Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TravelHunter

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
TravelHunter 2018.12.05 19:15:53
@5perc: Sok más tényező miatt is :) Követed a másik oldalunkat is ?
Útnak indulni egy egészségügyi problémával lehet stresszes, de teljességgel lehetséges, hogy biztonságosan utazzunk, hogyha megtesszük a szükséges óvintézkedéseket és magunkkal visszük a megfelelő gyógyszereket. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 7 tippet betegségben szenvedő utazóknak...
Ma van a gyermekek jogainak világnapja, így nekik is joguk van ahhoz, hogy nyugodt körülmények között tudjanak nyaralni a családdal és békésen tudjanak játszani egy külföldi országban is...
Borzasztó nagy szívás tud lenni az autóbérlés, amiért a szolgáltatók is sokat tesznek. Írtunk róla már, ez a trilógia harmadik része. Ahogy ígértük, ebben jön a legfontosabb rész: a méregdrága kiegészítő biztosítás vevőre lőcsölése. Alaphelyzet: nekünk nagyon kell az autó, mert arra építettük a…..
Akárhányszor repülök, én mindig a WIFI-t keresem, amint leszálltam a reptéren. Ezzel a szokásommal szerintem nem vagyok egyedül, és a roaming díjat is szeretem csökkenteni... Anil Polat blogger is így volt ezzel, ugyanis összegyűjtötte, és térképre rendezte a világ reptereinek WIFI jelszavát. Elég…..
Ahogy korábban beharangoztuk szuperkedvezményes nyaralásokat hirdettek európai tengerpartokra: az Égei-tengerre, vagyis a görög szigetekre, a török riviérára, a spanyol partokra, Szicíliára, Máltára és Ciprusra. Akkor még túl sok konkrétumot nem tudtunk, csupán néhány célpont és ár került…..
Biztos sokan elgondolkodtak már azon, hogy mikor is mondhatja valaki magáról, vagy akár másról, hogy milliomos...
TravelHunter 2017.01.13 10:26:03