Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artistdekor

366 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a felnőtteknek herótjuk van a saját születésnapjuktól, a gyermekek minden évben nagy izgalommal várják azt a bizonyos napot, a születésnapjukat! Napjainkban a születésnapok nagyon átalakultak. Míg régebben szűk családi körben ünnepletünk, ma már a nagy szabású szülinapi partyké a főszerep. A…..
Napjaink nagy slágere a selfie készítés újabb, és újabb trükkökkel rukkol elő. Többek közt egyedi selfie keretet is készíttethetünk már, melynek segítségével megkoronázhatunk, szinte bármilyen rendezvényt, összejövetelt ünnepet...Webáruházunk hű a trendekhez, és ehhez alkalmazkodva, mi is…..
Újdonságaink között most a leges legkisebbek családjának kedveskedünk! Minden családban a legnagyobb csoda egy baba születése. Az újdonsült anyukák, és apukák új feladatot kapnak az élettől, szülőkké válnak, gondoskodniuk kell egy picike jövevényről! A kisbabák születését, általában, ajándékok halma…..
A mai időjárás, már igencsak a Szeptemberre hajaz. Amit azt is jelenti, hogy hamarosan ismét becsengetnek, és sok-sok kis diák, illetve kis óvodás kezdi meg a minden napjait, a különböző oktatási intézményekben! Még van pár hetünk arra, hogy a gyermekeink birodalmát harmonikussá, vidámmá varázsoljuk…..
Most már tényleg lassan a véghajrába érünk, ami a nyarat illeti, hiszen bő két hét és már Szeptembert írunk. Ami azt is jelenti, hogy kezdetét veszi az iskola, és az óvoda. Minden kis diák, nagy diák, ovis, ismét beleveti magát a monoton hétköznapokba. Érdemes szülőként, azon elgondolkodnunk, hogy…..
Még javában tart a nyár. A nyárra jellemző a sokszínűség, az élénk színek megjelennek az élet szinte minden területén. Ruházat, bútorok, kiegészítők, dekorációk... Éppen ezért érdemes a nagy lakásfelújítást, erre az időszakra időzíteni, hiszen ha az otthonunkba csempésszük a vidám színeket, akkor az…..
Amennyiben leülnénk pár emberrel beszélgetni arról, hogy milyen elképzeléseik is vannak az igazi faldekorációkkal kapcsolatban, garantáltan eltérő válaszokkal szembesülnénk, hiszen minden ember más, és mindenki szereti a saját stílusának, egyéniségének megfelelően dekorálni az otthonát, az irodáját…..
Minden évben, talán a nyár az az évszak, melyet a legjobban várunk! Ilyenkor ugyanis, kicsit szabadabbnak érezhetjük magunkat, számos program vár minket, lehetőségünk adódik a kikapcsolódásra, nyaralásra. No, de miről is szól ez az évszak? A meleg forró nyári napokról, az éjszakába nyúló…..
Hamarosan becsengetnek! Egy hónap és vége a nyárnak, minden kis diák, kis óvodás számára megkezdődnek ismét a "monoton" hétköznapok. Érdemes már időben gondoskodni mindenről, ami a gyermek érdekét szolgálja az iskolakezdéssel, óvodakezdéssel kapcsolatban! A tökéletes gyermekszoba kialakítása…..
Már csak egy bő hónapunk maradt, és ismét kezdetét veszi az iskola és az óvoda. Nagyon sok kis gyermek most kezdi meg a tanulmányait az általános iskolákban, illetve a kis pöttömök először mennek óvodába. Érdemes a gyermekeket már időben az iskolára és az óvodára hangolni! Hogy mindezt hogy tehetjük…..
Amennyiben nagy méretű faldekorációt szeretnél vásárolni, most jött el az ideje, ugyanis a MatricArt webáruházban számos posztertapéta között válogathatsz. Hogy mi ebben a ráció? Nem csakhogy minőségi termékhez juthatsz hozzá, de nagyon kedvező, akciós áron vásárolhatod meg a neked tetsző terméket.…..
Még javában tart a nyár, van még szűk másfél hónapunk, hogy kiélvezzük minden percét, hogy pihenjünk, nyaraljunk, kiránduljunk, strandoljunk, mielőtt kezdetét veszi az iskola, óvoda. Iskola és óvoda! Nagyon sok kis gyermek kezdi az iskolát, az óvodát, Szeptemberben. A szülők többsége, már a nyáron…..
