Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsa'rd

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a következő képen elkezded figyelni a közepén lévő fekete pöttyöt, majd a fejedet előre-hátra mozgatod, akkor észreveheted, hogy elég látványosan változtatja a szinét. Köszönjük, Balázs!..
Ricsa'rd 2008.07.02 18:40:21
Nem, ez tényleg nem egy női portré, ezek tényleg csak virágok. :D Köszöjük, Nikitta!..
Ricsa'rd 2008.06.25 09:51:58
A következő képen egy autót láthatunk. De most hogy is áll ez? Köszönjük, Nikitta!..
Ricsa'rd 2008.06.22 07:43:12
FecY képéből megtudhatjuk, hogy körülbelül milyen lehet az, amikor egy zebrát tacskóval keresztezünk. :)..
Ricsa'rd 2008.06.20 09:12:18
A mai képeket Sheela küldte nekünk, két Salvador Dali képről van szó, amelyek mindenképpen beleillenek a témába...
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
New_Krok saját készítésű illúzióját küldte el nekünk. Idézem:"Forog egy négyzet. Mikor elér egy bizonyos forgási sebességet a négyzet már nem olyan éles, inkább egy kört látni középen, mint a négyzetet, de ha pislogsz, egy pillanatra láthatóvá válik a négyzet…..
Ricsa'rd 2008.06.14 08:58:31
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
A mai illúziót Gellérfy ZoMBie küldte. Hallgasd végig a videót, aztán kezdd előlről. Olyan, mintha folytatódna! ..
Az utóbbi idők egyik legjobb képe. Ha jól megnézed akkor a két "fogaskerék" szép lassan forog. Köszi, D Shadow!..
A mai képet videót nyitamas küldte. Az ilyen szobroknál mindig azt hiszem, hogy ott messze állt egy ember aki mindig irányította a szobrászt, hogy végül ez legyen az eredmény. Amazing Floating 3d Cube Sculpture - Funny home videos are a click away..
Ricsa'rd 2008.06.12 12:23:34
Paulik Tamás egy házi fényképet küldött nekünk, amin a radiátorból csöpögő víz emberi arc alakú vízkőnyomot hagyott. Zseniális :)..
Skifekete újabb képet küldött. Bármennyire hihetetlen a kép közepén az a burgonya valójában egy szabályos kör...
    Szeretitek az ilyen képeket, úgyhogy nem habozok soha őket kitenni, bár én nem vagyok teljesen oda értük :) Köszönjük, skifekete!..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
    Nos a következő képet úgy kéne nézed, hogy közben nem rá figyelsz, tehát csak a szemed sarkából látod. Ha ezt a szöveget olvasod akkor pont jól látod az illúziót.    Aztán mikor ránézel magára a képre rájössz, hogy a hengerek valójában nem…..
Ricsa'rd 2008.05.31 13:51:24
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
Ricsa'rd 2008.04.10 23:45:16
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..