Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Energikus Menedzser

24 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Migrén gyógyszer   Milyen gyógyszereket és hogyan érdemes szedni migrén ellen?   Migrén elleni gyógyszerek fajtái... Bár alapjába véve nem vagyok "gyógyszerpárti", a migrén kifejezetten olyan dolog, ami…..
Munkahelyi stressz   Hogyan ismerhető fel a munkahelyi stressz, és mit tehetsz ellene?   A munkahelyi stressz felismerése... A stresszel (azon belül a munkahelyi stresszel) kapcsolatban az egyik legnagyobb probléma, hogy nem…..
Személyi edző, személyi tréner   3D személyi edző, virtuális tréner, a jövő útja?   Személyi edző az otthonodba mindössze néhány kattintásért cserébe... A WellStar 2009 December 1.-én egy szenzációs…..
Ezt minden alkalommal el fogom mondani, ha olyan oldallal találkozom, ami ingyenes tárhelyen van. Kattints ide és elmondom, hogyan tömöd más zsebét, ahelyett, hogy a sajátodba tennéd a pénzt! És akkor vesézzük ki az oldaladat Kezdjük a főmondatoddal: Miről is szól az oldalad?…..
Energiaszeletek   Szellemi frissesség egyszerűen, ezekkel az egészséges, alacsony kalóriatartalmú étkekkel!   Egészséges snack, nassolnivaló; szellemi frissesség alacsony áron... Tíz óra van, pár órával járunk…..
Szellemi munka   Amikor az agyadat használod pénzkeresésre, de porszem kerül a gépezetbe...   A tényleges és a potenciális szellemi "vagyonod"... Veled is előfordult már, hogy "leblokkolt az agyad? -…..
Okosan, lazán, könnyedén...   Pár tévhit az egészséggel kapcsolatban...   Egy kicsit kemény voltam, bocsika... Itt és most szeretnék tőletek bocsánatot kérni, mert az utolsó bejegyzésemben kicsit "keményebbre…..
Autóba olajcsere, neked meg defibrillátor...   Klassz a kocsid, apropó ki vezeti, most, hogy a kórházban fekszel?   Van amire "ciki" pénzt kiadni, van amire meg nem... Most komolyan. Százezreket,…..
Szilikon-völgy másodszor...   Leprahigiénia?   Tisztának lenni jó (nem csak nekünk)... Bár napi szinten órákat vagyunk képesek eltölteni a számítógép előtt, eszünkbe sem jut, hogy eközben a különféle…..
Tudós vagyok nem modell...   Hülyítés a hajhullásról ezerrel?   Csak szerintem volt gáz? Amikor először megláttam a főcímben is említett reklámot annyira megdöbbentem, hogy csak pislogni tudtam. Aki nem…..
Köszönjük Darwin, ha tudnád mennyire bejött a tipped...   Tízezer kontra 25 év...   Rakétasebességgel a pokolba... A számítógép ma már az üzleti élet elengedhetetlen része. Internet és telekommunikáció nélkül…..
Az energikus menedzser "James Bond-os" kelléktára   2. rész - a friss lehelet   James, neked büdös a szád... A magán -és üzleti életben egyaránt létfontosságú, hogy kellően fehérek (lepedékmentesek!!)…..
Az energikus menedzser "James Bond-os" kelléktára   1. rész - a cipő "Nyomásra kiugró pengék? Jól jön majd,…..
Az vagy, amit megeszel...   Akkor én most felerész festék, felerész műanyag vagyok?   Együnk "bizbaszokat"... A tegnapi témánál maradva kicsit utána néztem, hogy mi minden kerül a különféle áruházakból…..
Bekapunk egy szendót?   Köszike, nekem elég az enerdzsidrinkem is...   Merő rohanás az életed? Hamburger + Cola = 9 perc... Ismerős?…..
Alvászavar, álmatlanság?   "Aki sokat alszik, keveset él" kontra "keveset alszom, ráadásul pocsékul is érzem magam emiatt"...   Egy kicsit előreszaladtam... Elég sokat beszéltem a különböző,…..
Kezdem a kedvencemmel, ha már másba nem tudok belekötni. 8-) Ilyenkor jól megszívatom magam, mert bemutatásképpen nekem is illik ilyenkor odafigyelnem a tipográfiára. Az meg egy kicsit több munkával jár. De nálam a tipográfiával nem éri meg foglalkoznom, mert naponta gyártok 2 kiló…..
Ezúton kérek elnézést Izikétől... Tényleg túl kemény volt a vitaindítóm... Mivel nyilvánosan követtem el, így nyilvánosan kell visszakoznom. (Oldalad továbbra sem tetszik, de azt is finomabban kell közölnöm...) Bocsánatot kérek!Moderálom az egészet...(***-gal…..
Derékfájásra, hátfájásra?   A japánok a tisztelet jeléül hajlonganak, mi meg azért, mert "kriplik" vagyunk...   Mit tudnak a "távol-keleti szomszédaink", amit mi nem? De most komolyan...…..
Menedzser stressz   Pyrrhoszi győzelem a sikerért?   Ezen kicsit elgondolkoztam... Nekünk menedzsereknek nem egy gyerekjáték az életünk. Versenyzünk az idővel, önmagukkal, vélt és valós vetélytársakkal,…..
Energiaital   Manapság "trendi" dolog szárnyakat adni...apropó, kinek cseng ismerősen az a név, hogy Ikarus?   "Tökjó" nekünk, mert egy ideális világban élünk, ahol az energiaitalokat mindenki szereti...…..
Instant kávé   Instant energia, vagy instant hülyítés?   Ha nem hat egész nap, akkor meg mi értelme? Gondolom neked is ismerősek azok a TV reklámok, amik azzal kezdődnek, hogy a "főszereplő" fáradtságtól…..
Te is elfoglalt üzletember, karrierista, esetleg munkamániás vagy?   Teljesítőképességed határán szeretnél kicsit feltöltődni energiával, de......   ......nem szeretsz hajnalban…..
A jó minőségnek nincs alternatívája Az egyetlen megfizethetetlenül drága dolog az életben maga az ÉLET. Ennél fogva minden, ami ennek megőrzését, meghosszabbítását és megszépítését szolgálja, jó befektetés, mind közül pedig a legjobb az egészség megőrzése. A CaliVita…..