Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lo Fasz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel előző, nagy vihart kavart cikkünk csak egy szubjektív, egyéni vélemény volt, és azok az olvasóink, akik szövegértésből nem túl erősek, úgy értelmezték, hogy írásom minden pontja mindenkire és mindig vonatkozik – elsősorban rám, ha már le mertem írni –, következzen egy kicsit részletesebb…..
Lo Fasz 2016.09.01 08:22:11
na ebbe beszallok.

orgazmus imitalasa:

van egy csajom meg egy felesegem. tudnak egymasrol, de egyutt nem csinaljuk 3-asban. egyiknek sem kotelezo a szex, ha nem akarjak mondjak, de inkabb akarjak. nem tunik ugy hogy imitalnak, mert nem feltetlenul kell. van amikor en nem akarom, van amikor ok. ennyi. nincs stressz. a felesegem szokott ritkan massal is kurni, sot van egy csaja neki is.

csikloorgazmus:

a felesegem birja ha durvan csinalom neki. nyelvvel nem nagyon megy, ujjal, akar akar ugy hogy ha elfogy a sikossag (felszivodik a genya) igen. o durvan be tud nedvesedni, elegge vastag a nyalkaja. a csajomnak mar nehezebben megy, neki jobb ha megszivom, es a nyelvemmel csinalom, ujjal ritkan mukodik. illetve nagyon szereti ha finoman korkorosen lassan izgatom, de ahhoz nincs turelmem. uncsi.

huvelyi orgazmus fasszal:

fasszal nehez nekem. van amikor sikerul, de nem mindig. az is kell hozza hogy en birjam, es motivalt legyek. ehhez meg ok kellenek. a felesegem pinaja kisebb, nem olyan mely, neki sokszor az is faj, ha kozep kemeny, a csajom barmit elnyel.

huvelyi orgazmus ujjal:

sokkal egyszerubb csikloorgazmus utan. akkor mar fel van huzva a csaj. persze van amikor az is boven eleg neki, vagy sok is, ez ilyen valtozatos. alapvetoen a lenyeg, hogy:
- mutatoujj es kozepso ujj be a pinaba
- ujjak a hasfal fele gorbulnek
- eloszor funom, lassu kis mozgasrol at lehet allni az intenzivebb mozgasra
- konnyebb ha a masik kezzel a hasfalat benyomjuk, kvazi hogy erezzuk a testen keresztul a belulrol kituremkedo ujjbegyeket
DE: ez nagyonyon esetleges, biztos van akinek nem megy. van tovabba ugy, hogy a pina belso-oldalso fele is mukodik, van amikor a segg fele eso fala is. van amikor nem.
- itt elegge gyakori a spricc, vagy inkabb zuhany, erdemes az agyat vedeni
- en ezt nagyon elvezem, tobbynire csak mulatok rajta meg elvezkedek

segg fasszal:

kedvenc. nalunk mukodik a segg-pina-szaj barmilyen komboja, de csak kipucolva, es finoman. durva segg aktusnal kijohet kaki, stb, ekkor mar nincs lyukcsere. a felesegemet annyira el tudom intezni, hogy van amikor felig ajultan, fullra izzadva fekszik es folyik ki belole a xar, mert nem tudja visszatartani. van ilyenkor neha ver is.

segg ujjal:

100%-os, nincs olyan hogy nem mukodik. mint a pina eseteben, ajanlott a hasfal fele gorbulo ujjakkal csinalni, de van h jo melyen be kell nyulni, persze nem a belrendszerbe, hanem a hasfal fele eso izmot kell izgatni.

altalanos:

a lenyeg a kommunikacio. ez lehet testbeszed, de jo a beszed. kihivasok ele allitas, valaszut kereses, kiszolgaltatottsag. de valamikor nem a duma kell, nem szabad sokat kerdezni. hatarozottan kell cselekedni. egy ponton tul inkabb azt szeretik ha iranyitasz, karizmatikusan.

meguntam, ennyi
Lo Fasz 2016.09.01 08:26:34
@Lo Fasz: bassza meg kihagytam valamit:

ujjal belulrol a pinat izgatni es kozben nyalni:

elegge intenziv erzes nekik, ritkan tul sok, tobbynire, foleg ha mar gyakorlottabbak, akkor britalisan intenziv orgazmust okoz

ujjal belulrol a segget izgatni es kozben nyalni:

mint az elozo, csak durvabb