Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabucino_indakurvaanyad

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Bolondok, haza! 2008.05.28 11:01:00
 Mostanában volt az őszödi beszéd elhangzásának második évfordulója. Készült is rendőrségünk ezerrel: újra kordont húztak az országház köré, és ahogy ilyenkor szokták, megszállt övezetté alakították az V. kerületet. Felesleges volt. A szokásos száz futóbolondon…..
Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.28 15:53:17
De az is egy cuki gondolat, hogy "jaj nem merünk tüntetni menni mert összevonnak minket EZEKKEL". Ezt a műveletet ugyanis a legsikeresebben az Index végzi elsősorban a videóival, másodsorban a "beszámolóival".

Annyira csodás ez az összefonódás: a balos Új Péter egyik lapja összevon, csúsztat, hazudik - a másik lapja pedig emiatt sírva lemond inkább a demokratikus alapjogairól is. De végül közös nevezőre jut az egész, hiszen minden hónap ötödikén jön ÚP-től a fizetés mindkét brancsnak. Lásd: hogyan csináljunk segget a szánkból Reakció módra. :)

Persze ha a Reakciónak _lenne közönsége_, talán tudna tüntetést is szervezni a baloldal ellen. Persze egyébként nem akar, ez az elmúlt két és fél év semmittevéséből remélem evidens. Természetesen érthető az is, hogy ezzel az 5-6 mozgósítható emberrel jobb nem szervezkedni, csak akkor nem kéne többszáz más, 2 éve kitartóan tüntető emberekre ráfogni a saját impotenciátokat.

Jó példa erre a Bombagyár szerkesztősége, akik tüntetést szerveztek egy magyar lány megalázása ellen: kiírták hogy nácik és idióták kíméljenek: érdekes módon nem hemzsegtek ott a "kossuth tériek", hmmm. A második tüntetésre már előre meg lett hirdetve, hogy az idiótákat a szervezők eltávolítják. Mégis, a csatlakozó szervezetek között nem láttam a "jobboldali" (kacagnom kell) Reakciót, hmmm#2.

Ja bocs, hogy ti meg épp a Bombagyár ellen tüntettetek aznap. ROTFL.

w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Gabucino_indakurvaanyad 2008.05.13 23:08:15
 „Életem eddigi művészi pályafutása alatt sok ikont készítettem szakrális célokra. Azonban megérett bennem a gondolat, hogy az egyik utolsó nagy magyar, keresztény mártírról is készítek egy szakrális ikont. Ez a magyar mártír Solymosi Eszter.” - írja a…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..
 Megy ugye a siránkozás, hogy a PISA-jelentés szerint milyen nagy gondok vannak az iskolások szövegértésével. De miért pont az övékével ne lenne, ha még a legnagyobb politikai napilap munkatársainak is nehézséget okoz egy nem túl bonyolult szöveg megfelelő dekódolása.…..
Gabucino_indakurvaanyad 2008.04.11 10:32:45
Mandiner blog Szubjektív flash 2008.04.08 16:01:00
 Az előzmények és az újlipótvárosi krónika után itt az ígért vélemény-bejegyzés is. Többé-kevésbé sejteni lehetett, hogy a zavaros alapkonfliktust (ahol épp úgy el lehet képzelni, hogy az eladó vállalt önkéntes cenzori kultúrmissziót az antifasiszta ellenállás…..