Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bontom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címe American Ninja Warrior, és mint látható a fenti videóból is, ügyesség, erő és kitartás kell hozzá, ami mind megvolt Jessie Graff kaszkadőrben, aki egyébként a Supergirl című sorozatban Melissa Benoist helyett szokott ugrálni, ha nagyon necces a jelenet. A csaj…..
bontom 2016.09.02 09:28:27
@zsubiaba: Kacy Catanzaro volt az első nő, aki a városi selejtezőt www.youtube.com/watch?v=bd0DR4k_74g és az utána következő elődöntőt is teljesítette (még 2014-ben a 6. évadban): youtu.be/hJkEtoBHrW8?t=18
Jessie Graf az első nő, aki a nemzeti döntőben bejutva a Stage 1-et végigvitte idén.
- Kezdésként van 5-6 városban selejtező, amiből a legjobb 30 jut be az elődöntőbe. A feladatok városonként változhatnak.
- Az elődöntők ugyanott zajlanak, az adott feladatsorhoz tesznek még 4 pluszt, és a legjobb 15 jut tovább. Kacy előtt nem volt nő, aki végigvitte volna a selejtező pályáját.
- A nemzeti döntő Las Vegasban van és 4 szintből áll. A Stage 1 időre megy, egészen mostanáig nem volt nő, aki teljesíteni tudta volna. Csak aki végigmegy, az jut tovább a következő szintre. Tavaly volt az első amerikai, aki végigcsinálta mind 4 szintet, megnyerve az 1 millió dollárt: www.youtube.com/watch?v=QXb4zxm3SgY