Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noe d.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Sirály 2010.04.06 19:30:00
Helyszín: 1061 Bp., Király u. 50. Látogatás: 2010. március 24. 18:00-20:10 Bezárt, megszűnt!  > Krisztus után 2006-ban a hosszú cégér alatt még az a felirat volt olvasható, hogy 'Budapest Székesfőváros Könyvesháza, Kávéháza'...
Dunno guys, még nem érzem, még nem, de mit is érezhetnék, ha folyton folyvást borgőztől telített...vagyok. Szóval ebből vissza kéne venni picit, de amúgy tegnap találtam egy helyet ahol 630-ér adják a négyeggyest, csak azér nem vettem mer nem volt nálam a REpohár...srsly…..
Fiatalok és idősebbek szerveztek tiltakozó flashmobot péntek este tízkor a Móricz Zsigmond körtéren az újbudai kocsmazárások és az alkoholstop ellen. Az összegyűltek üres sörös- és borosüvegekkel koccintottak, majd "Alkoholstart!" kiabálással buzdították egymást. A…..
noe d. 2009.05.25 08:39:30
@Hypofx: ilyen sehol sincs, a felsorolt külföldi példák (USA, UK) mind sokkal rugalmasabbak, mint ez az ujbudai. Ne felejtsük el azt se, hogy nem csak az alkoholt tiltották be, hanem egyáltalán a nyitva tartását bizonyos helyeknek, magyarul egy nyomorult gyrost nem vehetsz már éjfél után a kerületben! És valóban, az alkoholfogyasztás komoly probléma, amire semmiképp nem megfelelő megoldás a szigorú tiltás, illetve az emberek kiszorítása azokról a helyekről, ahol legalább ellenőrzött (és többnyire kulturált) körülmények között tehették ezt eddig.
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..
Az autóiparban szokásos tömeges visszahívást jelentett be egy amerikai kerékpáros cég.A Salsa Bicycles termékein felhasznált tajvani biciklikormány-alkatrészek az elmúlt hónapokban három esetben repedtek szét, és törtek el kísértetiesen hasonló módon. Az egyik hibás stücni…..
Vadulás gondozatlan lejtőkön, nomád körülmények, agyament kurjongatás. Miklósi Gábor bemutatja a legalább középhaladó szűzhómániások Mekkáját, a primitív, de annál élvezetesebb déli Chopokot, Budapesttől mindössze 2,5-3 órányira. Alapok:  A "kedvenc…..
Mandiner blog Ha a Fidesz... 2008.12.01 07:01:00
... orvos lenne, körzeti orvos lenne, aki nem mer rászólni a betegeire, hogy ne cigizzenek meg ne igyanak annyit. „Én azt mondom, Józsi bácsi, inkább egy-két szál cigi naponta, minthogy idegeskedjen minden miatt, mert hát ugye a vérnyomás a legfontosabb.” ... turista lenne,…..
Lángoló Gitárok Metált, bírod? 2008.11.14 19:52:00
Pendulum @ MÁV Vasúttörténeti Park, 2008.11.07.Ismerjük a báránybőrbe bújt farkas történetét, nem? De. És a sztorit a drum’n’bass DJ-nek öltözött metálosokról? Azt is, pofázás helyett olvashattok róla itt és itt, de a töri helyett lássuk, hogyan pótolta…..
És természetesen minden fesztiválra és koncertre! Az idei Sziget minden eddiginél mocskosabb volt. Hiába járkáltak köztünk a nagyon aranyos szemétszedő lányok, a 65-70 ezer ember képezte hulladékmennyiségel nem tudtak megbírkózni. Éjfél után nem lehetett leülni az asztalokhoz,…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
Ismét szomorú kerékpáros haláleset történ Budapesten. A Hollán Ernő utcában, szerdán délután egy középkorú férfi esett le a biciklijéről. A mentősök hiába próbálták újraélszteni, a férfi sajnos elhunyt. Az eset fél négy körül történt, a kiérkező hatóság a…..
Ákosság, machete, kalács, totál, kispárna Ruhapróba után és borítófotózás előtt fogadta a Reakció firkászát Ákos, aki a dalban hisz, ahogy egy ember énekel. A negyedik ikszhez ért ideális popsztár idén nem terpeszt bőrnadrágban, viszont underground hiphopot hallgat, és…..