Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feheratyacska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Veszélyes dolog ez a vörös inges tüntetés a thai fővárosban, szó se róla. Bangkok Charlie, az egyszeri farang is kiment körbenézni, aztán egyszer csak a színpadon találta magát, ahogy a több százezres tömeget fényképezi. Amikor elindultam a szombati tüntetés helyszínére, az…..
A webdesignerdepot.com összeállított egy nagyon érdekes listát az operációs rendszerek designjának fejlődéséről. Megtetszett, úgyhogy megosztom veletek is! A grafikus felhasználói felület (GUI) az, amin keresztül a felhasználók kényelmesen kommunikálhatnak a…..
feheratyacska 2009.05.24 10:32:20
nude art designer's nude 2008.11.13 13:56:00
web2.0-s aktok:) 'shiny table' effect: shiny table reflection + blur +színátmenet: ..
Lottónyertes Vasárnap volt... 2008.09.22 18:29:00
Ahogy Máté Péter dalában. Csak ez egy picit más vasárnap volt ez nekem. Hirtelen milliárdos lettem. Még most sem fogtam fel, persze a pénzt is csak 2 hét múlva kapom meg, de akkor is. Pedig bizonyos értelemben fel voltam rá készülve, hiszen minden szelvényt úgy adok (adtam)…..