Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
Darla 2009.03.01 13:20:28
Egyetértek Civistrollal, nekem is olyan a DM mint a 'drog'. 6 éves korban hallottam először, és azóta eltelt 21 év. Nem tudom megunni. A titok? .. Olyan ez mint egy jó hosszú házasság ahol a felek már jól összeszoktak, ismerik egymás minden gondolatát, kis jelekből és mozdulatokból is bármit bármikor megértenek. Ha DM szól egy buliban vagy DM klubban és felcsendül az első dal, egész egyszerűen kialakul egy olyan atmoszféra amit nehéz lenne megmagyarázni. Visszatérve a dalra, az előző nagy visszatérős album a P.D.A. Precious c. száma nálam nagyobbat ütött elsőre, másodikra és harmadikra is, de ezzel együtt nagyon várom a többi dalt, a klip pedig tetszik- nekem legalabbis olyan 'módosan' nyomasztó. Csatlakozva az előttem szólókhoz, próbáljon meg már valaki 'nagyon új' zenét, klipet stb. csinálni..nem fog menni, még a legjobb technikákkal sem. Másrészt nagyon néznék egy 'nagyon új' DM-re..én nem azt várom ettől a zenekartól hogy folyamatosan teljesen újat mutasson. Én azt a megfoghatatlan érzést szeretném megtalálni minden új dalban is, ami minden más számukban is benne van. Ebben a tekintetben a Wrong ezt nálam teljesítette és ez a lényeg. Egyszóval: nemonnyonle!

ps: Azt egyébként végképp nem értem hogy a kedves szerzőnek mi baja azzal hogy még mindig eseményszámba megy egy DM klip premier...ez a szarkasztikusnak bepróbálkozó hozzászólás Anton jegyzetére pedig kimondottan nevetséges. Esetleg Ádám megpróbálhatna reflektálni a felmerült kérdésekre, hátha kiderül hogy mégis tud minőségit írni. Engem is érdekelnének a válaszok, ugyanis.
Darla 2009.03.01 13:22:29
@Darla: a PDA természetesen PTA :)
Darla 2009.03.01 14:50:43
@Lord Multifilter: huuuu, ez élőben atom!!!
Kellemes hétvégét Mindenkinek! Szombati posztunkat hullámpapír becenevű olvasónknak köszönhetjük, aki élete első munkahelyén szembesült a szexuális zaklatás fogalmával. Nyári munka, ismerősöknél (!), pontosabban csak az asszonyt ismertem (tanárom volt még általános…..
Darla 2009.02.21 12:46:00
Az itt megjelent vegyes termeszetu posztok is azt bizonyitjak hogy Magyarorszagon a nok elleni eroszak kerdese meg mindig egy bazinagy tabu -nem, nem vagyok hivatalos 'aktivista' sem feminista, sem frigid, nem mintha egyik vagy masik szamomra negativ cimke lenne-.
Megis hogy varjak el egy notol hogy rendorsegre menjen, vallalja a megalaztatast a procedurat, birosagot stb miutan letaperoltak/megvertek/megeroszakoltak/lelkileg terrorizaltak ? Ha egy ilyen -meg effektive a legkisebb rossz- esetet hallva van, aki azert reklamal hogy hogy letezik hogy a lany nem elvezte a markolaszast egy idos ferfitol, kepzeljetek el mit mondana ha durvabb eroszakot szenved el a posztiro? Megkerdezne hogy miert nem elvezi hogy szetalazzak?? Ez normalis?? Csak a lany csaladjan es rajta mult hogy nem lettek remalmai es a posztok alapjan egy normalis egeszseges felnott lett. Siman lehetett volna lelkiserult, szextol es ferfiaktol undorodo, visszahuzodo ember aki nem eli meg a noiesseget. Egy eletet lehet tonkretenni egy-egy ilyen elmennyel..mintahogy tortenik is szamtalan alkalommal a vilagban.
Egyebirant mindenki hallhatott Rihanna peldajarol akit a szinten zenesz baratja vert ajulasig, s mint kiderult, nem is ez volt az elso eset. Kivancsi vagyok arrol mit gondoltok -bocs ha off- hogy mindenhol lathato a neten a kep a szetvert fejerol. Kivancsi voltam es korbeneztem a neten tobbek kozt a facebook kulonbozo forumjain is. Felelmetes hogy mennyien kurvaztak le az enekesnot es alltak CB melle. Kivancsi vagyok mikor dolnek mar le a korlatok es mikor lesz az amikor egy nonek nem kell napokig/honapokig, esetleg evekig felelemben elnie. Ez is terror gyerekek, de meg milyen..minthogy az is, hogy egy fiatal lanynak napokig kell turnie egy ven kujon megalazo taperolasat.