Nagyon sok olyan használati eszközünk van, melyet megvásárolunk, adott színben, de bár tökéletesen működik, mégsem nyeri el úgy igazán a tetszésünket! Ez ellen könnyedén tehetünk, hiszen ma már számos megoldás létezik minderre. Többek közt a matrica mint dekoráció. A laptopunk sem kivétel ez alól,…..
A MatricArt webáruházba mindig érdemes bekukkantani, ugyanis számos újdonsággal találkozhatunk szinte minden héten. Nemrégiben meglátogattam a webáruházat, és új poszterekkel, vászonképekkel találtam magam szemben! Nagy örömömre, a fekete fehér dekorációk is képviseltették magukat, ami lehet hogy…..
Napjainkban a faldekorációk területén nincs okunk panaszra, mert számos lehetőség áll rendelkezésünkre. Ebből kifolyólag garantáltan mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Nézzük csak, vajon milyen lehetőségek várnak minket! Többek közt: a napjainkban is igencsak trendi poszter, mely, a…..
A nyár miről is szólhatna másról, mint a partykról, a rendezvények sorozatáról, a legény búcsúkról, leány búcsúkról, a fesztiválokról. Ez az időszak minden évben, amikor igazán kibulizhatjuk magunkat, szórakozhatunk kedvünkre, hiszen nem telik el úgy egy hétvége sem, hogy ne találnánk valamilyen…..
Szeretnéd felújítani lépcsődet? Nem tudod, hogy, hogyan mi módon kezd hozzá? Nagy szerencsénkre ma már számos lehetőség adott a számunkra ezzel kapcsolatban! Az egyik nagy kedvencem ezen a területen a lépcső matrica. Úgy gondolom, hogy színes, sokszínű "világban" élni sokkal élvezetesebb, mint a…..
Nagyon sok házban található beltéri lépcső, mely valljuk be az idő múlásával bizony megkopik, hiszen mégis csak napi használatban van. Kopott állapotában már nem olyan tetszetős, és bizony rombolja az összképet. Sokan ilyenkor újra lakkozzák, amennyiben fa lépcsőről beszélünk, vagy egyéb alternatív…..
A modern, minimál enteriőr kialakítása napjainkban abszolút nem ördöngösség! Hiszen, ha jól körbenézünk a számunkra adott lehetőségek között, akkor gyorsan rájövünk majd arra, hogy számos olyan faldekoráció vár minket melynek segítségével mindezt könnyedén elérhetjük, és ráadásul harmonikus…..
Talán még Te is emlékszel arra, amikor a kilencvenes években mindenki poszterrel dekorálta a szobáját, szekrényét, de nem akármilyen poszterrel! Bulvárlapok közepéből "kitépett" poszterek voltak segítségünkre. Se keret, se ráma, egyszerűen csak kedvünkre dekoráltunk mindent amit csak szerettünk…..
Itt a nyár, a hűtő telepakolva hűsítő finomságokkal, nyári, gyümölcsös limonádékkal, fagyival, minden olyan földi jóval, mely a felfrissülést hozza számunkra, ebben a néha elviselhetetlen hőségben! Ha már a hűtőről beszélünk, és a hűsítő finomságokról, akkor nem árt tudnod, hogy bizony…..
Forró nyári napok elé nézünk! Ebben az időben, aki csak teheti nyaralni megy, tópartok, vízpartok mellett próbál felfrissülni. Azonban akad aki még nem teheti meg mindezt, és éli a hétköznapokat, dolgoznia kell, várva míg eljön az Ő szabadsága is. Ebben az esetben, jó,  ha telepakoljuk a hűtőnket…..
Ebben a rekkenő hőségben a lehető legjobb dolog, ha vízpart mellett hűsölhetünk. Itt a nyár a szabadságolások ideje. Aki csak teheti útnak indul, és elmegy nyaralni. Azonban mivel a nyár hosszú, ezt nem mindenki teszi ugyanazon időben. Akad aki benn ül az irodában, a munkahelyén kell átvészelnie a…..
Az egyen póló igenis trendi és stílusos, pláne napjainkban. Egyen pólóban lenni, bármilyen alkalomadtán, legyen szó akár leánybúcsú, legénybúcsú, koncert, party, egyéb rendezvény, lehet vicces, meghökkentő, stílusos, romantikus, és még sorolhatnánk a jelzőket! Nagy sikert arat baráti körben,…..
Ha napjaink faldekorációs eszközeiről kellene beszélni, akkor szerintem hosszú, hosszú regénybe foglalhatnánk azt a sok - sok lehetőség, mely rendelkezésünkre áll. Kezdhetnénk az egyik talán legnépszerűbb faldekorációs eszközzel, ami nem más, mint a falmatrica. A falmatrica, faltetoválás évek óta…..