Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vén_róka

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha zavarba akarsz hozni egy szcientológust, kérdezz rá, hogy Hubbardnak hány gyereke és felesége volt. A szektán belül tanácstalan arcokkal fogsz találkozni. Ron családi életét homály fedi, mert a világ megmentőjeként tisztelt Hubbard apai illetve házastársi teljesítménye sok…..
A Freewinds nevű szcientológus óceánjáró még mindig szárazdokkban áll. Április óta. A hatóságok nem engedik vízre bocsátani. A regisztrátorok, akik eladják a hajón szolgáltatott tanfolyamokat meg konferenciákat, hazudnak. Azt mondják csak egy nagy átépítés miatt nem lehet…..
Köszönet AnonHun-nak alias Anon Anonnank, aki a feliratozás nagymestere lett és még sok-sok fejfájást fog okozni a magyarországi OSA munkatársainak. Ezek a Névtelenek tényleg sokan vannak, nem felejtenek, nem bocsátanak és jönnek.....
Na nem feltétlen maga Jason Beghe, hanem a még nekem is meglepetést okozó, egyre erősödő magyar Anonymous! Minden ilyen erőfeszítés támogatandó, így egy az egyben leközlöm a felhívást:   FELHÍVÁS! Jason Beghe videóját minden magyarnak látnia és értenie kell. Ő az…..
Hogyan vezessünk sikertelen vállalkozást és hogyan bánjunk a riporterekkel illetve hitelezőkkel - szcientológia gyorstalpaló tanfolyam Ron-droidoknak, vizuális segítséggel A videóban látható klímás szakember tavaly júniusban szerelte fel a michigani szcientológia egyházat…..
Források: United Press Aftenposten Wikinews Egy norvég politikus lánya öngyilkos lett, miután a Szcientológia Egyház személyiségtesztjén nagyon rossz eredményt ért el, jelentették a norvég hatóságok. Kaja Ballo, Olav Ballo norvég parlamenti képviselő lánya, a nizzai…..
Aki már kívülről-belülről tanulmányozta a szcientológiát, pontosan tudja, hogy a szcientológia egyház annyira tartja tiszteletben a szólásszabadságot, mint egy náci haláltábor az emberi jogokat. Tegnap előtt a szcientológia egyház titokzatos módon elérte, hogy a Youtube…..
Arra gondoltam, a múltkori aggasztó témák után jó lenne egy vidám poszt. Szemezzünk hát a OT-k sikerjelentéseiből. Talán nem szép dolog mások kárán nevetni, de úgyse ismerjük az illetőket, akik írták, megsérteni őket nem fogom, sőt talán sikerül betekintést nyújtani egy…..
Sok-sok évet töltöttem a Szcientológiában. Az agymosás minden fokát megjártam. Aztán felébredtem és szép fokozatosan megtudtam az igazságot. Az életemből sajnos éveket, a pénzemből több millió forintot és a családomból több tagot is elvesztettem. Ezt a blogot azért…..
Sok százszor álltam már fel, hogy különböző eseményeken megtapsoljam azt az embert, aki kitalálta a Szcientológiát. Ma, 2008. április 12.-én minden egyes tapsot mélységesen szégyellek. A mérhetetlen fájdalmat, amit egyetlen ostoba iránylevéllel okozott, már nem fogja tudni…..
Aki nyilvánosan felszólal a Szcientológia Egyház ellen, azaz médiához fordul, tűntet vagy bármi olyat tesz, ami miatt ellenséggé válik, akkor - függően attól, hogy mennyire veszélyes és mennyi bizalmas információ birtokában van - azt az Egyház speciális kezelésben kezdi…..
A helyszín Boston. 2 személy békésen tüntet a szcientológia egyház előtt. Az egyik Bob Minton, a másik Jesse Prince, aki régen az RTC-ben volt Sea Org tag. A helyi OSA kirendel 2 embert ellenük. Íme a szcientológia PR-technológia működés közben:   Az egyik feladata…..