Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anowon

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked is feltűnt már, hogy úgy harcolnak saját igazukért az egyes diéták követői, mint némely vallás hívői? Paleósok aggódnak a szénhidrát- és gluténevők testi épségéért, vegánok botránkoznak meg a húst is fogyasztók alacsony etikai érzékén, és sorolhatnám. Ráadásul az egyes táborok folyamatosan…..
Anowon 2016.09.06 22:43:04
@elvagyok: Szendivel teljesen felesleges felvenni a kapcsolatot, nem kell nagyon hozzáértőnek lenni, hogy levágja az ember, hogy áltudomány a tag.
"Nagyon jó lenne néha, ha konkrét táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozna" :D ugye te nem olvasod a blogot, úgy oltasz...?
Amúgy táplálkozástudományi szakemberként nem biztos, hogy a szerzőnek kéne nyilvánosan észt osztani egy crohn beteg táplálkozásáról (nem mintha tudnám, mi az, de nem is lényeg), mert se nem orvos, se nem releváns tapasztalattal stb bíró klinikai dietetikus.
Ha semmiről nincs állásfoglalása a blognak, akkor "hívői" hogy lennének?
Bonts egy sört inkább szerintem, ezt még gyakorolni kell.
Vajon növényevőknek kellene lennünk, hogy kisebb legyen az emberiség ökológiai lábnyoma? Ha az állati eredetű termékeket kiiktatnánk az étrendünkből, akkor kisebb lenne a mezőgazdasági földterület használat és az üvegházhatású gázok kibocsájtása? Ha nem csak a mennyiségre, hanem az élelmiszerek…..
Anowon 2016.08.28 11:17:40
@Croma Soma: A szójáról szólt a cikk?
Feldolgozásról szólt a cikk?
Érdekelt minket most a lektin?
Barátod a poszter?
Kölcsönadod a varázsgömbödet, amiből a "kiderülne, hogy 4x akkorát" kibámultad pl?
Paleo-e vagy?