Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Velőtrázó Vélemény

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.09 00:17:10
@szörnycsi: Szerintem túlhypeolt, öncélú, nálam a Pulp Fiction is átesett azon a határon, ami még tolerálható volt. A Kill Bill még okés, meg a From Dusk Till Dawn onnan, amikortól Rodriguez átvette a stafétát.
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.07 23:37:09
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.08 09:06:00
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06 13:04:42
@Cérnahuszár: ja, és egyelőre, nem egyenlőre, mert az utóbbi egy raklapnyi kannás bort jelent, hogy nyelvtannáciként is szúrhassam a szemeket.
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06 08:06:58
@sixx: Nekem pont ezzel van bajom. Született tőled egy újabb TV2 fika cikk, Eximbankkal, kistafírozással együtt, természetesen. Minden más csak önismétlés. Az elemzés része persze rém egyszerű, hiszen a nézői ingerküszöb már más, túlhaladta a formátumot valóban, illetve a korábbi műsoraik célközönsége nem kíváncsi eme műsorelemre. Egy rossz ötlet, ennyi az egész. De maga a műsor ettől még szerintem nem szar, csak érdektelen. Pl. a Való Világ annyira szarul szerkesztett, szerkesztői és műszaki hibáktól hemzsegő szar, hogy csak a trash viszi el a hátán, meg az igény. Erről mégsem írsz elemzést. A Hogyvolt okés, a trash része, az megy neked. Minden más, amibe politikát keversz, meg amiket elnézel az RTL-nek, az meg rém ciki.
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.06 08:56:16
@sixx: Egy televíziós műsor elemezgetésénél engem rohadtul nem érdekel a politika. Téged meg lassan már jobban érdekel a szakmázgatásnál. Az RTL-hez és a TV2-höz való hozzáállásodat meg nem én vagyok az első, aki megkérdőjelezi. A TV2 tulajváltása óta ez ráadásul még tovább eszkalálódott. De ezt sem én állapítom meg először. Azt is tudjuk, hogy leszarod. Sebaj, nem én devalválom magam ezzel...
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04 22:59:59
@EzWokEn: Te mit néznél egy olyan VV-n, amiben egy Soma-Dávid páros eljut a végéig? Azt meg nem tudom mit néztél eddig, de ha szarkeverésről beszélünk, akkor abban eddig Dávid és Evelin jár az élen, plusz Mici és egyre inkább Zsolti. Dina nem kever semmit, egyszerűen egy ordenáré stílusa van, plusz túl nagy egója. Értem miért utálják sokan, de nálam ezek a dolgok az előbb említett egyedek és a tuják kiesése után jönnének elő. De cáfolj meg, milyen szart kever?
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.05 06:54:08
@Komeszka: Mint általában, most sem sikerült eltalálni helyettem, hogy mire gondoltam. :-) Dávid azért szarkeverő, mert ahogy azt @VV Erőlegény mondta, máséval veri a csalánt, nem ő vállalja be a Dina elleni harcot, hanem mást tol oda. Ő kezdte túl korán a klikkesedést is, hogy aztán ki is faroljon belőle, amint feltűnt egy arcába tolt lyuk. Mentségére szóljon, hogy részben beépített ember, mint Zsóti.
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04 16:47:12
@Berber Oroszlán: Tivy megy nagy eséllyel
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04 17:44:17
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.04 17:47:27
@Krétagarbó: Teljesen összhangban van, létezik elég sok ilyen normálisabb zord fazon.
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03 00:23:58
@Mók_Ica: Venni ilyet ő aztán tuti nem vett, de még a cége sem lízingeli. De remélem valami korai szériásat kapott, az állandó szervizigényes, tele típushibákkal. Pár milláért megkapod már. Csak tankold és szervizeld. De ha már SUV, akkor csakis Chevrolet Suburban. www.chevrolet.com/suburban-suv.html
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03 00:30:41
De visszakanyarodva a mai öfire: Már megint huncutkodtak Dina ellen a vágószobában. A beharangozóban még ő vigasztalta Somát (rtl.hu/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-09-02), ez mára eltűnt az öfiből... Lóri taperolásánál pedig még szóba is került köztük, hogy akkor csinálják, amikor valaki (Evelin vagy Dávid) rájuk néz. De persze ezt nem fejtették ki.
VV Velőtrázó Vélemény 2016.09.03 00:32:47
@genevieve: Egyetértek, nekem is egy normál családi autóm van, középkategóriás. Volt alkalmam vezetni drága kocsikat, de nem győztek meg.