Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlineNinja

5 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritikus honlapkritika: trottel.hu 2008.05.30 09:30:00
Naaaaagyoooon laaassaaaan tööööltőőőődik beeee aaaz oooldaaaal!Nem tetszik - de nagyon - hogy nincs egységes tipográfiája az oldalaknak. Minden oldal más színnel jelenik meg, más a keret, más a betűméret, más az elrendezés. Olyan rendezetlenséget látok az oldalon...Látom, hogy…..
Ezt minden alkalommal el fogom mondani, ha olyan oldallal találkozom, ami ingyenes tárhelyen van. Kattints ide és elmondom, hogyan tömöd más zsebét, ahelyett, hogy a sajátodba tennéd a pénzt! És akkor vesézzük ki az oldaladat Kezdjük a főmondatoddal: Miről is szól az oldalad?…..
MISZÜTRIX A MISZÜTRIX csapdája 2008.05.29 09:40:00
A MISZÜTRIX csapdája   A rendszer foglyai...   A MISZÜTRIX csapdája... A MISZÜTRIX nem más, mint egy rendszer... Ez a rendszer pedig az ellenségünk. Ám ha már egyszer bekerültél mit látsz?…..
Weblaborocska Start 2008.05.28 22:45:00
Azt hiszem most már Te jössz! 8-)..
Készen állsz rá, hogy megismerd a MISZÜTRIX kegyetlen valóságát?   Meg akarod ismerni azt a titkot, amit minden online marketing szakember el akar rejteni előled?   Ez az általad ismert világ...…..
A MISZÜTRIX legveszélyesebb elemei   Ha nem közénk, akkor közéjük tartozol...   Kik ők? Ők a MISZÜTRIX legveszélyesebb elemei. Olyan egyének, akik szerint egy honlap nem kezdődhet a következő…..
Tudni akarod, hogy mi az a MISZÜTRIX?   Meg akarod ismerni azt a titkot, amit minden online marketing szakember el akar rejteni előled?    A titok ... Pár évvel ezelőtt a magyarországi online vállalkozói világ…..
Rutinhibák: Úgy gondolod, hogy nem lehet jobb címsort írni? Tévedsz! Itt elmondom én hogyan csinálom...KAttints ide! (Ne ijedj meg! Tudom, hogy teljesen másról szól a megmutatott honlap. De hiszek benne, hogy minden területre át lehet konvertálni egy jó címsort. Ha nem megy privátban…..
Amit megvennék erről az oldalról az a jobb felső sarok... Szerintem nagyszerű ötlet!Egyszerűen képtelenség végigolvasni a képregényedet. Olvashatatlanok a betűk... De tudom, hogy ez már művészet. Ehhez meg nem értek... Én kiakadtam... De lehet, hogy ez volt a célod... pukkasztani…..
Légy hitelesebb!Egy honlap gazdájáról - ha az ingyenes tárhelyen van - egyből azt gondolod, hogy ennek biztosan nincs annyi pénze, hogy befizessen egy tárhelyre. Ha nincs neki annyi pénze, akkor nem mehet jól neki. Ha nem megy jól neki, akkor valamit rosszul csinál... Ha rosszul csinál…..
Nagy bajban vagyok... Egyáltalán nem értem, hogy mi ennek az oldalnak a célja! Csak az, hogy Pál apostol "Szeretet himnuszát" népszerűsítse? SZerintem az is többet érdemelne ennél a középre igazított szövegnél. (legalább tipográfiailag lenne helyén!)Nem hiszem! Vagy…..
Így jár az, aki meggondolatlanul, egy kis pénz megtakarításával egy ingyenes tárhelyen indul. Az oldal PR értéke jelenleg is 5-ös. Ha már megunod, hogy ingyenes szolgáltató miatt lenézzék a honlapodat ide kattintva találsz megoldást olcsó tárhelyre. Egyébként én is…..
Az elején majdnem azzal kezdtem, hogy becsuktam az oldalt és arra gondoltam felháborodva, hogy írok a tulajnak: Ne tegyen olyan honlapot ide kritizálni, amit csak zárt körnek szánt. De aztán észrevettem, hogy van belépés közönséges halandóknak is...Nem nagyon szeretem az animált…..