Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KupakJoliRablo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Drámai drónfelvételekben látjuk a Fülöp-szigetek egy részét, város, hegy, felhő, utca, zoom, lemegyünk a betonig, tuk-tuk, dzsipni, taknyos orrú kisgyerek, és négy, a környezetből kilógó fehérember, akik elszántan és láthatóan a szerkesztők utasításának megfelelő tempóban és testtartásban…..
Hogyaszongya, tegnap beköltöztek nyolcan, és rögvest izomból buliztak is, de ezt mi nem láthattuk, mert akkor ment élőben, és úgy nehezebb, de asszem nem lehetetlen kiblőrözni a szájukból a piát meg a cigit, meg Vivit. Mármint nem a szájukból kellett volna kiblőrözni Vivit, hanem en bloc, mert kis…..
KupakJoliRablo 2016.08.29 11:55:13
@Bekkara: "Szombat délután, alig néhány órával a legújabb ValóVilág indulása előtt lecserélték az egyik szereplőt, Krisztiánt. A RTLII-n szombaton indult műsor lakóját pénteken már a Fó­kuszban is bemutatták, a hatvani játékosjelölt azonban szombatra eltűnt a szereplők közül. A helyére VV Dávid költözött be – írja a Bors. A lap információi szerint a fiú nem volt ott szombat délután a VV Villa előtt, sőt még barátai sem tudták felvenni vele a kapcsolatot." - huszonnégyponthu