Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zkakuszi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre is elnézést kérek. Boldog karácsonyt! Összegyűltek karácsony alkalmából, várják, hogy minden családtag megérkezzen, remélhetőleg olajozottan mennek majd a dolgok. Egyikük már rég úton van a fáért, elvitt magával egy 500-ast, bár az kevés lesz. S 2000 vajon megteszi? Buckás lesz így ez az út,…..
zkakuszi 2019.12.26 13:08:31
@Szkotti: na végre valaki, aki ki tudja fejezni az érzelmeit :)
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Egy milliárd és egy millió dolláros áron az ingatlanpiacra került a világ legdrágább háza, írja az Elle Decor. Ez mintegy 300 milliárd forint. Ha valakinek van feleslegesen ennyi pénze, és szívesen élne olyan kastélyban, amiben anno egy király is lehajtotta a fejét, akkor eljött az ő ideje...
Mivel a TIVEDA-ban használt ESP8266 összesen 96Kbyte rammal rendelkezik, aminek nagy részét az alap rendszer elfoglalja, ezért az iGO-val vagy a Waze-el ellentétben nem volt lehetőségem arra, hogy valódi, az utakat is tartalmazó térképet töltsek be. Ennek hiányában viszont egy ellenőrző ponthoz…..