Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolesz20

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
André Schürrle két évre érkezik a Dortmundtól kölcsönbe a Fulhamhez. A német válogatottal világbajnokságot nyerő támadó a Premier League-ben folytatja. Schürrle a 14-es számú mezben fog játszani. "Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A Fulham volt az első klub, amely érdeklődött irántam, ez az…..
A Liverpool rekordösszegért szerződtette az AS Roma csapatától Alisson Beckert. A brazil hálóőr játékjogáért a Vörösök rekordösszeget fizettek, 62,5 millió eurót. Az előző szezonban nyújtott remek szerepléséért nem meglepő, hogy szemet vetettek rá a Liverpool háza táján.  A VB-n is jó teljesítményt…..
A Real Madrid közel áll Thibaut Courtois szerződtetéséhez. A belga hálóőrnek 2019 nyarán lejár a szerződése a londoni csapattal, így akciós áron hozzájuthatnak a blancók. Sajtóhírek szerint már a felek meg is egyeztek és a hálóőr 4 évre ír alá Madridban, és mindössze 35 millió eurót kell érte…..
A Brighton csapata a francia élvonalban játszó Yves Bissoumat leigazolta a LOSC Lille csapatából. A középpályásért az angol együttes 17 millió eurót fizetett a LOSC Lille-nek. A mali válogatott középpályás 55 tétmérkőzésen lépett pályára a Lille színeiben, 4 gólt és 2 gólpassz a mérlege.  A 21 éves…..
Daley Blind visszatér az AFC Ajax csapatába négy év után. A holland játékos 16 millió euró ellenében visszatér egykori csapatához és nevelő egyesületéhez.  A holland válogatott 141 tétmérkőzésen ölthette magára a Vörös Ördögök mezét, ezalatt 6 gólig és 19 gólpasszig jutott. Nem igazán mondhatjuk,…..
A West Ham United csapata bejelntette, hogy leigazolta 38 millió euróért Felipe Andersont a Lazio-tól. A brazil középpályás négy évre írt alá a Kalapácsosokkal, miután öt esztendőt töltött el a Seria A-ban, ahol 25 gólt és 28 gólpasszt osztott ki 137 tétmeccsen. A Kalapácsosoknak a brazil játékos a…..
A Liverpool csapata leigazolta a Stoke City svájci szélsőjét Xherdan Shaqiri-t. A 26 éves játékosért 15 millió eurót fizetett a liverpooli csapat, a játékos évre írt alá és a 23-as számú mezt fogja viselni. Az előző szezonban a svájci játékos 38 tétmérkőzésen kapott szerepet, ez idő alatt 8 gólt is…..
Antonio Conte tegnapi menesztése után, a mai napon bemutatták az új vezetőedzőt, aki ismét egy olasz szakember, Maurizio Sarri. Az 59 éves edző az elmúlt 3 évben a Napoli csapatát irányította, ahol a szurkolók nagyon megkedvelték, a látványos játék miatt. Az előző idényben a Napoli csaknem megnyerte…..
A Fradi a Groupama Arénában az izraeli Maccabi Tel Aviv csapatát fogadta. A 61.percben a Fradi megszerezte a vezetést Stefan Spirovski révén. Aztán a semmiből, a meccs hosszabbításában jött az izraeliek egyenlítő találata, amikor Eliran Atar mintegy 20 méterről leadott lövése megpattant  és…..
  Már június végén megtörtént a bejelentés, de még csak ma mutatták be a torinói klub új igazolását Joao Cancelót. A portugál játékosért a Juventus 40 millió eurót fizetett a Valencia csapatának.  Cancelo számára az olasz légkör egyáltalán nem ismeretlen, hiszen az előző szezont az Inter…..
A német vezetőedző is megszólal Philippe Coutinho esetleges távozásával kapcsolatban. A fiatal játékosért a PSG és a Barcelona is versenyben van, de egyenlőre még nem dőlt el Coutinho sorsa.  - Philippe Coutinho egy remek játékos, a csapatunk számára nagyon fontos, de persze…..
Az FC Barcelona kapusa, Jasper Cillessen cáfolta azokat a pletykákat miszerint távozni szeretne a klubtól. Frank de Boer kinevezése után a Crystal Palace-al hozták szóba a válogatott hálóőrt, ám a kapus cáfolta, hogy megegyeztetett volna egykori főnökével.   - Nem beszéltem Frankkal. Jól ismerem őt…..
