Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miHUlino

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kibontottam a csomagot és néztem, ami elém tárult. Hmm ez nem túl jó minőségű, hú de rossz a festés. Erről nem lehet levenni a propeller védő keretet, mi lesz ha eltörik? Csak két darab tartalék propeller, na ezek gyorsan el fognak fogyni. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben,…..
miHUlino 2016.09.06 15:28:15
Halihó.

Én is belevágtam a repülés tudományába, és szintén egy H8 minivel kezdtem (mirdal szomszéd hatására :)
A gép nagyon kezes, jól irányítható, és ami a legjobb, hogy borzasztóan bírja az igénybevételt...lezuhant, csattant, elvesztettem-meglett porban, mindennek ki lett téve tényleg!
Az elején fogytak a propellerek, mostanra már uaz. a szett van rajta régóta. (az első 1-2 hétre kell az alap szett mellé még 16 lapát szvsz.)

A teszteléshez az is hozzátartozott, hogy mennyire ütközik a frekvencia, ha két gép találkozik. mirdal szintén H8-as gépénél azt tapasztaltuk, hogy csak akkor van gáz, ha egymás alá repül a két gép! Olyankor jelet veszített néha és "furán" viselkedett..

A másik esetben a kissrác Eachine H8S 3D Minijével próbáltunk repülni, ott már a felszállásnál akadtak gondok, mert míg én azt hittem, hogy milyen egyszerre indítottuk a gépet, addig kiderült, hogy az én távirányítóm viszi mind a két gépet :D
Majd próbáltuk az utca két széléről reptetni, akkor már jobb eredménnyel, bár így is megesett, hogy háttal állva csak annyit hallottam, hogy kapcsoljam ki a motort, kapcsoljam ki... mert közben a másik gépet repítettem a háztető felé, akarva-akaratlanul :D
(általában az elején zavarodott meg a két gép, ha egymáshoz közel volt)

Lassan 2 hónapos üzemmel, kezdd amortizálódni a kis H8asom, a sok ütődésnek hála valószínű...az egyik motor már recsegősen hajtja a propit, illetve billegősen ereszkedik emiatt.

Első hozzászólásom hosszabbra sikerült, de még így se írtam le minden tapasztalatot :)

üdv
miHUlino 2016.09.08 17:04:06
A mai nap margójára:

Először is a videó:
www.youtube.com/watch?v=PYUNeZouo_c

Mivel szétszedtem a kisgépem, akkor már próba cseresznye alapon myth buster lettem, és kipróbáltam...erősen kételkedtem, mivel egy vékony műanyag minek árnyékolna le ekkora %-ban.
Miután kivezettem az antennákat, mind a gépen, mind a távirányítón, kivittem szabadba, és hát...a mítosz IGAZ!!!
Bár csak lépéssel, de kb. 100m-re jött ki a távolság, ami a 30 m-hez képest szignifikáns különbség :)
30m is sok, de 100 m messziről már emlékezetből se tudtam meghatározni merre van az eleje :)

Amire esetleg jó, az az, hogy sokkal gyorsabban reagál, pontosabbnak tűnik a vezérlés..de ez lehet csak placebo :)

Jó hackelést, üdv