Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FinoAllaFine

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfrissebb hírek szerint a francia labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps lehet a legesélyesebb jelölt a Juventus edzői posztjára, amennyiben Max Allegri távozna a torinói együttestől. A Tuttosport úgy tudja, a tréner is hajlana arra, hogy elvállalja a…..
Az edzőkkel kapcsolatos pletykák nem kívánnak szűnni, az Il Corriere dello Sport pedig egy talán váratlan nevet dobott fel, mivel állítólag Jorge Mendes a Juventus vezetőségének felajánlotta szolgálatait José Mourinho edzői kinevezése tekintetében. A torinói klub azonban nem kívánta kiértékelni…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
FinoAllaFine 2016.12.05 08:18:58
@patrik1112: ez azt jelenti hogy már a térdüket összefo*va vízionálja a Toro vezetőség ahogy vigyorogva megjelenik a Kobra a Torino székháza előtt és potyognak ki az 500as eurok az öltönyzsebéből.. :DDDD
FinoAllaFine 2019.04.21 16:46:07
@Grinta: Del Piero, Il Capitano!!
FinoAllaFine 2019.05.07 19:20:47
@Holloka: marmint az Atletico ellen a Bl kiesestol. I think.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester United Matteo Darmian bevonásával próbálná megszerezni a Juventustól João Cancelót, s a pénz mellé az olasz válogatott védőjátékost is felajánlaná a torinói klubnak. A Tuttomercatoweb arról számol be, hogy a portugál…..
FinoAllaFine 2019.05.06 23:19:08
@Rikoo: Jesus.
A legfrissebb pletykák szerint a Paris Saint-Germain árgus szemekkel figyeli Massimiliano Allegri helyzetét a Juventusnál, s kész bejelentkezni a zebramezesekkel zsinórban ötödik bajnoki címét is elhódító szakemberért. A Corriere dello Sport cikkében Alfredo Pedullà arról számol…..
Az argentin csatár januárban került a Chelsea együtteséhez egy kölcsönszerződés keretében, azonban mindeddig nem sikerült igazán bizonyítania Maurizio Sarri együttesében, hiszen csak négy gólt szerzett tizennégy meccs alatt. A TuttoMercatoWeb értesülései szerint a londoni klubvezetés az átigazolási…..
A Juventus idén is könnyűnek találtatott a Bajnokok Ligájában, s az Ajax ellenében elszenvedett vereség óta a zebramezesek szurkolói, valamint az olasz sajtó is a sikertelenség okait keresi. A klub egykori világklasszisa, Andrea Pirlo a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
FinoAllaFine 2019.04.16 21:32:52
Barcelona állítólag már most nyáron értékesíteni kívánja André Gomest, aki mindössze tavaly nyáron a Valencia csapatától 35 millió euróért érkezett, és a katalánok természetesen ugyanezen az áron adnák tovább a középpályást. A huszonhárom éves játékos Luis Enrique csapatában több lehetőséget is…..
Az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann rendkívül elismerően beszélt a Juventusról, és az olasz csapat továbbjutására tippel. A Juventus a negyeddöntőben a Barcelona ellen fog pályára lépni, a francia válogatott pedig kifejezetten kedveli a Juventust, és Európa egyik…..
FinoAllaFine 2017.03.21 15:42:36
@Chiellini: "ugye ő francia szóval nem tudom 1 mennyire válna be ott, meg franciaként menne e egy német csapatba"

khmmm... Bayern M., akkor gondolom Ribery neve mondd valamit?
Massimiliano Allegri a Sampdoria elleni egygólos győzelmet követően a sajtónak magyarázattal szolgált rendkívül dühös magatartására. Juan Cuadrado fejesével a Marassi gyepén nyert a Juventus, azonban az utolsó tíz percben Massimiliano Allegri fel-le járkált a technikai…..
FinoAllaFine 2017.03.20 12:02:05
@keshudioo: Szerintem azt az elválást azóta mindegyik fél megbánta. Nagyon mérges voltam akkor Marottára és Tevezre is.
A Juventus a hírek szerint továbbra is keres még egy középpályást Tomás Rincón érkezése ellenére, és a vezetőség előtt több opció mutatkozik, amelyek egyike az Öreg Hölgy kapcsán már számtalanszor felmerült Luiz Gustavo. Miután a torinóiak lemaradtak Axel Witselről egy olyan kínai ajánlat miatt,…..
FinoAllaFine 2017.01.20 17:06:18
A Juventus képviselői a hírek szerint Milánóban találkoztak a tegnap Mattia De Sciglio ügynökével, és mindez egy nyári ajánlathoz vezethet. A bianconero klub igazgatója a Sky Sport Italia és a Calciomercato.it beszámolója szerint Mattia De Sciglio képviselőivel egyeztetett…..
