Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chiellini

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan leköszönő ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta maradhat Olaszországban, s az Internél vállalhat majd munkát a következő szezonban. A Tuttosport értesülései szerint a Suning cégcsoport milánói képviselője, Steven Zhang a napokban találkozott…..
Paolo Maldini nemrégiben beszélt a Sky munkatársának az AC Milan aktuális céljairól, majd őszintén elismerte, hogy a milánói rossonero klub még nem álmodozhat a Juventusszal való bajnoki versenyről. A Cagliari elleni döntetlent követően az olasz klublegenda és az AC Milan…..
Az olasz csapatok számára befejeződött az európai kupaszezon, s pénzügyi szempontból a Bajnokok Ligája idei kiírásának nagy nyertese a nagy meglepetésre egészen az elődöntőig menetelő AS Roma lesz, amely mintegy 100 millió eurót könyvelhet el nagyszerű szerepléséért. A…..
Chiellini 2018.05.04 09:15:40
@Lord Viktor: Szerintem meg pont, hogy a Róma most talált egy jó évet előre nem tud hozzászólni a bajnokságban, visszafele meg a többiek bénasága miatt nem kell aggódnia. Bl-ben lenézték őket és az elmúlt 5-6 szereplésük miatt jogosan, mert elvileg egy nagy múltú csapat nem egy Nicosia, még is rendre kaptak valakitől egy 0-7-est. Nincs fix sikerélmény, mint egy Portonál, hogy hozzuk a kupát meg a bajnokságot(tehát nyer is valamit) és kb fix Bl-8 de minimum 16 és egy két év múlva így is elviszi egy Real,Juve Barca..., a Rómánál még inkább ez van és nézd meg kik meg milyen összegekért távoztak onnan az elmúlt 5 évben Benatia(München) Salah(Pool) Pjanic és még hányan lesznek és mindig újra kell kezdeniük mint nekünk, csak kevesebb pénzből, saját stadion nélkül. Néha magunkat is hasonlítjuk kis csapatokhoz, mert nem 600M€ egy mercato, de még mi mindig odamegyünk miint ősi rivális és kilóra megvesszük a legjobbjukat, ha meg nem mi akkor valami angol, vagy a maradék 3 nagy csapat.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus nyári igazolása, Federico Bernardeschi úgy érzi, hogy minden egyes a zebramezes csapatnál töltött nappal tovább fejlődik, s magabiztosan készülődik a Lazio elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre. "Hosszú út áll még előttem, s rengeteget kell még tanulnom, de boldog vagyok, mert úgy érzem,…..
Olasz források szerint a Barcelona arra készül, hogy elcsábítja a Juventus sportigazgatóját, Fabio Paraticit. A blaugrana alakulat a nyáron tehetetlenül nézte, ahogy a PSG élt a Neymar szerződésében meghatározott kivásárlási árral, majd ezt követően a keretet sem sikerült a kívánt játékossal…..
Massimo Moratti, az Inter korábbi elnöke legutóbbi nyilatkozatában felélesztette a Nerazzurri és Bianconeri közti rivalizálást, mondván, az idén az olasz bajnokságban bevezetett videóbírós rendszer talán 1998-ban is segített volna. Természetesen az Inter javára. 1998. áprilisában a Juve 1-0-ra…..
A Juventus egyik célpontja, Stefan de Vrij a hírek szerint elgondolkodott azon, hogy új szerződést ír alá jelenlegi csapatával, a Lazióval. A huszonöt éves holland válogatott védő jelenlegi kontraktusa 2018. júniusában hatályát veszti, így a római csapat számára sürgető a…..
Paulo Dybala neve az átigazolási időszakban újra és újra felmerül, s legtöbbször az FC Barcelona együttesét hozzák kapcsolatba a fiatal argentinnal. A legutóbbi jeletnések szerint azonban a Real Madrid elöljáróit is komolyan foglalkoztatja a gondolat, hogy szerződtetik a Juventus kiválóságát és…..
Chiellini 2017.08.08 10:41:52
@Drughi Di Bianconeri:
Megvettük 20M-ért Moratát, majd elvették tőlünk 30M-ért és eladták 70-ért, ott van az a 40M, meg mi nem akartuk volna eladni, de valaki kellett a támadó szekcióba és akkor a piacon a számunkra kellő, elérhető játékosokból Pjaca jött, aki eddig úgy néz ki nagy bukta eddig.

