Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balkáni

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink A világökörség része 2006.04.18 15:21:00
Mit csináljon az ember húsvétkor?1. Otthon marad és rokonokat és ismerőseket fogad, esetleg ő maga megy rokonlátogatóba.2. Elmenekül mindezek elöl valahova.A második megoldást választva felmerül a kérdés, hogy hova lehet húsvétkor menni. Ami elsőre az embereknek eszébe jut…..
Napjaink Minden vadász barbár!? 2006.06.21 18:42:00
Itt élünk az Európai Unióban, ahol a disznóvágáson el kell kábítani a disznókat, mielőtt leöljük őket. Mindezt azért hogy ezzel se kínozzuk az állatokat!Így van ez már minden állat esetében, kiéve a vadon élő állatoknál. A vadászat az más, ott nincsenek tekintettel az…..
Mindennapi balekok Google Adwords 2016.10.24 16:52:29
Elég nagy szakértőnek tartom magam, a Google Adwords kezelésében. A Google Adwords egy reklámfelület, amiért fizetni kell. Ha valaki rákeres valamire a Googleban, nagy valószínűséggel már találkozott ilyen hirdetéssel, ezek vannak általában felül, a találati lista elején, egy kis - hol zöld, hol…..
Szándékosan nem írtam ki a kereskedés nevét. Mert talán nem érdemlik meg. Kivételesen én is emberséges vagyok. Talán. Történt, hogy szerettem volna vásárolni egy Lada Niva terepjárót, amolyan harmadik autónak. Hobbiból, speciális célra. Mindenki le akart beszélni róla, de én nem hagytam magam.…..
Szatyor, táska, zacskó. Bevásárláshoz. Ez csak egy rövid poszt lesz. Évek óta azon gondolkozom, hogy amikor bármelyik üzletben, áruházban vásárolok, és "szatyrot" kérek, miért kérdezi meg a kasszás, hogy "mennyit?". Nyilván sejti, hogy nem gyűjteménybe lesz. Mindig elmondom, hogy - amennyibe ezek…..
...Ezúton üzenem a XVI. kerületi OMW kút dolgozóinak, hogy hosszabb ideje lopok tőletek! Pontosabban nem lopok, csak kiszolgálom magam, és megköszönöm... Történt, hogy egy új pultosnő került a nevezett kút kasszájához, akinek egy pofátlan szokása volt. Amikor megtankoltam - tegyük fel 8900…..
Történt egy kellemesnek induló őszi napon, hogy egy ismerősöm születésnapjára meghívást kaptam. Tekintettel arra, hogy ő vadászember, így nem volt kérdéses, hogy valamilyen vadászati ajándéktárggyal kellene őt meglepni. Igen ám, csak hogy egy jómódú emberről lévén szó - neki mindene megvolt - nehéz…..
Egyszer értesültem arról, hogy van egy sportsdirect.com nevű weboldal, ahol nagyon jó árakon lehet hozzájutni mindenféle sportruházathoz. Ez egy külföldi - Angol - cég, rendeltem is néhány dolgot, meg voltam elégedve vele. Meséltem is mindenkinek, amikor is valaki közölte velem, hogy van ám nekik…..
Egy Pest-megyei céggel való találkozásomat szeretném bemutatni. Történt, hogy szükségem lett volna egy fém idomra - valamihez. Elkezdtem kutakodni a neten, hol és ki foglalkozik fém-megmunkálással. Szerencsémre, nem messze a lakhelyemtől, találtam egy céget, aki pontosan ezzel foglalkozik. Remek !…..
Van egy hajóm. Amerikai. Tény, hogy nem feltétlen kompatibilis az Európai szabvánnyal, mint például a csavarok tekintetében. Egyszer kellett hozzá vennem néhány anyacsavart, és a Gödöllői csavarszaküzletben (!) nem tudtak adni, sőt rendelni sem (!). Akkor Budapesten egy nagyobb csavarszaküzletben -…..
A minap elhatároztam, hogy vásárolok egy elektromos kerékpárt. Előzménye volt, hogy Mallorcán kikölcsönöztem egyet, és sokkal kellemesebb volt vele tekerni - egy kis rásegítéssel - főleg az emelkedőkön. Hazaérve elkezdtem böngészni az üzletek kínálatait. Elsőre megdöbbentem, amikor 400-800 ezer…..