdez. Bár lehet ez a taktika, fene tudja már.

@MacákékIcukája: Neeem, közben rájuk köhög! :D
yoga girl 2016.09.27 14:25:54
@MacákékIcukája: épp ma láttam egy videót ahol Dinát szembesítették ezzel a szexelős videóval (később meg az Evelines-Lórissal) és azt mondta nem szexeltek, csak Lóri szegény próbálkozott, de nem véletlenül nem fejez ki az arca Dinának élvezetet. :D Szerintem nem tagadná le, hisz már úgyis ott van, szerintem is csak Lóri száraz/ruhás dugását - már bocsánat - láthattuk. :D
yoga girl 2016.09.27 14:32:26
@MacákékIcukája: Persze, én se ezen pörgök, csak pont most láttam a videót és eszembe jutott hogy Dina szerint nem volt szex. :D
Már mutatom is, amúgy is a videó többet mond minden szavamnál :D www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/igy-reagalt-vv-dina-amikor-levetitettuk-neki-a-villas-szexvideojat/h1yrpkn
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
yoga girl 2016.09.26 16:01:37
@pávör dragonfruit: Egyik nap nyilatkozott valamit a riportban hogy ő mindent "villámgyorsan megcsinál, azomgyorsan elvégez." Eszembe is jutott a Zseris maszatolása és hogy "hát azt biztos, tesó!" :D
yoga girl 2016.09.26 16:10:32
@WICKEDWITCH: @MacákékIcukája: Hát elég gyorsan történt az egész, de lényegében valami csávó felsorolta hogy melyik villalakóról mit gyűjtött ki az internetről és hogy Dinának nincs is diplomája, mert akkor miért dolgozna kocsmában stb. és hogy az exe ez a Tivu vagy ki az isten is azt mondta róla hogy nincs meg az érettségije se. Mire a húga beírta hogy igenis van diplomája mert ő ott volt az osztáson, és nem is dolgozik kocsmában, tévesek a források, minden forrás téves, de aztán egy másik kommentelő leleplezte hogy ő Dina húga és miért takargatja magát (elég egyérteműen a húga volt névvel, képpel mindennel) de sajnos a választ már nem láttam hogy pontosan hol dolgozik Dina, mert törölve lett legalább 20 veszekedős komment ami alatt az egész zajlott :D Sajnos többet nem mondhatok, tényleg 15 perc alatt történt az egész kb.
yoga girl 2016.09.26 16:17:46
@hereverő heverő: Én elhiszem hogy van diplomája, csak leírtam milyen kommentet törölt az oldal, mert többen kérték. Igazából a hangsúly a munkahelyén volt, de mikor a kiscsaj leírta hol dolgozik valójában törölve lett az összes komment, amit én érdekesnek tartottam mivel a legkáromkodósabb kommenteket is fenn szokták hagyni. Mármint azoké is akikkel veszekedett, mindenkié.
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
yoga girl 2016.09.21 12:09:19
@VV Erőlegény: Na igen. És szerintem a legnagyobb baj hogy UNALMAS. Semmi személyisége nincs. Pedig a kisfilmje alapján építkezhetett volna ebből a "piálok egész este aztán másnap megyek gyónni" témából, de semmi. Olyan mint egy káposzta, leteszed az asztalra és úgy elvan.
És ahogy Ati mondta hogy ő milyen jófej mindenkivel itt és mégis gyengének tartják - Vivien is jóindulatú, és kedves a többiekkel de van karaktere, és Ati szerintem ezt nem érti, hogy belőle ez hiányzik.
yoga girl 2016.09.21 12:26:52
@Cérnahuszár: "vagy megköszönte hogy próbatétel elé lett állítva, hogy legyőzze a hiúság bűnét, és alázattal fogadja hogy most épp lent van"

szakadok a röhögéstől :D
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..
yoga girl 2016.09.12 08:24:04
@mobilos perpetuum: a beköltözésekor is mutatták őket, úgy fogalmaztak Lóri az örökbefogadott pótfiúk, szóval valami olyasmi lehet.
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
yoga girl 2016.09.08 09:59:25
@Ken Adams79: Nyilván viszonyítási alapon mondtam, nem ez a leghőbb vágyam az életben :D
yoga girl 2016.09.08 10:28:59
@Magentax: arról tudok, de Zsófi úgy mondta mintha ő lenne a legnagyobb legerősebb karakter a villán belül aki mindig középpontban van.
yoga girl 2016.09.08 10:37:32
@Magentax: na igen, nagyon kíváncsi leszek hogy ha egyszer párbajozni megy Tivy mi lesz az eredmény. De valóban elég nagy előnnyel indul úgy hogy eleve van egy "rajongói köre"