Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.blogger

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tündéri kis kütyüt teszteltem. 2 db ceruza elemmel működő robot kutyus, interaktív persely, valósággal habzsolja az aprót. Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt ajánlom. A termék közvetlenül a gyártótól érkezett Kínából, kb. 4 hét volt az ingyenes szállítás. A doboza kissé meggyűrődött a…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
 Amerikában, és most már világszerte egyre kedveltebb módszert, vicces kütyüt mutatok most be... Ez nem más mint egy állat és környezetbarát megoldás kertünk, halastavunk, udvarunk védelmének érdekében. Ha szeretnénk birodalmunkat megóvni a nemkívánatos látogatóktól és tevékenységeiktől,…..
Két fajta USB mikroszkópot teszteltem, ebben a kategóriában nagyjából egyforma tudásúak. Otthoni használatra, hobbi célra maximálisan adja a használónak az elvárt funkciókat.  Felhasználása igen széles körű lehet, kinek mire. Vizsgálhatunk vele bármilyen apróságot. Hasznos lehet gyermeknek és…..
Töltött fasírt /gombóc/ húsgolyó/ kókuszgolyó/ levesbetét stb. készítő eszköz. Teszteltem ezt a sokoldalú konyhai kütyüt. A végeredménnyel elégedett voltam. Első körben sajtos töltelékkel dolgoztam, és olajban sütöttem ki.  Hamarosan több étellel ki fogom próbálni. Érdemes vele…..