Az Olympique Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas megerősítette, hogy a Juventus kapcsolatba lépett klubjával az ifjú középpályás, Corentin Tolisso megszerzése érdekében, azonban kizárta annak lehetőségét, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében ősszel a zebramezesek otthonában is betaláló játékos…..
Az elmúlt napok során úgy tűnt, hogy a Juventus újabb tehetségre teheti rá a kezét, hiszen lencsevégre kapták a klub sportigazgatóját, Fabio Paraticit, aki az Ascoli vezetőivel tárgyalt, s a beszélgetés során minden bizonnyal szó esett a másodosztályban szereplő csapat szélsőjéről, Riccardo…..
FinoAllaFine 2017.01.07 13:19:02
@Grinta: igenis szabjon feltételeket mert nalunk azert nem keves elvileg igeretes diatal karrierje siklott felre ami nekem pl bosszanto mert 15 evig elsportolo voltam es tudom milyen erzes ha nem bíznak az emberben fiatalon. Szóval ne legyél ekkora arccal. Senki sem a kezdőről beszelt hanem hogy legyen beepitve. Van persze pozitiv pelda is, pl Pogba, Rugani vagy Dybala. Bar utobbit 40 misiert talán kötelező is volt beepiteni. Viszont az hogy a sajat utanpotlasunkbol 0!!!! jatekost tudtunk beepiteni illetve össz egészében is mindössze 2 db 23 ev alatti fiatalt a csapatba, az a Juventusta nezve gyászos és elkeserítő.
FinoAllaFine 2017.01.07 13:40:28
@Rikoo: Ertelmezd könyörgöm amit írtam. Nem azt mondtam, hogy ő diktaljon. Egyértelmű hogy az az alap hogy megfelelően teljesít hiszen ez neki élete lehetősége. De nézd már meg kérlek hogy más nagy csapatoknal hány fiatal lett beepitve es nalunk mennyi. Katasztrofális a csapatunk atlageletkora!
FinoAllaFine 2017.01.07 13:45:19
@Grinta: Vizilabdaztam Ob1ben. Utánpótlás válogatott is voltam. A csapatunkba (Szolnok), miutan megjött a pénzes szponzor, hirtelen szerb idegenlegiosok özönlöttek, a magyar fiatalok meg le voltak szarva. Mondjuk ezert is tart most itt pl a magyar válogatott (effektive gyenge a siker korszakhoz képest). Az olasz labdarugasban es a Juvenal ugyanez megfigyelhető. Talan most a Milan kivétel, bar ott ez talan penzugyi kenyszerpalya is egyben. A Juves fiataloknak meg te is utana tudsz nezni, gondolom ismered a googlet. Ne haragudj de erre most nincs időm babazas mellett. Ha esetleg nem sikerul, akkor szolj es egy nyugodtabb oramban kigyujtom neked..
A Juventus a hírek szerint kész kifizetni a Sevilla középpályásának, Steven N’Zonzinak a kivásárlási árát, és így kívánja megerősíteni a középpályát. Az Öreg Hölgy még karácsony előtt abban reménykedett, hogy sikerül megegyezni Axel Witsel ügyében a Zenit Szentpétervár csapatával, azonban a belga…..
A Juventus alkalmazásában álló brazil középpályás, Hernanes elutasította a Genoa, illetve a Hebei China Fortune ajánlatát is, állítja az olasz szaksajtó. A Tuttosport tudni véli, hogy a dél-amerikai játékos eltökélt szándéka, hogy Torinóban marad és megharcol helyéért a…..
FinoAllaFine 2017.01.06 09:04:01
@Forza Juve: szia! Nézd, én még a Juve előtt sem értettem soha hogy mit keres pl a Realban vagy a német valogatottban. Sokat láttam akkor is játszani (pl ellenünk is) és mindig is egy lassú, alibista jatekosnak tartottam, akinek még a pozícióját sem tudom meghatarozni mert ha vkp akkor annak az egyik leggyengebb (szerelesi stat!!), btb-nak lassu es keveset fut, iranyitonak inkabb nem is reszletezem. Szoval evi 4 misiert egy ilyen jatekos? Luxus.
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
FinoAllaFine 2017.01.04 17:00:31
@Rikoo: ANNYIRA nem :) de emlékszel anno még kiket ígérgetett Marotta?? Aztán jött Matri kölcsönbe.. :D
FinoAllaFine 2017.01.04 18:44:18
FinoAllaFine 2017.01.04 23:31:50
A Juventus ismét komoly tervekkel várja a nyarat, legalábbis olasz források szerint az átigazolási célpontokat tartalmazó lista rendkívül komoly névvel kezdődik. A Tuttosport értesülései szerint a bianconero vezetők álma továbbra is a PSG középpályásának, Marco Verrattinak…..