Én személy szerint nem cseréltem volna el 1-1-ben Neymarra Dybalát, szerintem nem lehet különbséget tenni a két játékos között, ez kb olyan mint Messi-CR7 ki a jobb... aki az életben vagy kinézetre szimpatikusabb, kb ez van itt is mind a ketten 4-4Bl cím de amíg a madridnak nem ment, addig messi kétszer jobb volt mint ronaldo???
Chiellini 2017.08.08 11:15:31
@Drughi Di Bianconeri:
Nem tudom, hogy neked ez a stílusod, vagy csak velem próbálsz meg lekezelően bánni, de ki vagy te, hogy egyedül eldöntsd, megmond, akár csak nekem, hogy pl a messi-cr7 kérdésben ki a jobb, nem adott évben, hanem az eddigi munkásságukban??????
Igazad van abban, hogy nem volt kötelező aláírni, úgy azt a szerződést, és csak éltek a lehetőséggel, de neki ott nem adták meg a lehetőséget, ergo nem maguk erősítése miatt vitték el innen, hanem pénz keresés és velünk való kitolásból. A PSG Coman(kb ugyan ez volt) ezért tartott be nekünk Matudinál.., pedig mi is csak éltünk a lehetőséggel.
Szerintem meg pont te vagy az elfogult, mert próbálod törvényként betartatni a véleményedet, miközben Neymar lehet több gólt lő, de azért más ligákban játszott ezt is vedd figyelembe, idősebb( most még nem gond de hosszú távon sokat számít 3 év akár visszavonulásnál, akár eladásnál) de ő bulizik és a fegyelem nagy hiánya tapasztalható nála, ami meg a csapatmunka rovására mehet.
Nem mondom, hogy jó ez a játékos akarata elv, de ez van el kell fogadni, fel kell fogni, akkor meg pláne nem lenne jó ha idejött volna, balhé és két év múlva feléért adjuk el, míg Dybalánál nincs ilyen...
A Juventus Juan Cuadrado játékjogát kínálja fel a Roma részére Kostasz Manolaszért cserébe, legalábbis ha hinni lehet a híreknek. A Romát azonban nem érdekli a kolumbiai szélső. Az Öreg Hölgy a múlt héten értékesítette Leonardo Bonuccit, így szükségessé vált egy középső védő leigazolása, a hírek…..
Leonardo Spinazzola ügynöke úgy gondolja, hogy a Juventusnak értékesítenie kellene Alex Sandro játékjogát, mivel pártfogoltja is ugyanolyan erős futballista, mint a brazil balhátvéd. A Chelsea és a Paris Saint-Germain lényegében licitháborúba kezdett a brazil futballista kapcsán,…..
Chiellini 2017.07.03 14:46:53
@Grinta:
10/11 Jul 1, 2010 AS Bari Juventus FC 8,00 Mill. € 15,50 Mill. €
09/10 Aug 1, 2009 Genoa CFC AS Bari 400 Th. €10,50 Mill. €
09/10 Jul 1, 2009 FC Internazionale Genoa 400 Th. € 4,00 Mill. €
1 hónap alatt a Transfermakt szerinti 400E€ irányadó abból lett, hogy az inter eladta 4M€-ért majd 1 hónap múlval a Genoa eladta 10.5M€ ért mi meg 1 évvel később vettük 15,5M€ ért

Ogbonnát 15ért vettük 11ért adtuk el, ami nálunk nem is olyan rossz... tekintettel ara, hogy 12-ről 9-re esett vissza az értéke, plusz alig játszott
Chiellini 2017.07.03 15:05:55
@Rikoo: Az látszik, hogy le voltak már 7 éve is ragadva, mert ha valaki tényleg 400E€- ér akkor nem fog egy kis csapat 10 szeres árat adni érte, fordítva még talán, de 1 hónap múlva meg nem fogják tovább adni 25 szörös áron egy még kisebb csapatnak, de az hogy mennyiért vettük az tény és le van írva és én csak erre a részére hivatkoztam.
A Juventus fiatal tehetségének, Moise Keannek édesapja szerint semmilyen aláírt hivatalos papír nem bizonyítja azt, hogy Mino Railoa fia ügynöke lenne, s ha rajta múlik, nem is lesz az. Az útóbbi hetekben Raiola reflektorfénybe került egyrészt Gianluigi Donnarumma kapcsán, aki - valószínűleg…..
