Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kLa

19 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egy pénztáros ezer dolgot csinál az alaptevékenységén kívül. Nyereményakciós matricákat oszt, kávét főz és politizál. TMG mintha felháborodna az utóbbin, pedig a politika jó esetben igazi népi tevékenység, és mi lehet népibb egy olcsó élelmiszerboltláncnál?…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
 forrás: index.huÖsszeesett az amerikai igazságügyi miniszterÖsszeesett egy washingtoni rendezvényen mondott beszéde közben Michael Mukasey amerikai igazságügy-miniszter, de néhány órával később magához tért és állapotát biztatónak mondták.A 67 éves politikus egy…..
Majmok Bolygója A kivégzésekről 2008.11.19 09:57:00
Nem tudom, miért fordult a nálunk ilyen brutalitásba a cigányság integrálása a modern társadalomba. A válság talán az oka, hogy egyes emberek, vagy emberek csoportjai öngyilkosok lesznek, másik részük pedig más embereken vezeti le a feszültségét. Úgy, hogy kivégzi(k) őket. Nem…..
Azért írok Önnek, mert jól láthatóan probléma van az Ön vállalkozásával. Öné az ország vezető bankja. Azt szeretném megkérdezni, hogy fog-e időben szólni, ha gáz van? Ha cége megroppan, az egész ország dől vele együtt.Mennyire igazak azok a hírek, hogy a probléma oka az,…..
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
Ha már az APEH-nál kritérium lesz a 90-es IQ, érdemes lenne ezt a pénzintézeteknél is bevezetni. Fél éve azért váltottam az Unicreditre, mert többek közt kínálta azt az ingyenességet (persze részben), amit elvárok egy banktól, ha már nála van a pénzem. Mikor megtudtam, hogy a…..
Kettős Mérce Komedista sóder 2008.11.13 11:02:00
Meg lehet-e borzadni egy stand up comedyn? Hol ér véget az egészséges tabudöntögetés? Magyarországon a PC-ről két fajta markáns vélemény van, az egyik azt mondja, hogy teljesen hülyeség, a másik pedig azon gondolkozik, vajh’ mi a fenét jelent ez hazánkban. Én az utóbbiak…..
Ne, ne is kérdezzétek, hogyan akadtam rá a kulturálisminiszter honlapjára. Egy beadandó feladattal kapcsolatban néztem utána pár infónak és egyszerűen a gugli kiadta, mint első találatot. Meg kellett néznem. Nem lenne etikus bármilyen jellemzést írni Az Emberről. A Piros Pártról…..
Sose bírtam az amerikaiakat. Amikor legutóbb megtámadták Irakot, valahányszor amerikai turisták mentek el mellettem az utcán, drukkoltam, hogy csak kérjenek tőlem útbaigazítást, majd én eligazítom őket a jó büdös franc felé, szemét hentes banda! Nem mintha Szaddam Husszein a…..
Kedves visszatérő olvasóim. Napi teendőim megszaporodtával és a blog átalakításával előreláthatólag november 6-ig elpepecselek. Addig nem ígérek új bejegyzést. Új külsővel, új tartalommal, és egy új szerzővel is bővülünk nemsokára!Addig is kitartás, gyorsan lemegy ez a 2…..
Nehéz erről írnom, kesernem kell a szavakat. Erre már tényleg alig lehet reagálni. Emlékszem, indulásakor a Mokka a TV2-n egy elég nézhető, újszerű műsor volt, sokkal jobb, stílusosabb, mint az ide-oda csapongó vihogó infantilis RTL Klub, vagy a Vörös Majális a királyi tévén.…..
 Folytatódik a bohóckodás Abszurdisztánban. Azt ugye senki sem veszi komolyan, hogy újabb hitelfelvétellel bármi megoldódhatna? Az csupán kitolja a következményeket későbbre, melyek így még súlyosabbak lesznek.Tragikomédia ez a javából, holott mindenki tudná, mit kell tenni,…..
kLa 2008.10.28 14:28:23
Nem lesz ma gigaposzt, inkább mint laikus várnék konkrét magyarázatokat a Kedves Kommentelőktől. Hogyan lehet az, hogy egy hónapja még a kormányfő elmondása szerint egy kezével megállította a válságot az országhatáron, ma meg már arról szólnak a pletykák, hogy 12 milliÁRD…..
Ez már rögtön két kérdés. És persze sorjázik a többi is: a miértekkel, a hogyanokkal, a mostmileszekkel. Megváltozott valami? Pedig a Nap felkel, a Föld forog, a hőmérséklet az ősznek megfelelő, s biológiai működésünk sem tér el evolúciós értelemben a tavalyitól - az…..
kLa 2008.10.28 14:20:29
-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.28. 14:12:41

Köszi. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a szarra kell ez a pénz, mikor egy hónapja még feri azt mondta, hogy egy kezével megállítja a válságot a határon, most meg pánikolnak.
válasz Bertók László újságírónak a metropol 2008. október 28-i számában közölt "Senki nem tanult semmit" című esszéjére Tisztelt szerkesztőség, tisztelt Bertók László! A 2008. október 28-i számban ön kifejtette véleményét az ország elmúlt 20 évének…..
kLa 2008.10.28 14:14:30
majmok.blog.hu/2008/10/28/leirom_en_is_valsag
És ha felvesszük ezt a hitelt, mivel lesz jobb, ill. mivel rosszabb most jelenleg a helyzet a tőzsde ingadozásán kívül, hogy egyáltalán szükség van erre a kurva nagy összegre? alaki elmagyarázná?
Nem mondom, hogy a Synergon lenne a magyar Strabag, ami a pályázatok elnyerését illeti, de tény, hogy jól megy a szekerük. Azt sem kérdőjelezem meg, hogy profi munka az informatika területén és szakértelem áll az elmúlt 10 évükben, amitől évek óta a kuncsaftjaik közt tudhatják…..