Regisztráció Blogot indítok
Adatok
every cloud

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
every cloud 2017.08.29 16:56:33
@Én de genere Mi: Vagy lehet hogy a váratlanul érkezett Tyrion szövetsége miatt ereszti el Jaime-t. Kijelenti Cercei az epizódban Jamie-nek, hogy mindig is ő volt a leghülyébb Lannister. Lehet hogy Cerceinek már nem szerelem-szeretet kell, hanem egy okos társ. Jaime-re ilyen értelemben tényleg nem sok mindenre megy.
Amúgy az nagyot ütött volna, ha Cercei levágatja Jamie-t ser Gregorral.
Tyrion pedig kiábrándulhatott Dany-ből, s valami trükkel próbálja elérni, hogy Lannister maradhasson, de a holtak serege is meg legyék állítva.
every cloud 2017.08.29 17:18:31
@Revolutionist: A sorozatjunkie-s kritika viszont nagyon jó, azt olvasd el.
www.sorozatjunkie.hu/2017/08/28/game-of-thrones-vege-a-7-evadnak/
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
every cloud 2017.08.28 16:01:28
@mrperfect: Támogatói tartalom? Sixxet kiutaztatták, lehet hogy közrejátszik a lelkendezésében?
Sixx: nagyra tartalak,szerintem az egyik legjobb magyar blogger/netes újságíró vagy. Nagyon jól, viccesen, vagányul írsz és rohadt jól látod meg a dolgookat. Jó lenne ha a tehetséged értelmes-igényes (mint anno Lost, GoT) műsorok után írt kritikákra használnád, nem pedig x faktorra meg hasonlókra. Fega nem rossz, de van még mit fejlődnie és sokkal szívesebben olvastam volna a te kritikáidat a GoT vagy Westworld epizódok után.
Amúgy Pumpedék, Balázs-milyen-műsort-nem-vezet meg hasonlók miért vannak a Comment:com-on, az nem velvetre való?
Hancu kolléga szúrta ki, hogy van ez a videó, amit úgy érdemes nézi, hogy gondoljunk bele: Maisie Williams, az Aryát alakító színésznő jobbkezes, viszont a karaktere ballal vív. Ha agyonvernek sem tudnám megtanulni...
every cloud 2017.08.12 20:32:20
@szociál: Telebasznák, mint a szar, áll mint a faszom? Te mindig így kommunikálsz? Fakardal is a kezedben?
A Comedy Centralon látható majd egy direkt mára időzített doku, amiben a magyar zeneipar legnagyobb, idegen háttérhatalmak által vezérelt összeesküvésére derít fényt a Comedy Central. A hazai csatorna leleplező dokumentumfilmet forgatott a nagy hatású, méltatlanul elhallgatott duó, Zsolt és…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
A Tömény történelem tegnap esti zárórészében SzabóZ kolléga megivott pár felest, majd elkezdett egy olyan témáról sztorizgatni, amihez kevesebb köze van, mint nekem a harangöntéshez. Soha nem néz futballt, Puskáson kívül fel nem tudna sorolni egy játékost sem az Aranycsapatból, de ettől még egy tök…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
A hetedik évadra beszáll Jim Broadbent is, aki 2001-ben az Iris című filmért kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot. Hogy milyen karaktert fog alakítani, az rejtély, ahogy az is, hogy hány részre érkezik, mert ugye tavaly is hullámoztunk Ian McShane érkezése hallatán, aztán mi lett…..
Az AXN hamarosan bemutatja a Stalkert és a Quanticót is (itt írtunk róluk), mi meg megmutatjuk a színkronhangokat. Quantico: Stalker: Kommentekben jöhetnek a vélemények...
every cloud 2016.09.01 16:49:31
every cloud 2016.09.01 19:20:42
@sixx: Ónemá, Sixx, most komoan! Amúgy önmagában nyilván nem a szinkronnal van a baj, hanem
1) annak iszonyatosan primitív minőségével: szörnyű hangú szörnyű színészek szörnyű hangmérnöki munkával párosítva. Manapság nem a Gálvölgyik és Kernek szinkronizálnak, vagyis az ország legjobb színészei, hanem olcsójánosok, aki nem játszanak a hangukkal, hanem felolvassák. Báncsa az ember fülit. Nem így volt ez a 90-es évekig
2) k nehéz tévében eredeti nyelven elkapni bármit, eredeti nyelven+felirattal pedig szinte lehetetlen.Az HBO 2 hét után leveszi a feliratozott sorozatait az HBOOD-ról hogy kicserélje szinkronosra. Marad a letöltés..
3) vö: Magyarországon angolul beszélő emberek aránya a szomszédainkkal