Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veszélyes vagy, Vasquez!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1986. április 26-án hajnalban az ukrajnai (akkor Szovjetunió) Csernobili Atomerőműben baleset történt. Az erőmű reaktorát a hirtelen fejlődő nagymennyiségű gőz szétvetette. Felrobbant, és 25 ezer tonna grafit kapott lángra. A hatalmas tüzet két hét alatt sikerült teljesen eloltani. A baleset miatt a…..
A tegnapi estén az ellenzék hozta a kötelezőt, még ha kicsit nyögvenyelősen és izzadtság szagúan is - kivéve a Kutyáékat, ők nem izzadtak, gondolom azért, mert két farkuk van. De végül letudták ezt a szavazást is, pedig hát ez a szavazás mindenkinek csak púp volt a hátán. Némi szerencsével az…..
Veszélyes vagy, Vasquez! 2016.10.04 07:57:40
@Gery87:

+1

Egyébként akik voltak szívesek _önhibájukból_ otthon maradni, azok ezentúl szépen befoghatják a szájukat.
Veszélyes vagy, Vasquez! 2016.10.05 06:08:05
@John Doe3: Véleményem azért lehet (bár ezt nem te fogod eldönteni).
Majd ha mutatsz gyermeket, aki népszavazással hatalmazza fel mamit, hogy az csatlakozási szerződést írjon alá a papival. Meg ha majd a gyermek később más mamit választ magának, aki adott esetben beint a régi papinak. :)
Majd akkor. OMG

Biztos mondták már neked, hogy gyakorolnod kell az érvelést, főleg ha ilyen bugyuta analógiával jössz.
A Chef&Pincér magazin Pesti Istvánnal beszélgetett új, vidéki törekvéseiről, és a szakács szakma mai helyzetéről. Az ő nyilatkozata mellett a saját nézőpontunkról is olvashattok. Pesti István pályáját részletesen nem kell bemutatni, hiszen közel 30 éve a minőségi, újító konyha nagykövete…..
Veszélyes vagy, Vasquez! 2016.10.02 09:51:17
@01234567: "törtető sudribunkók"
Ezt meg tudom erősíteni, és bizony nem csak a vendéglátás szenved tőlük.
Beindult Bayer Zsolt szerecsenmosdatása a jobboldalon. A nemtelen feladatot a Mandiner vállalta magára. Miután Orbánék kitüntették az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú újságíróját, soha nem látott méretű tiltakozáshullám indult. Majdnem százan küldték eddig vissza Ádernek a lovagkeresztjüket, köztük…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..