Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vernon Sullivan

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
Vernon Sullivan 2016.09.02 21:45:31
Először is nagyon szépen köszönöm Hildának, hogy kirakta a beszámolómat. Az írás hátteréhez hozzátartozik, hogy eredetileg a saját szórakoztatásunkra született meg, aztán az Invia.hu utazói értékelései között szerettük volna feltüntetni. Utóbbi nem sikerült, ugyanis a rendszer nem engedett feltölteni szöveges értékelést, gépelés közben "kizárt" a rendszerből, és befejezettnek tekintette az értékelést. Ez volt az a pillanat, amikor úgy gondoltam, hogy érdemes ezen a fórumon megosztani az utazáson tapasztaltakat, hátha mások tanulnak a hibáinkból. Nyilván minden összejött, és nem lehet az egészet a szervezők nyakába varrni, de az tök egyértelmű, hogy az alapvetően pozitív hozzáállásunk ellenére is totál félrement ez a nyaralás, teljesen másra számítottunk; a bolgár nép legalább akkora csalódás volt, mint az ehetetlen kaják.

@The Good Boy !: Egy olcsó, bulis nyaralást szerettünk volna, ugyanis idén nem tudtuk összehozni a megszokott közös fesztiválozást. Emiatt választottunk utazási irodát, és ezért lőttük be tervezésnél fejenként nagyjából 170 ezerre az árat - az Invia ajánlata biztosítással együtt volt 158 ezer forint. Nyilván nagyon olcsó, tudtuk előre, hogy nem egy ötcsillagos szállodára kell számítanunk, de az első szobák tényleg nagyon aljasak voltak, ráadásul nem is ezt a szállodát néztük ki a neten, csak bedőltünk az üzletkötő csábító propagandájának, aki kizárólag az új szobákról mutogatott képeket, és folyamatosan hangsúlyozta a rendkívül jó értékeléseket. Ez volt az első utazási iroda által szervezett nyaralásom, pedig szerencsére 2013 óta évente 3-4 alkalommal utaztam külföldre repülővel és eddig minden esetben a Booking.com-on foglaltam szállást az értékelések alapján. Naívan azt gondoltam, hogy egy utazási iroda belső értékelései ugyanolyan megbízhatóak, mint a Booking.com-on találhatóak - hát, megtanultam a leckét.

@FDToth: Végigfutva a kommenteket szomorú látni, hogy mennyire igazad van. Amúgy szerintem ezen túl az Invia saját kamu értékelésekkel is felnyomja a pontszámokat, ez a szálloda nagyon messze volt a 10/8-tól. Akik ugyanakkor voltak kint mint mi, azok szintén a pokolba kívántak mindenkit, akinek köze volt ehhez az utazáshoz.

@konyak: Kösz a bókot, de a személyeskedésen túl a véleményeddel sem értek egyet - mégse írom azt rólad, hogy az ideböfögött komment alapján egy igénytelen paraszt vagy, aki beéri a legalja kajákkal és a szakadt szállással. Szerintem amit a szálloda dolgozói vendéglátás/takarítás/főzés címszavak alatt műveltek, azért pl. Egyiptomban simán átkergetnék őket a Szaharán, pedig azért az arabokat sem kell félteni. Mindenesetre jó látni, hogy valakinek bejött ez a fajta ellátás, legalább neked nem kérdés, hova mész nyaralni jövőre.

@kopaszsop: Az orvosi ellátás amúgy hibátlan volt, de ez szerintem főleg a biztosítónak köszönhető, a Groupama csillagos ötösre vizsgázott. 45 perccel azután, hogy felhívtam őket és kértem, hogy okozzunk valamit, mert már a vizet is visszahányom és sehogy sem megy le a lázam, kocsi jött értem és vitt be egy magánklinikára, ahol 3 perc adategyeztetést követően kötöttek infúzióra. Persze lógtak a kis Jézust szoptató Madonna-freskók a falon, az angol nyelv hiányában pedig activityztünk néhány percet a dokibával, de rendkívül segítőkészek és kedvesek voltak.