A spanyol játékost a Bayer Leverkusen és a Wolfsburg is szívesen látná soraiban, és mindkét Bundesliga csapat 15 millió euró körüli ajánlatot tett a 23 éves játékosért, melyeket a Milan elutasított. A piros-feketék nem szeretnék 25 millió alatt elengedni a játékosukat.  Suso korábban minden…..
Újabb játékost igazoltak a piros-feketék Lucas Biglia személyében, aki ezidáig a Lazio csapatát erősítette és már az argentin válogatottban is pályára lépett méghozzá 49-szer.  Biglia már vasárnap átesett az orvosi vizsgálatokon és ezután az argentin játékos 2020-ig írt alá a klubbal. Az argentin…..
A francia középpályás Tiemoué Bakayoko az AS Monacótól a Chelsea labdarúgócsapatához igazol. Az angol bajnoki címvédő londoni klub honlapjának beszámolója szerint a 22 éves játékos szerződése öt évre szól. Az elmúlt szezonban Bakayoko 32 bajnokin és 14 Bajnokok Ligája-meccsen lépett…..
Elhagyja a Monaco csapatát Tiemoue Bakayoko, és az angol Chelsea-be igazol, a transzfer szinte már biztosra vehető, ugyanis a londoniak a játékossal és klubjával is megállapodtak. Bakayoko 40 millió fontért szerződik a Premier League címvédőjéhez. A játékoson ugyan kisebb térdműtétet hajtottak…..
Nem igazol korábbi csapatához a négyszeres Aranylabdás.  Nagy esély van arra, hogy Cristiano Ronaldo maradni fog a Real Madridnál. Ronaldo adóügyei miatt kegyvesztetté vált Spanyolországban, ezek után pedig arról szóltak a hírek, hogy távozna is. A portugál sztárt szóba…..
A brazil klasszis a várakozásokkal ellentétben mégsem a Premier League-be igazol. Dani Alves orvosi vizsgálaton vesz részt a Ligue 1-ben szereplő Paris Saint-Germainnél, ezt követően pedig aláír a francia csapathoz. Bár korábban úgy tűnt, hogy a Juventustól távozó védő a Manchester…..
A karszalagot eddig viselő Wayne Rooney az Evertonhoz igazolt, ezért kellett új embert választani a posztra, a klub végül a rutinos játékos mellett döntött. A Manchester United hivatalos közleményben jelentette be, hogy Michael Carrick lesz az új csapatkapitány. - Nagyszerű érzés és hatalmas…..
Az utóbbi időben több klub is úgy érezte, hogy követni kell a modern kor kihívásait és a jól bevált címert le kell cserélniük. A Juventus és az Atletico, sőt a Bayern München is változtatásokat hajtott végre az utóbbi időben a csapat logóikon és most az Újpest is beáll a sorba. Három választási…..
A Borussia Mönchengladbach hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy a Dortmund védője Matthias Ginter a mai napon orvosi vizsgálaton vesz részt a csapatnál, ezt követően pedig aláírja a szerződését, új klubja akár már ma délután is bejelentheti az érkezését a német játékosnak. Ginter több…..
 Salvatore Sirigu a Torino játékosa. Az olasz portás ingyen lett a bikák játékosa, miután a PSG és Sirigu közös megegyezéssel szerződést bontott. Az olasz hálóőr valószínűleg a kevés játéklehetőség miatt bontotta fel szerződését a párizsiakkal. A párizsi csapatban még 2011/12-es szezonban debütált…..
A Watford hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták a Derby County U21-es válogatott középpályását Will Hughes-t. A 22 esztendős középpályás öt esztendőre kötelezte el magát új klubjához, akiért 9 millió eurót fizetett a Watford. A fiatal középpályás jelenleg a Lengyelországban zajló…..
Az Inter és a Paris Saint-Germain is vinné az argentin gólvágót, de annak ellenére, hogy nem tárgyaltak a szerződéshosszabbításról, Agüero ügynöke úgy véli, hogy a csatár maradni fog a City-nél. Agüero az elmúlt szezonban is pazar formát mutatott, 33 alkalommal szerzett gólt az összes sorozatot…..
A Liverpool hivatalosan bejelentette, hogy szerződtették az AS Romától Mohamed Salaht, aki 5 évre írt alá az angol gárdával és heti 90 ezer fontos fizetéssel, az átigazolási díja pedig 36 millió font, plusz esetleges bónuszok. Salah az elmúlt idényben kimagasló formát mutatott, 19 gólt és 12…..