Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ejjhaaa

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Ejjhaaa 2016.09.16 22:53:08
@genevieve: Minden nap úgy kel fel :D
Úgy vártam már az első tematikus hetet, mint Dina körmei a töltést (de most komolyan, valaki küldjön már be egy megszomorodott körmöst a villába, lassan akkorák a lenövések a kis kacsóin, hogy nagykorúsítják magukat és a saját lábukon hagyják el a villát), de erre, amit ma kaptunk, legvadabb,…..
Ejjhaaa 2016.09.15 22:33:06
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
Ejjhaaa 2016.09.13 22:54:13
@busifa: Hát ezen felröhögtem, ez ütött "tesó"
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Ejjhaaa 2016.09.07 22:25:27
@Krétagarbó: Jók ezek a mai aranyköpések :D
Ejjhaaa 2016.09.07 22:48:37
@Commodore: Műsorunkat támogatta a Sárga Bögre Görbe Bögre KFT.
Ejjhaaa 2016.09.07 23:24:54
Brigi és Barbi kibeszélik Alexát, Alexa mindenkit szembesít, persze mindenki tagad mindent, és még Vastag Csaba is befut mint házi pszichológus, van itt minden, mint a búcsúban. Alexa szombat esti szoftpornós pörformansza eléggé kiverte a biztosítékot a lányoknál, jellemzően a két pszeudopotenciális…..
Ejjhaaa 2016.09.07 12:40:06
@szörnycsi: Pont ezt néztem hogy Arnold volt az aki szépen lebetűzte hogy R I B A N C mintha scrabble-t játszanának, errefel meg ölelgeti?
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
Ejjhaaa 2016.09.05 22:57:06
@Rozsgyi: Annak legalább érzéki az áramvonala, de ezekben még annyi sincs :D
Még a nyolcvanas évekből maradt nagyanyámnál egy türkiz koszorúslányruha, ami már akkor is cikinek számított, abban játszottunk királylányosat hatévesen. Na, Ördögh Nórára ma este egy pont olyat adtak rá, úgyhogy a második élőshow bennem már az első másodpercekben nosztalgikus érzéseket keltett.…..
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
Ejjhaaa 2016.09.04 21:27:42
@Schlomo Goldberg: Mér, nem az van? :D
Ejjhaaa 2016.09.04 22:22:57
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Ejjhaaa 2016.09.03 23:01:46
Ejjhaaa 2016.09.03 23:18:14
@szörnycsi: Nemár, a Vivi olyan aranyosan buta, ma pedig a Zsoltival való beszélgetés alatt olyan helyes meglátásai voltak hogy tényleg ledöbbentem. szerintem elég sokáig bent kéne maradjon, mindenképp plusz. Ja meg miatta alakult meg tegnap a Vivi Fan Club is :D
Ejjhaaa 2016.09.03 23:25:55
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
Ejjhaaa 2016.09.02 23:12:44
@busifa: Éljeeen! :D
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Végtelenül unalmas adás összefoglalója következik. Ha ezek voltak a nap legérdekesebb percei, akkor nem szeretnék belegondolni a többibe. Mintha egy csapat idegzsábás lajhárt néznék.Egy ZS-kategóriás amcsi katonafilm kiképzőtisztjeként érkező tornatanár kukorékolja fel a békésen alvó társaságot.…..
Ejjhaaa 2016.09.01 22:02:38
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Adrián tényleg nagy figura, meg Arnold is, viszik a sót
A címe American Ninja Warrior, és mint látható a fenti videóból is, ügyesség, erő és kitartás kell hozzá, ami mind megvolt Jessie Graff kaszkadőrben, aki egyébként a Supergirl című sorozatban Melissa Benoist helyett szokott ugrálni, ha nagyon necces a jelenet. A csaj…..
Ejjhaaa 2016.09.01 14:32:07
@sixx: Szóval itt valóban kíváncsik arra hogy valaki ügyes s nem csak azt várják hogy mikor lesz nyakig sáros. Így már világos :D
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Ejjhaaa 2016.08.31 22:48:21