Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecsegő52

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép Ceausescu dolgozószobáját ábrázolja. Sokba került, ám használatbavétele előtt a diktátor sajnálatosan elhalálozott.   Kakuk Gyurinak Azt hiszem, bárkire nézve baj az, ha buta. Gyerekként kicsúfolják az illetőt az óvodában, az iskolában rajzszöget tesznek a székére, a szülők szégyenkeznek, a…..
Fecsegő52 2017.01.07 19:43:46
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
Fecsegő52 2016.09.03 18:09:50
@Tarcali Emese:
Üdvözlöm. Helyettem is írt. Kiváló és sajna minden így igaz.De lehetne sorolni. Folytassa nyugodtan!! Annyi már a bűn, hogy bárkik kerülnek hatalomra /kivéve jobbik/ egyszerűen nem is tudom mennyi időbe telik mire mind ezeket helyre lehet majd hozni. Nagyon szeretném -nénk megérni, hogy megtudjuk állítani ezt az "őrültet" még mielőtt É Koreát csinál Mo-ból.
A nagy baj az, h mi akik folyamatosan kint vagyunk az utcákon, kevesen vagyunk. Mindenki mondja a magáét, de csak a fotelekből /tisztelet a kivételnek/. Tudom-tudjuk félnek, de mitől, ha nagy erő jönne össze nincs , nem lenne mitől félni.
De nagyon sürgősen tenni, tenni kell valamit, de ésszerűen.
Fecsegő52 2016.09.04 14:02:51
@nando79:
Emese válaszát még annyival egészíteném ki, hogy itt nem csak az elmúlt 6 évükről van szó /fidess/ hanem amikor az első bukásuk megtörtént 2002-ben, onnantól folyamatosan csak romboltak. A mai napig nem tudja vitya megemészteni a veszteségüket. A második kérdésére megadta Emese a választ.
Fecsegő52 2016.09.04 14:13:10
@Tarcali Emese: A közmunka elégedettség engem nagyon meglepett, úgy mint Emesét.
Érthetetlen számomra, hogy sokan fel sem fogják, hogy
közmunka = a rabszolgasággal, annyi a különbség, hogy itt pici alamizsnára valót "fizetnek", de a többi hasonlóan megalázó. :(
   Ma olvasással töltöttem néhány órát... hol máshol, mint itt a facebookon. Az összes hozzászólást is gondosan értelmeztem. Egyszerűen megállapítható az, hogy sokan még annyira sem képesek fikázás előtt, hogy elolvassák az általuk  fikázandó témát. Szinte mindegy, hogy kit és miért, de a negatív…..
Fecsegő52 2016.09.03 18:31:09
@Lászlóné Ágóca Szabó: Én is elolvastam kétszer is. De , és itt van a DE :
Menjenek el szavazni - támogatni vagyis egyetérteni?
Maradjanak otthon??
Tudom az a válasz jön, olvassam el még egyszer, de nekem az a véleményem, sajna a szavazó polgár /tisztelet a kivételnek/ úgy értelmezi, ahogy a kommentelők zöme. Tehát most összezavarodott. A fideszt nem kell olyanban támogatni, amit már febr.20-án elfogadott. ez a felesleges pénzköltő népszavazás már nem erről szól.!!