Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vestergaard

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..
  Tavaly nyáron egy nagyon kellemes olasz városban nyaraltam a szüleimmel, és a kisebb családdal, bátyám gyerekei felesége, nagybátyám, annak a családja, szóval rengetegen voltunk. El sem hittem hogy valaha elmúlik a fejfájásom, miután kiszálltam a kocsiból, 3 gyerek…..
A megismerkedés izgalma, az egymásratalálás öröme, hogy igen, ez most tényleg az, végre, megtaláltuk az igazit, és aztán az igazi, nagy, kegyetlen pofon, és a címben jelzett felismerés, bang. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..