Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vrplt

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években durván elszálltak a magyar albérletárak (igen, tudjuk, ezek jellemzően bérlemények), elsősorban Budapesten találkozhatunk horror árakkal. A Street Press térképre tette Európa elszálló árait, merthogy nemcsak hazánkban, hanem Európa-szerte magas árakkal…..
Vrplt 2016.12.17 11:34:37
Vrplt 2016.12.17 11:47:58
@monddazigazatmar:

Viszont 80-120 ezer így is van rezsi nélkül. A magyar keresetekhez képest ez is brutálisan sok.
sörfigyelő Napkincs 2016.12.12 10:32:16
Illat: édes, élesztős Hab: sűrű, lágy, krémes Szín: opálos, sárgás  Meglepően lágy, pedig apró gömböcskék formájában van benne szénsavasság is. Édes, kellemes gyümölcsös, leginkább banán ízű. Amit sajnos nem találtam meg benne, az maga a búza íze volt. Ennek ellenére érdekes és tele van rejtett…..
Ma Romániában választások vannak, és ezt megelőzően az ebben az irányban is egyre aktívabb magyar miniszterelnökünk félreérthetetlenné tette: nemcsak a helyi magyarságnak, de a magyar államnak is érdeke, hogy minél erősebb legyen az RMDSZ politikai befolyása (itt és itt). Ennek érdekében -- jó…..
 Végre életjeleket mutat az InerSpar és pont a legjobbkor, gondolok itt a Fullers Old Winter Ale újdonságra.  A Leffék és a Hoegaarden kellemesek 399 forintért. A német sörök kedvelői is jól járnak, mert régen volt már 289 Ft a Bitburger, a DAB, a DAB Dark és a Radeberger. A Szentandrási Magyar…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
 Holnaptól ismét megkezdődhet a küzdelem a Lidl boltokban, a most már karácsonyi ajándékként is szóba jövő belga sörválogatásért. (Már ha kibírja bontatlanul az ünnepekig.) A speciális Gulden Draak 9000 Quadruple és Piraat Triple Hop mellett a sima Gulden Draak és Piraat mellé még befért a szintén…..
Vrplt 2016.11.23 19:26:07
@promontor:

ha jut??

Ezt úgy írod mintha mindenki már holnap nyitásra ott lesz az ország összes Lidl bolt bejárata előtt, hogy hozzájuthasson ehhez a pakkhoz :)
Nem tudom Pesten mi a helyzet, de itt vidéken azért nem mindenki sörgurmé :)
Vrplt 2016.11.23 20:56:08
@Delirium Tremens:

Ma? Nem holnaptól van ez a cuccos?
Van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja. Van, aki megveti, van, aki csodálja (Megígérem, nem fogok rímekben beszélni). Sokan költöznek Amerikába egy jobb, és újabb élet reményében, hogy megvalósítsák az álmaikat, majd fejüket vesztve rohannak hazáig. Az amerikai életstílus nem való mindenkinek. A…..
Számos cikk szól arról, hogy Magyarország az egymillió alkoholista országa, pedig az OECD adatai szerint 2000-ben még több mint 12 liter tiszta szesz fogyott fejenként a teljes népességre vetítve. Ez viszont 2014-re "csupán" 10,6 literre csökkent. Ezzel egyébként még mindig a…..
sörfigyelő Hopfanatic Trance IPA 2016.11.11 11:20:39
Illat: gyümölcsös Hab: sűrű Szín: narancsos  Keserű, gyümölcsös, élesztős és száraz. Így együtt. Pár perc kell kitöltés után, hogy szépen összeálljon az íz. Utána lehet élvezni a keserűt, mely mint egy szóló hegedű játszik a gyümölcsös nagyzenekar élén. Mindezt természetesen a Hopfanatic saját…..
         Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy miért nyert Trump, nevesd ki.        Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy mit csináltak rosszul a demokraták, nevesd ki.                Nem tudjuk, hogy valójában mi történt, azt sem tudjuk, hogyan kellene ezt pontosan…..
Vrplt 2016.11.10 17:34:00
@jotunder:

"Trumprol eppen az feltetelezheto, hogy nem megy bele egy olyan konfliktusba, amibe esetleg bele kellene mennie."

Mivel politikusról van szó, ezért marhára nem számít, hogy mit mond. Lényeg, hogy mit tesz majd. Viszont az USA-ban szerencsére működik a fékek-ellensúlyok rendszere, vagyis ha nagyon önjáróvá válik Trump akkor kicsinálják, vagy politikailag, vagy máshogy...
Szokták mondani az antiatlantisták, hogy az amerikai elnökök csak bábok.
Nos ebben nagy igazság van. Én kizártnak tartom, hogy diktatúrát csináljon az Egyesült Államokból mint ami Oroszországban van, vagy lassan nálunk lesz.
sörfigyelő Celia Dark 2016.11.10 11:53:24
Illat: kávés, komlós Hab: drapp és kemény Szín: barna  Végre itt van egy barna gluténmentes sör is, a szokásos magasabb árért persze. Nem tudom, szidalomnak vagy dicséretnek számít, ha azt mondom rá, hogy ez egy Kozel Cerny deluxe változat. Teltebb kifinomultabb íz, a karamell miatt ez is édes és…..
Vrplt 2016.11.10 17:05:16
Barna hajú lányok Eveline 2016.11.05 04:44:00
Vrplt 2016.11.06 15:21:48
Hogy a házasság intézménye kiüresedőben van a nyugati civilizációban közhely. De mi van az esküvővel? Miért van az, hogy bár sok esküvőn és lakodalmon voltam, egyiken sem tudtam jól érezni magam? Az esküvői szertartás egyidős a házasság intézményével és bár eltérő kultúrák eltérő rítusokat írnak…..
Vrplt 2016.11.06 14:23:35
@Inzon:

