Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the code writer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek az úgynevezett menekültválság kezdetére? Ekkor ismertük meg a pengés kerítést, melyből irtózatos mennyiséget rendelt a kormány, hogy ezeket az akadályokat rohamtempóban telepítve kerítse körbe a déli határszakaszt. Nem sokat értek, alatta és felette is át lehetett hatolni, ugyanakkor…..
the code writer 2017.03.31 10:54:41
@Tibi !: Azért durva hova jutott a világ...lassan minden nővel alá nyilatkozatot kell íratni még egy csókról is, nehogy valamikor, ha beindul a szekér, pénzszerzés céljából bepereljen...9 évet várni egy perrel mennyire életszerű?

"Mellesleg amelyik nagy kant (vagy csak azt gondolja magáról), ilyen könnyen be lehet palizni, az meg is érdemli, hogy bepereljék és fizessen mint a katonatiszt!"

Aki ilyen jellemmel rendelkezik az megérdemli hogy jól megb@sszák
Tudtátok, hogy a világ legrégebbi desszertje Törökországban nemzeti eledel? Nem? Hát akkor vagy pattanjatok fel a következő gépre és irány Isztambul egy kóstolóra, vagy próbáljátok meg elkészíteni magatok otthon! Ugyanis tegnap, azaz október 11-én volt asure napja, de Törökországban még néhány hétig…..
A dohányzás káros hatása és a dohányáruk magas ára ellenére a felmérések szerint Magyarországon a dohányzók aránya a férfiak körében kb. 40-42%, a nőknél megközelítőleg 28-29%. A nemdohányzók védelméről szóló törvény a dohányzókra nézve igen szigorú szabályokat tartalmaz. Sőt, 2016 májusától az…..
the code writer 2016.08.23 22:31:20
ennyi megkeseredett nyomoroncot... siránkozni a fotelből az megy... az mikor jön, hogy rohadjon meg az összes terhes nő mert várakozás nélkül bemehet a rendelőbe, pedig egész nap ráérne, neked meg ki kell várni a sorodat pedig rohannál dolgozni?

kimegy a dohányos és frusztrál? menj ki te is. megszól a főnököd? hasonló nagy arccal vázold fel neki is az itt felvetett problémát

a dohányos munkaidő kiesés? lehet, hogy az a dohányos ember a maradék 50 perc alatt több/hatékonyabb/minőségibb munkát tud elvégezni, mint a siránkozó nem dohányos másfél óra alatt

dohányosként az elmúlt 8 évben nem voltam táppénzen, mert nem olyan satnya az immunrendszerem, mint sok BIO/FITTNESS huszár, akik átlagban évi 20 munkanapot töltenek táppénzen, a munkáltató pénzén. persze az se nem munkaidő kiesés, se nem erőforrás pazarlás :)

tiltsuk be a sportot, mert pl. egy rendszeresen síelő élete során egész biztosan többször szenved balesetet, mint az átlag, ami azon túl, hogy kórházi költséggel jár, táppénzt is von maga után, aminek járulékos következményeit fent kifejtettem

bizonyos munkakörökben a dohányzás, mint csoportos tevékenység meglepően produktív. dohányzás közben születnek a legjobb ötletek. a Google is teljesen hülye (de nem kell olyan messzire menni, magyar cég is van ilyen), hogy hatalmas teret ad a csoportos beszélgetésekhez, hiszen tálcán kínálja az alkalmazottainak a munkakerülés lehetőségét

a tüdőrák nagyon szar érv mert
1) nem minden dohányos lesz tüdőrákos
2) nem minden tüdőrákos dohányzott
viszont miden dohányos keményen hozzájárul az államháztartáshoz a kb 600 HUF/doboz jövedéki adóval. ha az egészet nem is, de jó részét fedezi intenzitástól függően. mellesleg azt tudtad, hogy 20% -kal több emlő/petefészek/méhnyak rákos nő van, mint tüdőrákos férfi és nő összesen? tiltsuk be a nőket! különben is, hogy tartana el az állam annyi nyugdíjast :D

szóval azért mert valaki dohányzik, még lehet jó munkaerő, és azért mert te 8 órából 8 -at munkavégzéssel töltesz, még nem biztos, hogy hatékonyabb vagy mint egy dohányos.