Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkgirl7

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz.…..
pinkgirl7 2017.05.24 22:09:12
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
pinkgirl7 2016.10.09 15:51:03
@adamas77: van egy down kóros kishúga
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
pinkgirl7 2016.09.07 22:08:38
@Schlomo Goldberg: SHIT!!!!! most vettem észre :((((((((
pinkgirl7 2016.09.07 22:30:45
@Schlomo Goldberg: köszöntem!
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
pinkgirl7 2016.09.01 22:03:56
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
pinkgirl7 2016.09.01 17:46:24
@Schlomo Goldberg: lemaradtam, de ide en is megköszönnék egy live stream linket:)))