A Juventus csapatépítési filozófiájának sarokköve, hogy a keret szilárd magját szolgáltassák azok az olasz játékosok, akik megértik mit jelent a zebracsíkos mezt viselni, s ezért lázasan figyelik az olasz tehetségek szárnypróbálgatását. Most úgy tűnik azonban, hogy a…..
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában próbálta megnyugtatni a szurkolókat Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán. Az argentin támadó a hírek szerint hosszabb ideje egyeztet új kontraktusáról, azonban mindeddig várat magára a…..
FinoAllaFine 2017.01.04 08:49:32
@Juvegaspy: Atletico Madrid, BVB, Porto háza táján körül lehetne nézni.. Bár az esetek nagy részében nekem nincs bajom Marottával, de valahogy tényleg úgy néz ki, hogy azt a bizonyos pontot valahogy sose tudja feltenni az "i"-re.. Minden egyes szezonban elenged egy kulcsembert, de nem tudja megfelelően pótolni. Egy igazán jó igazgató ezt úgy csinálná, hogy először keres egy megfelelő helyettest, aztán értékesíti az elvágyódó játékost. A másik pedig, hogy bár a blogon sokszor túl durván kapja az ívet, de valljuk be van benne igazság, hogy a lejáró szerződésű, vagy magas kivásrlású árú játékosokon kívűl nem tud alkotni igazán nagyot. Pedig a Juve presztízse, anyagi háttere már újra bőven olyan csábító, hogy sikerüljön végre átlépni a saját árnyékát. Magam részéről ha idén nyáron sem sikerül 100%-osan összerakni a középpályát, netalántán ismét elenged vki kulcsembert (Dybala, Sandro, stb), akkor mehet Isten hírével Marotta.
A Juventus egyik célpontjaként tekinthető Luiz Gustavo arról beszélt a legutóbb, hogy nem kapott ajánlatokat, azonban nem kíván elzárkózni a Wolfsburgból való távozás elől. A brazil játékos az Öreg Hölgy első számú célpontja lett januárban, miután Axel Witsel a Zenittől…..
A december a szerződéshosszabbítások hónapja volt Torinóban, hiszen Leonardo Bonucci, Daniele Rugani és Stefano Sturaro is új kontraktussal kötelezte el magát a Juventushoz. Továbbra is megoldásra vár azonban a csapat egyik legfontosabb sztárjának jövője, hiszen nem érkeznek…..
FinoAllaFine 2017.01.02 19:45:59
@Grinta: pont lesza.om a véleményed Teréz Anya. Máskor tedd te is ezt az enyemmel.
FinoAllaFine 2017.01.02 20:37:36
@Grinta: nagyon furfangos gyereknek erzed magad. Del Piero, Buffon, Bonucci, Barzagli, Marci, Dybala, Alex Sandro. Ebben a sorrendben. Akiket pedig nem tartok semmire: Khedira, Hernyo, Asa, Alves. A többiek úgymond közömbösek. Na bökd ki miért kerdezted.
FinoAllaFine 2017.01.02 20:50:33
@Juvegaspy: Alves klasszis, de emberileg nem tudom elviselni. A többiek akiket irtal persze hogy megutik a szintet, engem a szimpatiarol kérdeztek. :)
Miután a régóta kiszemelt Axel Witsel várhatóan Kínába tart, a Juventus-vezetőség a figyelmét olyan futballisták felé irányítja, mint Corentin Tolisso, Steven N’Zonzi, Luiz Gustavo és Roberto Gagliardini. Úgy tűnt, hogy a bianconero csapat szinte biztosra ment Axel Witsel januári vagy nyári…..
FinoAllaFine 2017.01.02 10:21:48
@mpite: Ez kezd egyre égőbb lenni a Juve de főleg Marotta szempontjából. Főleg, hogy nem először játsza el ezt. Sebaj, majd jön Luiz Gustavo és Marotta vigyorogva lenyilatkozza, hogy végig ő volt az elsődleges célpont, megvan a cseresznye a tejszínhab tetejére.. LOL.

Witselért nem hibáztatom, azonban az, hogy egy 2 nyáron keresztől leépített középpályára egy lejáró szerződéső Witsel, valamint egy eddig sehol nem bizonyított, rutintalan Gagliardini a célpont, ráadásul még őket sem sikerül megszerezni, NA AZ MÁR A CIKI KATEGÓRIA.
FinoAllaFine 2017.01.02 10:44:23
@hellan: Annyiért mondjuk igen. Egy Internek ennyi a felára. :D Nekünk max 15-ig érte volna meg sztem. 25-27hez már csak 10-t kell hozzádobni és van egy Tolissonk, aki azért kicsit magasabban jegyzett player mint az olasz.