Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paulanka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem, nézem az utóbbi napokban kibontakozó hype-ot citromba harapó Norbertünk körül, az összecsapást a józan ész és a mérhetetlen butaság között… Nem bírom ki, hozzászólok.Butának lenni egy dolog.Olyan butának lenni, hogy a kulturáltan megfogalmazott, kihátrálási lehetőséget hagyó, építő kritikával…..
Paulanka 2016.09.05 23:58:02
Egy ideje foglalkoztat engem is a "NorbiUpdate jelenség". Az oldalát is olvasgatom, sokszor megrökönyödve. Jó pár ismerősöm kommentel is, egyfajta szélmalomharcot vívva.
Véleményem szerint "Norbi módszerének" vonzereje az,, hogy azt terjeszti, az ő termékeit lehet falni egész nap folyamatosan, szinte bármilyen mennyiségben (csokik, kakaóscsiga, joghurtok stb) és ettől még fogyni is lehet. Szenzációs ígéret, csak sok embernél pont a mértéktelen zabálás a probléma, amit ő nem hogy rossznak tartana, hanem még szinte buzdít is rá. Úgy tűnik, azokra az emberekre épít, akik különböző okok miatt vagy el sem jutottak megfelelő szakemberhez, vagy egy nem megfelelő szakemberben csalódtak és emellett imádnak enni. Ő felfedezte a nasit amit nonstop lehet zabálni. Ez nagyon szép és jó, amíg ki nem derül biztosan (mások számára is) hogy a termékeiben lévő ezer különböző adalékanyag,- amitől legalább félig ehető ízűvé válik (anyuka kosztján felnőttként, egy két termékét megkóstolva tapasztalatból mondom...) az Update nasi- milyen hatással van a szervezetre. Másik szuper célpontjai (/hívői) a kényszerevők.
Itt még nem is említeném a szinte minden előttem szóló által leírt evidenciákat, minthogy végzettség, hozzáértés és ilyen finomságok nélkül mennyire veszélyes játékot játszva hülyíti az embereket és hergeli őket az orvosok és dietetikusok ellen. (Van sok sok rossz szakember is, nem vitatom, de kb velük egy szinten van a szociális média miatt ő is. ) Valahol az egész vita a híveivel halva született ötlet, ugyanis totálisan elvakultak, képtelenek információkat bármilyen formában befogadni, tisztelet persze annak a kevés kivételnek.