Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokuty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
Rendelés külföldről - ALIEXPRESS rendelés kezdőknek magyarul További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Kokuty 2016.09.04 10:55:20
@JunkieeeBoy: Heló ismét! :) Változás állt be a dolgokban, így megint szeretném kérni a segítséged, légyszíves. Ugye az eredeti gondom az volt, hogy 2 darabot rendeltem adott cikkből, de csak egyet kaptam meg. Azóta volt üzenetváltás eladóval, aztán tegnap írta, hogy igen, elrontották, küldik a másikat is(ehhez adott egy TN-t NL véggel) . Az egyik kérdésem, hogy nagyjából mennyi idő, míg ez megérkezik? (Az első rendelés török postával jött,9nap volt). A másik: az eredeti rendelésemnél ugye azt jelzi, hogy megérkezett a termék, így szept. 11ig jelezzem, hogy mi a helyzet, vagy az ali elfogadottnak tekinti. Mivel addig nem szeretném, hogy a védelem megszűnjön, amíg a másik is meg3rkezik,mit tehetek? Dispute? Vagy kérjem valahogy ennek a maradék 7 napnak a bővítését eladótól? (Mivel új rendelést nem adtam le, ha szept11ig nem jelzek, vagy dispute akkor megszűnik a védelem)
Kokuty 2016.09.01 12:28:08
@JunkieeeBoy: Készítettem képeket, unboxing videó elmaradt :/ Csak egy darab volt, amit tudtam állítani: quantity. De egy kész csomagban volt árulva, ergó a csomagból kértem kettőt, mert a hirdetés is úgy szólt, hogy aa csomagban ezek vannak benne :) Beszélgetek vele akkor majd még. Egyelőre annyit írt, hogy utána néz :)