Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsó Anyu

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A babavárás alatt, sőt nálam előrelátóbbak már a 70 cm-nél kisebb gyerekek látványakor elgondolkodnak azon mennyire félelmetes, fájdalmas és alkalmanként/utólag gyönyörű a szülés. Én amolyan pedáns kisiskolásként végig nyomtam a babatanfolyamot, és rendesen felkészültem mindenből a szülést illetően.…..
borsóanyu Szeresd az Anyukát! 2016.11.13 16:18:08
Növekvő pocakkal az ember lánya sokat hallja, hogy ez ám az igazi csoda (ami igaz is), majd meglátod, ha megszületett. Szülés után pedig indulnak a csakababaafontos kezdetű mondatok. Nyilvánvaló, hogy az első időkben a friss anyuka arra rendezkedik be ösztönösen hogy táplálja, életben tartsa,…..
  A pocakod gömbölyödésével özönleni kezdenek a fárasztóbbnál fárasztóbb kérdések. És hála ennek a kis cuki hormonháborúnak amit átélsz, még mélyebben érintenek meg ezek a szuper kis beszólások. Oooo, és ez bizony így is marad. Onnantól ugyanis, hogy megneszelik a pocaklakót már nem lesz megállás.…..
Van egy típusú nő, akit minden jó indulatommal is maximum percekig tudok elviselni. Hormondúlós időszakokban még annál is kevesebb ideig, legalábbis fizikai agresszió nélkül. A másikat meg úgy sem érti.  Az ősanya időszámítása előtt, azaz a Te teherbeesésed előtt nem sok dolgod van vele, mert…..
  Összeszedtem melyek a legfontosabb és leggyakoribb vizsgálatok várandósság során. Persze ettől lehetnek eltérések személyenként, orvosonként. Várandósság megállapítása - citológiai és nőgyógyászati vizsgálat Ekkora van már egy (vagy több) két csíkos teszted, szuper kis hangulatingadozásaid,…..
Születés után   Az újszülöttek bőrét úgynevezett magzatmáz borítja, ami az utolsó trimeszterben alakul ki. Ez védi őket attól, hogy felázzon a kis bőrük a magzatvízben, majd segít a hőszabályozásban, immunvédelemben. Kórházanként más-más a protokoll, de egyre elterjedtebb, hogy nem fürdetik meg a…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
Borsó Anyu 2016.08.29 15:05:55
@devblaszlo: én még ugyanezzel küzdök.. meg vannak a menüpontok, de nem tudok alá egy megírt cikket rakni..... hogyan tovább? köszi a segítséget előre is :)
borsóanyu Jön a baba? 2016.08.27 22:46:25
Valami más lett...   Napok óta a sírás kerülget, ha ránézel egy kis macskára, a szomszéd gyerekére, és 10-szer nézed meg egymás után a Jóbarátok utolsó részét, mert annyira szép, hogy Ross és Rachel végre egymásra találtak. A melleid sajognak, két kézzel falnád a csokit. Ja és persze vársz.…..