Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devil83

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És végül megérkezett a válasz, rendkívüli gyorsasággal, aminek külön is örülök. Tegnap telefonon is beszéltem az értintettek egyikéval, aki nem más mint a TTK elnöke, akivel tavaly együtt sikáltuk a vagonokat a Keleti Pályaudvaron. Érdemes elolvasni. Nem tisztem a…..
devil83 2008.05.09 21:14:43
Jean Doe vagyok személyesen.
Nem bújtam el, válaszolok minden állításra, efelől ne legyen kétségetek.

Elolvastam A. Gy. válaszát, nem csalódtam benne, fogalmazni azt tud. Mit is mondhatnék ami tetszene neki: Hogy a főnöknek mindig igaza van?
Részben igen, részben nem. De itt nem nekem kell elnézést kérnem, legfejjebb néhány dologba pontosabban fogalmazni.
Tisztázzuk ,én a PQS vezetőségét nagyon korrekt tisztességes embereknek tartom. A. Gy. sokszor ellenőrzött minket, elég szigorúan, de mindig becsületes volt. Én személy szerint kedvelem őt. Viszont azt nem tudhatja, hogy miket szoktak művelni abban a csoportban ahol én dolgoztam, a háta mögött. Lefogadom például, hogy a kedves főnök úr nem tudja azt , hogy hiába roskadoznak a polcok , ha csopveznek olyannja volt egyszerűen, nem adott több vegyszert. Volt olyan ,hogy már nem adott több vízkőoldót, mert szerinte túl savas volt a felület, ez csak mese volt habbal, mert az igazi célja az volt ,hogy szivasson. Ugyan ez volt a kesztyűvel is. Láttam , hogy annyi van mint a szemét mégse kaptam mindíg amikor kértem. Volt, hogy saját pénzemből vettem a boltba és azt használtam ( igaz ezt A.GY. személyesen fizette ki , mikor megtudta, hogy saját pénzemből fizettem) Én nem hazudtam, és nem hazudok, nem voltam finnyás meg lógós, csak szándékosan úgy állítottak be a főnökség előtt, a szarkeverő kollegáim, meg a hárpia csopvezem. Aki azt hiszi, hogy finnyás vagyok menjen oda és próbálja ki, milyen tuti mínusz 10 fokban steril tisztára suvickolni a vonatot, hogy az A.Gy.-nek is tetszen.
Nem volt elég törölgetni, súrolni kellett mindent, mert ellenőrzés az volt orrvérzésig, csak éppen az nem érdekelt senkit, ha lefagyott a kezünk. Az ellenőrzésről meg annyit, hogy már enni lehetett volna a wc-ről amit saját kezemmel súroltam ragyogóra, de a csopvez. mégegyszer átmosatta velem, persze tiszta vízzel , persze a sav miatt...
Mindezt fogcsikorgató hidegbe, és elmondom nem a sav miatt kellett visszamennem, hanem mert így akart büntetni.Minden nap végére görcsbe volt a gyomrom. Azok a körülmények, nem rosszak, hanem elviselhetetlenek voltak.
Bocs, de rajtam az nem segített, hogy A. Gy. felújítatta az embereivel a részünket, mert ott akkor volt hideg, és akkor még nem volt kész. Én akkor dolgoztam ott a PQS dolgozója voltam és nem a MÁV- é, ezért a PQS-nek kellett volna jó körülményeket, biztosítania. Én a cég miatt betegedtem, meg, mert nagyon hideg volt a vonaton, amit csak akkor raktak fel fűtésre a Mávosok, ha kaptak "ezt-azt" tőlünk.Ha éppen nem kaptak, szándékosan kinyitották éjjelre a kocsik ajtaját , hogy így szivassanak minket.
Én nem szimuláltam, hanem tényleg beteg voltam, a szibériai állapotok miatt gyengült le az inmmunrendszerem, ezt az orvos is megmondta.Aztán az is elég nagy szemétség volt, hogy 40 fokos lázzal otthon fekszek , közben meg azt pletykálták benn, hogy biztos diszkóba járok és ott kaptam el valamilyen betegséget. Ez rohadt nagy szemétség volt az egész cégtől.(tisztelet a kivételnek)Nagyon beteg voltam, és olyan drága gyógyszereket kaptam, hogy néha nem tudtunk dönteni a kisfiammal, hogy együnk vagy gyógyszert vegyünk. Persze én nem vagyok könyvelő, de azt tudom, hogy az a táppénz semmire sem volt elég, mikor ilyen drága minden.
GONDOLOM,A KEDVES A.GY. FŐNÖKÚRNAK NINCSENEK ILYEN PROBLÉMÁI...
Én a cég miatt lettem beteg, mert olyanok voltak a körülmények, aztán meg ingem gatyám ráment a gyógyszerekre. Ez nem kizsákmányolás? Akkor , hogy kéne ezt hívni?Szerintem ez az. Mert ha lett volna emberi körülmény, nem betegedtem volna meg.
Erről csak ennyit...

A pulikutyáról viszont el kell mondanom, hogy az tényleg más tészta. Az az én magánügyem volt, az én egyéni véleményem, amit eredetileg nem ehhez az ügyhöz szántam, csak odakeveredett.

Ezeket el kellett mondanom, hogy tudjátok nem hazudtam, az első levelembe se , legfeljebb általánosítottam. Én nem akarok a PQS-ről töbett vitázni, én magamba lezártam, részemről ennyi.