Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sanyitata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeesésében újabb bombasztikus kamuval állt elő Botka László hétfőn.  Nem számoljuk pontosan, de januári felbukkanása óta kábé ez a huszonhatodik semmibe vesző "ötlete", "ajánlata", "ígérete" az MSZP zsákutcás önjelöltjének.  Hétfői bejelentése szerint Botka 6 pártot "bevinne a parlamentbe",…..
sanyitata 2017.09.26 10:06:31
Mire alapozom? Arra, amit az ATV.hu-n olvastam. Íme, a cikk: A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára szerint több tízezer szakképzetlen, illetve munkatapasztalattal még nem rendelkező fiatal felnőtt munkába állását segítheti a pályakezdő…..
Van valami szomorú abban, ha egy egykor szociológusként ismert és elismert ember a hatalom árnyékában elveszíti az arányérzékét, majd a józan ítélőképességét is. Hegedűs Zsuzsa Orbán főtanácsadójává lépett elő a fülkeforradalomban, és bár zöld balosnak mondja…..
A mai napon a manyup pénzek államosításával kapcsolatban kijelölt Szíjjártó Petike női alteregója a következőkkel nyugtatta az egyébként is birka-nyugalmú népet:„A nyugdíjügyi megbízott közölte, hogy - az állami nyugdíjrendszerbe - visszalépő tagok átlagosan 76 030…..
sanyitata 2011.07.23 09:43:19