Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanaa

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. A fejemben dobognak ezek a paták és sürgetnek, hogy írjam már le a legfontosabbat, hogy elkerüljük a félreértéseket. Rettentő fontos, hogy a nárcisztikus személyiségzavarnak árnyalatai vannak, nem minden eset patológiás, van enyhébb változata is ÉS a másik megjegyzendő: ez…..
nanaa 2017.04.05 05:22:25
En aldozata voltam egy narcisztikus szociopatanak. Sokmindenen mentem keresztul eletemben, de az, amikor rajossz, hogy valaki ezt teszi veled, es nem tudsz belole kilepni (a pszichopatak fuggoseget okoznak, hiszen azt hiszed, h a "lelkitarsad" visszater hozzad), az borzaszto rombolo hatasu. A gaslighting teljesen lerombolja az onertekelesed, elhiszed, hogy egy semmi vagy, az elkoveto vegig mint megmento fog tetszelegni. Az en pszichopatam terapiara akart kuldeni, meg fizetni is akarta. O segiteni akar a problemaim megoldasaban. Csakhogy az en problemam a gaslighting es a triangulating (amikor exekkel, jelenlegi masik partnerekkel - mert a narcisztikusnak es a pszichopatanak mindig tobb partnere van, a vadaszat sosem allhat meg es leendo partnerekkel hasonlit, veluk valo elmenyeket oszt meg es a legjobb idoben a legfajobb megjegyzeseket teszi, altalaban indirekt modon, szoval rafogni sem lehet - triangulating nemcsak parkapcsolati ertelemben tortenhet, engem pl az anyasagomban is hasonlitgatott a hugahoz, aki termeszetesen jobb anya, mint en...meg mindenki mas is, valamint el akarta hitetni velem, hogy en egyetemi diplomaval, 10 eves kulfoldi munkatapasztalattal es igazi folyekony nyelvtudassal gazdasagilag nem megfelelo dontes volnek egy akarmilyen poziciora) voltak. Semmi mas.
Aki olyan emberrel talalkozik, hogy az elejen rogton azt erzi, lelkitarsra talalt, minden annyira tokeletes, mindenben passzolnak, egyforman gondolkodnak, tul szep, h igaz legyen, az mar ott menekuljon! A pszichopata megalkotta a maszkjat HOZZAD. Teged tukroz vissza. A te ertekeidet, a te vagyaidat, teged ad vissza. Menekulj. Egy-ket het, es ezeket a dolgokat rlkezdi ellened forditani. Hutlen lesz, hazudik neked, kihasznal, elhasznal es eldob. De mindig visszajon. Sosem szabadulsz. En 200szor szakitottam vele egy ev alatt es sosem engedett el. Sosem! Akkor engedett el, amikor higgadtan szembeallitottam magaval, es elmondtam neki, hogy tudom, hogy o egy pszichopata, es ahhoz, h funkcionalni tudjon az eletben (egyre kijjebb tolja a hatarait, engem elvezettel fojtogatott, az elozoeket nem. Eloszor csak a szexben, maskor mar verekedes kozben is), terapiara es kokemeny szabalyokra van szuksege. Ekkor kijelentette minden kommentar nelkul, h nem akar tobbet velem beszelni. Soha tobbe. Es megszabadultam. Egyelore. Nyugodt vagyok, rengeteget olvastam a dologrol, es csak annyit tudok mondani, ha latpd a piros zaszlokat, menekulj. Gondolkodas nelkul. Megvaltoztatni a narcsisztikust es a szociopatat nem tudod. Egy forumon ragadt bele a kovetkezo a gondolataimba "it's not like he has a disorder. He is a disorder".
Lehet, hogy mégis távolkeleti harcművészeti képzésben kellene részesíteni a Praktiker dolgozóiit. Vannak ugyanis kevésbé naiv ügyfelek, akik még nem írástudóak: Azt hiszem a vásárlókat sem mindig kell félteni, ha az érdek és akarat érvényesítés kevéssé intelligens…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
nanaa 2006.12.12 16:27:23
nanaa 2006.12.12 16:31:51
Történetében először osztott ki 100 pontot bornak az amerikai Wine & Spirits bormagazin. Ez a példátlan megtiszteltetés éppenséggel egy magyar bornak jutott ki – pontosabban egy 2,9-es alkohollal és 600 grammnyi maradékcukorral hömpölygő eszenciának, amelyet a Royal Tokaji…..
w A vámpír halála 2006.12.11 10:00:00
Augusto Pinochet nevével az 51. Galaktika előszavában találkoztam először, tizenkevés évesen, mivel a Népszabadságban jobbára átlapoztam a külpolitikát. Az 51. Galaktika a vámpírokról szólt. Előszavában Kuczka Péter egy igen látványos vörös farokkal terelte a szót…..
w Since November 7 2006.12.07 22:00:00
Egy hónapja indult ez a blog; és mivel az itt összegyűltek egy jó része azon az állásponton van, hogy igenis kellenek a szentségek, meg az ünnepek és az ilyesmi, hát nem bánom, emlékezzünk és vessünk számot. Majd legközelebb egy év múlva. Nem miattam: a community miatt. Az…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
w Foglalkozásuk: magyar 2006.12.04 03:40:00
Ez a cikk úgy született, hogy valami pontatlanság miatt a Jobbik helyreigazítást kért, majd azt találták ki ravaszul, hogy ha helyette írunk a lapjukról valamit, azzal is beérik. Az se baj, ha szubjektív, azt mondták. Házhoz jöttek a lófaszért. A Jobbik lapja újabb példa arra,…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
w Cigánymentes övezet 2006.11.23 02:09:00
Ügyeletes fasisztánk egy jászapáti kocsmáros, aki nem átallotta kitiltani a cigányokat a kocsmájából.  A dolog úgy történhetett, hogy a kocsmáros elmerült a 19. századi fajelméletben, aztán felkelt, és merő megátalkodott rasszizmusból kiakasztotta a táblát. Vagy pedig…..