Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intro

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
intro 2009.02.11 14:34:54
intro 2009.02.11 14:37:28
@Parajka: nagyon jól összefoglaltad a lényeget :)
Volt ez a rossz szokás régen a szakítóson, hogy ABC-vel jelöltétek a szereplőket. Ezt nem nagyon szerettük, de szerencsére elég jól leszoktatok róla. Hogy miért rossz így jelölni szereplőket, arra az alábbi történet lesz egy jó példa. A kép innenKedves Szakítós! Az…..
intro 2009.01.17 10:01:26
 A nagy kérdés, amely mindig visszatér. Mi az Ultimate Válasz?sziasztok! Talán a saját lelkem megnyugtatására írom le az én történetemet, amit még a mai napig nem hevertem ki, pedig már vagy 6 éve történt.Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, de még mindig átfut rajtam…..
Tudtad? Jegyeket, bérleteket 2008.12.22 17:00:00
Mivel az autóm, még nem készült el, így kénytelen voltam tömegközlekedést igénybe venni, hogy elintézzem a közeli városban az ügyes-bajos dolgaimat. Nem volt busz, ezért úgy gondoltam megnézem, nem megy e valamilyen eltévedt vonat (jelzem szrájk van). Alig érek ki…..
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
 A másikat ne nézzük hülyének, ez is egy alapszabály. Segget csinálni a szánkból, baromság. És amit a szakítóskönyv második kiadásába biztos felveszünk, hogy ne járjunk focistával, de tényleg ne, reménytelenek. Sziasztok! Ezek között a péntek délutáni hogy is…..
 A távkapcsolat, ugye. De van szerelem, ráadásul még nincs lefutva semmi, még akármi is lehet. Innen loptuk. sziasztok kedves szakítósok, igazából egyenlőre nem is szakítottunk, csak nem vagyunk egy kontinensen bizonytalan ideig. nem hosszú az egész történetem, és…..
intro 2008.11.17 14:11:16
Karácsonyi epizód, tehát a sorozat nemes hagyományait követve a szokásosnál is nagyobb bunkóságra és aljasabb manipulációra kell számítani kedvenc dokinktól, mert Greg House már csak ilyen, így kíván boldog karácsonyt. Hangulatteremtés céljából azzal nyit, hogy kb. három…..
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
intro 2008.10.30 14:46:34
schrz_&_schurz · zurhajo.blog.hu 2008.10.30. 14:43:01

igen, és ez az írásából is lejön :)
Csodás posztok napja van: a délelőtti közösséget megmozgató posztra délután érkezik ez. A kéz az fontos, az arcot megsimító kéz, az egymásba fonódó tenyerek, a bizserélő ujjbegyek - hány testen szánkáztak már végig? Nem mindegy, ha éppen akkor a miénken? 1. Készül a…..
Megismerkedés, összejövés, és egyáltalán bármi történés előtti szakítás kategóriában érkezett az alábbi levél: a fiúnak tetszik a lány, a lány ezt nem viszonozza, a fiú ezért felrúgja a lányt. Hol itt a szakítás? Hozott anyagból dolgozunk!Az én történetem sem…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
Igen, a semmi is lekoptatós szövegnek számít, volt már itt egy ilyen sztori, igaz, nem ilyen frappánsan, tömören összefoglalva. Levélírónk keze megszaladt, gyorsan hármat is írt, szerencsére, röviden, tömören, a szakításban rejlő humort nevetgélős fejekkel…..
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..
intro 2008.04.12 12:29:19
asdasd23 · uzssob.extra.hu/ 2008.04.12. 12:17:46

viszont egy Princz G. vagy egy bolti tolvaj már eleve úgy kezd a bűnözésbe, hogy tisztában van tettei várható következményeivel
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..