Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebezhetetlen Produkciók

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit! Megint eltelt fél év, én pedig szállítom az ilyenkor esedékes blog bejegyzést. Bár, ahogy így jobban belegondolok…talán Május környékén ültem így le ide utoljára s vetettem képernyőre a gondolataimat. Félelmetes, hogy milyen gyorsan telik az idő. Mikor elkezdtem blogot írni,…..
 Az angolok egy szigeten élnek és a normannok óta nem nagyon kaptak vérfrissítést. Ezek után nem is kell csodálkozni, ha olyan fejek születnek ott, mint Gary Daniels. Mai sztárunk a britek karatéjos szépfiúja, aki otthagyva a ködös Albiont a ZSvilág egyik meghatározó sztárja…..
Sebezhetetlen Produkciók 2017.10.14 22:54:55
Nem tudom, ki vezeti ezt a blogot, de...én is tök szívesen vezetnék egy ilyet, csak én meg béna bloggerekről. :) Dobogós helyen töndökölnél benne, elhiheted nekem! :D

Sok olyan "színész" létezik, akinek tényleg itt a helye, de azt sosem szerettem, amikor igazi autentikus harcművészeket versenyeztetnek filmszínészekkel és fikázzák őket hozzájuk hasonlítva. Steven Seagal egy ideje már porondon van ebben a hülye és tökéletesen értelmetlen viszonyításokban...

Az első és legfontosabb, hogy ezek az emberek Steven Seagal, Gary Daniels, Scott Adkins stb. nem színészek. (Seagal erre több alkalommal is felhívta a riporterek figyelmét több interjúban is.) Ők elsősorban harcművészek. Nem szabad tehát tőlük Oscar díjas alakításokat várni.

Gary Daniels az egyik legsikeresebb és legelismertebb harcművész. Többszörös világbajnok s én például azért ismerem el, mert azért nem egy Daniel Bernhardt, meg David Bradley féle, aki inkább "csak" testépítő és hozzá megtanult 1 - 2 féle látványosabb akrobatikai elemet s minden filmjében azokat ismételgeti. Gary Daniels egy iszonyatosan képzett harcos. Én épp arra figyeltem fel a filmjeiben, hogy számomra hiteles az harcművészeti alakítása (Jeff Speakmenn hasonló még, aki szintén inkább harcművész, mint színész.)

Szóval, tök felesleges ezeket itt fikázni, meg nevetni rajtuk, mert az a műfaj, amikben ők (sajnos) benne felejtődtek, a maga idejében, igenis nagyon szórakoztatónak számított. Ti magatok is, ilyen filmeket kölcsönözgettetek ki a tékákból s nem hiszem, hogy a Holt Költők Társasága miatt jártatok volna ilyen kölcsönzőkbe.

Gary Daniels tehát, kifejezetten az a típus, aki nem értékeli túl magát, nem szólíttatja és nem is képzeli magát színésznek. Tudja hol a helye s tudja hogy ez a hely mennyit ér és mennyire elég. Ez a saját személyes blogjában is olvasható. Olykor szinte kishitű, szinte önbizalomhiányos.

Arról nem beszélve, hogy szerintem az olvasók úgy...99%-a tökre elégedett lenne magával és a saját életével, hogy olyan "ciki" karrier lenne mögötte, mint mondjuk Gary Daniels-nek.

Szóval, én értem ennek a blognak a funkcióját, meg azt, hogy miért születnek ilyen posztok, de azért nem ártana bele némi realitás! ;)
Kész lett, íme:..
A valódi értékek szép sorban tűnnek el, Nézd a sok majmot: Facebook-on ünnepel...   Te bele szoktál gondolni abba, hogy mit miért teszel?! Úgy értem, hogy szoktak érdekelni akár a saját szokásaid miértjei?! A miértjei, tehát az értelme. Az, hogy mit miért teszel. Ez most a karácsonyról jutott…..
Helló Éva! Biztos nem emlékszel rám már, Még az anyáddal élsz, de már öt gyerek vár! Minden szegény kölyök más és más pasitól, Isten se tudja, hogy most is hány pasi tol. Helló Móni! Vajon jársz-e még a strandra, Kapható vagy most is egy mocskos kis kalandra?! Anyuci hagyja már, hogy a saját…..
Nem fáj fej, csak a baj van veletek, Egyensúlyt nem ígér a szemetek…   Ma a társkeresésről fogok írni. Igen. A társkeresésről írni, jó! De a viccet félretéve, úgy érzem, megint aktuálissá válik ez a téma, pedig egyszer már – pár éve – szántam Neki egy nagyobb lélegzetvételű bejegyzést ezen a…..
Se tér, se kép, se térkép se kell még, Jó úton a Szexpedíció Ma (ismét) a szexről fogok írni. Van néhány olyan szexuális tévhit amiről egyszer s mindenkorra szeretném lerántani a tévedés kártékony fátylát. Gyakran szembesülök olyan alapvető képtelenségekkel és butaságokkal amikről egy átlagember…..
Jó régen nem írtam megint, de most hagyjuk is az okok magyarázgatását, mert egy elég fajsúlyos témát választottam: Ma az apaságról fogok írni! Ahogy telik az idő felettem, arra kellett rájönnöm, hogy jó apának lenni legalább annyira nehéz, mint jó anyának. Mondom ezt úgy, hogy egyetlen gyerekem sem…..
Képzeljétek el: Diszkóban voltam tegnap! Ez azért nagy szó, mert ide s tova – szinte napra pontosan 20 éve történt velem ilyesmi utoljára. De megérte! Megérte, mert egy nagyon tanulságos és szórakoztató este van a hátam mögött. Na, de ne szaladjunk ennyire a dolgok elé, menjünk szép kronológiai…..