Massimiliano Allegri a Barcelona - Juventus negyeddöntőt megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Barcelona elleni meccs nem egy végső vizsga, csupán egy lépcsőfok a csapat számára a Cardiffban rendezendő BL-döntő felé. „Ez nem záróvizsga, hanem része a fejlődési folyamatnak. A Juventusnak…..
Gianluca Vialli a Juve szerdai BL-mérkőzése előtt hosszabb interjút adott a La Gazzetta dello Sport munkatársának, és szóba került a Nou Camp nyomása, Mario Mandžukić aktuális szerepe, és természetesen Massimiliano Allegri és Paulo Dybala neve sem maradhatott ki az interjúból,…..
Chiellini 2017.04.18 15:50:40
@Hiribi27: Az előző meccs kezdőjét veszem alapnak: Buffon játszott már ott ellenük(meg egy pár helyen megfordult már)
Alves onnan jött Khedira, Mandzukic, Higuain volt már ott ellenfél gyűlölt csapat tagjaként.
Alex Sandro, Cuad, Dybala dél-amerikaiak ott vannak nagy stadionok meg nagy nyomás 1válogatottnál 2 hogy elvigyenek európába
Chiellini, Bonucci elég tapasztaltak, hogy megbírkózanak vele.
Pjanic: Pár évet lehúzott a rómában a Lazio szurkolók se kispisták szerintem.
Cserék Barzagli(Világ Bajnok akkor volt nyomás 2006-ban)
Rincón dél-amerikai
Maradt Lemina, mint "gyenge" láncszem.
A Juventus szurkolóit már hosszú hónapok óta izgalomba tartotta, hogy a zebramezes csapat argentin támadója, Paulo Dybala mikor írja alá új szerződését Torinóban, s ma végre pont került az elhúzódó ügy végére. A 23 esztendős csillag, aki kedden két találattal járult hozzá az FC Barcelona elleni…..
Az FC Barcelona legutóbb a Bajnokok Ligája 2002-2003-as kiírásának negyeddöntőjében látogatott a Juventushoz, s az 1:1-es végeredménnyel záruló mérkőzés, amely akkor is a párharc első felvonása volt, zebramezes találatát Paolo Montero szerezte, aki most felidézte emlékeit. "Olyannyira kevés gólt…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus igazgatója, Beppe Marotta hamarosan találkozni fog a Lazio elnökével, Claudio Lotitóval, s a megbeszélések tárgyát a rómaiak középpályása, Sergej Milinković-Savić képezheti majd.  A torinóiak közeledése ellenére, a calciomercato.it úgy tudja, hogy a…..
Chiellini 2017.04.05 15:13:32
@patrik1112: Igen csak naiggolan lőtt 9 gólt meg 3 gólpasszt adott, úgy hogy előtte még ott van Dzeko, Allan 26 éves és ő inkább hátrébb van, még a transfermakt szerint is esett az ára sokkal kevesebbet játszott, mint a többiek és van három aszisztja, ami azért szerintem elég kevés, pedig lő gólokat a napoli nem is olyan keveset.
Tudom, hogy nem mindenki csatár és Chiellini meg Buffon nem rossz játékosok, mert nem lőnek gólokat, de a közép középpályás, védekező középpályás Khedira lő 6 gólt, ő meg játszik támadó középpályást is, a Juve senkit nem aláz meg 7-0-ra MAX3-0-nál visszaveszünk, de már inkább 2-0-nál. Illetve olyyan és hasonló pozícióban, volt olyan év, hogy 7-7 gólt lőtt Pepe, Vidal, Marchisio egy évben és még a csatárokat nem is mondtam, azt hiszem az volt az első évük együtt, kevés gólt rúgott éves szinten a Juve és ha jól emlékszem minden mezőnyjátékosunk rúgott gólt abban az évben.
A Juventus korábbi balhátvédje, Patrice Evra elmondta, tavaly nyáron ő javasolta honfitársának, Paul Pogbának, hogy térjen vissza Manchesterbe. A francia aztán - négy sikeres évet követően - valóban visszaszerződött a Vörös Ördögökhöz, világrekordot jelentő 105 millió eurós összegért. Bár a…..
Fabio Cannavaro elárulta, mint Napoli szurkoló, ő is kifütyülte volna Gonzalo Higuaínt. A korábbi védőjátékos nápolyi születésű, s illusztris karrierje során mindkét csapatban megfordult. "Szurkolóknak természetesen nem tetszett, hogy Pipita egyik pillanatról a másikra…..