Jaj hagyjad már ezt az egzisztencia sznoboskodós dumát. Ha tudnád mennyi rossz anyagi körülmények közt élő férfi él házasságban Magyarországon, hozzáteszem szép, csinos, értelmes nővel, akkor nem írnál ilyeneket. Nagyon fognak koppanni a mai 20on évesek. Nem lesz minden fasziból milliomos vállalkozó meg mérnök.
The Chiller Top 10 horrorfilm 2016.10.30 10:44:58
Valamilyen oknál fogva az emberek szeretnek borzongani, ezek a filmek pedig alaposan kiszolgálják az igényeiket. Most a Top 10 legjobb horrorfilm bemutatása következik, szubjektív vélemény alapján. A listát nehéz feladat volt összeválogatni, mivel az idők során a horror számos más műfajjal társult…..
Vrplt 2016.10.18 08:25:42
@midnight coder:

A magyar cégek meg talán még szarabbul fizetnek.
Nem, nem a németek meg brüsszel, meg a multik miatt szar itt a fizetés. A hiba itthon van leginkább. Szar oktatás, szar magyar mentalitás, szar munkaszervezés, szakszervezet hiánya meg egyebek.
Egy sparos vagy lidl-s pénztáros valszeg nem dolgozik se szarabbul, se kevesebbet itthon mint német kollégája, de a fizetés ott legalább 4X akkora. De ez vonatkozhat akár egy gyári munkásra, raktárosra, stb-re..is.

És nem csak az elvonások miatt gyenge itthon a fizetés. A bruttó bér is lófasz.

Ennyit tudunk, ez van.
forintot költött az Orbán-kormány a fölösleges népszavazásra, amit szépen elvesztett. Ez meghaladja azt az összeget, amit a Brexit-népszavazásra Angliában mindkét oldal költött. Ezerszeresen (!) meghaladja azt az összeget, amit a hazai demokratikus ellenzék összesen el tudott költeni a népszavazás…..
Vrplt 2016.10.16 21:44:30
Vrplt 2016.10.16 22:33:21
@Kampfer:

Ja, csak egy népszavazáson számít az érvényesség (ami mér 50%+1 fő), egy ogy, vagy EP választáson meg nem.
Örülök, hogy segíthettem :DD

Amúgy meg hülye kérdésre, hülye válasz, 6% érvénytelent is vedd bele.

98% meg a faszom :DDDD
Vrplt 2016.10.16 22:33:59
@Vrplt:

mér = már
Marekblog Az olimpia ellenzőinek 2016.10.15 22:38:33
Az a helyzet, hogy ebben az országban sokan nem szeretik a sportot. Nézni sem, nemhogy művelni. Még többen vannak, akik szerint pénzt kizárólag közjóléti intézkedésekre lehet fordítani. Olyanra, hogy kultúra vagy sport, minek költsünk? Realizál ez GDP-t? Hoz valamit a konyhára? Át lehet konvertálni…..
Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára…..
Vrplt 2016.10.10 18:00:51
Beszántották a Népszabadságot, az új, feltehetően Fidesz-közeli tulajdonos érkezésének tiszteletére a MediaWorks egyik napról a másikra a teljes intézmény, nyomtatott és online sajtótermék megszüntetése mellett döntött. A nol.hu korábbi tartalmai eredeti helyükön elérhetetlenné váltak, törlődtek a…..
Vrplt 2016.10.09 13:56:27
@Sexual Harassment Panda:

Ne legyél már hülye. Szerinted a heti válasznak, magyar időknek mennyi előfizetője van? Alig pár ezer. Mindegyik veszteséges, csak valakiket kitömnek jogtalanul közpénzzel. Dolgozol? Fizetsz adót? Na annak egy része megy el ezekre a szarokra mint a magyar idők és tsai.
Vrplt 2016.10.09 13:57:29
@bircaman maxval szerkesztő:

Na a bolgár birka is magyarázza hogy működik a piacgazdaság :D :D :D
Vrplt 2016.10.09 14:12:08
@karandash:

https://web.archive.org/web/*/nol.hu

Aki ismeri...de ezt is úgy kell előkotorászni, mert nem sokan tudják hogy van ilyen archívum.
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..
Vrplt 2016.10.02 18:49:38
@Tranquillius:

Nincs olyan ügy ma Magyarországon, amire a szavazók legalább fele elmenne. Ha a migránstéma így befulladt ekkora kampány mellett akkor lehetetlen bármilyen dologban 50%-kos részvételt elérni.

Hülyeség az 50%-kos érvényességi küszöb.
Vrplt 2016.10.02 19:45:12
@Tranquillius:

+ az érvénytelenek. Biztos, hogy több érvénytelen szavazat lesz mint Igen szavazat.
Másra nemigen lehet következtetni abból, hogy a kampányhajrában nemhogy emelni igyekezne a tétet, és apokalipszissel riogatna, hanem ellenkezőleg, visszafogja a hangulatot, hogy minden mindegy, nem is számít, hogy érvényes lesz-e a népszavazás...
Vendégszerzőnk, Jeszenszky Zsolt írása   Ha sikertelen lesz a népszavazás... ...megbukik a Fidesz? Belecsap a ménkű Orbánba? Felszedik a síneket a felcsúti kisvasúton? Mészáros Lőrinc visszamegy gázszerelőnek?..