Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.cigarettatoltogep.com

57 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerezd be most akciósan az elektromos cigaretta töltő gépedet. Vegyél részt karácsonyi akciónkba, ezt a cigitöltő akciót kizárólag karácsonykor hirdetjük meg! Aki már régóta követi az oldalt az tudhatja, hogy nem szoktunk akciózni ezért is különösen jó lehetőség most ez a karácsonyi elektromos…..
Hamarosan itt a karácsony és ilyenkor megajándékozzuk szeretteinket. Sokszor azonban azzal a gonddal találkozunk, hogy semmi ötletünk sincs. Ilyenkor érdemes elgondolkozni mit szeret a másik, van e esetleg valami hobbija. A dohányzás ilyen tevékenységek közé tartozik. Ha valaki cigarettázik a…..
Vegyél részt a www.cigarettatoltogep.com által szervezett "Olcsó cigit karácsonyra" nevű Facebook eseményen és értesülj elsőként elektromos cigaretta töltő gép akciókról, speciális ajánlatokról.  De mi is ez a karácsonyi esemény? Az Olcsó cigit karácsonyra lényege, hogy hasznos ajándék tippeket…..
Karácsonyi ajándék dohányosoknak Spórolj a cigarettán a www.cigarettatoltogep.com prémium minőségű elektromos cigi töltő gépeivel. Ezekkel a cigitöltő gépekkel pár perc alatt megtöltheted a cigarettád. Olcsó jó minőségű cigaretta készíthető. Miért ilyen fontos az elektromos cigaretta töltő gép…..
Fontos téma, vajon egészségtelen e a cigaretta? Számos oldal szól arról, hogy a cigarettázás káros, még véletlenül se gyújtsunk rá mert így meg úgy rövidíti az életünket. Az egészség megőrzése ennél sokkal összetettebb folyamat minthogy szokj le erről vagy ne igyál annyit stb.  Tény, hogy a…..
Kényelmes dohány vágás elektromos cigaretta töltő géphez   Szeretnéd ha a cigaretta töltés könnyű folyamat lenne? Nem szereted összepiszkolni a kezed és egyesével válogatni a dohányt, hogy ne maradjon benne semmi kemény dolog? A dohányvágó gépeket Neked találták ki! Ezzel a szuper masinával…..
Drága cigi VS Olcsó Cigi Elgondolkoztál már azon mennyi pénzt költesz cigarettára egyetlen hónapban? Na és azon, hogy mennyit spórolhatnál, ha kicsit odafigyelnél? Igen a cigaretta drága szenvedély lett az elmúlt években, a cigaretta árak rohamosan emelkednek, hisz jövedéki termékek így az…..
A dohányosok jövője nem rózsás... Sajnos a dobozos cigaretta ára 2017-ben is emelkedett és ez a tendencia valószínüleg nem fog változni. Mivel jövedéki termékről van szó, ezért az államoknak érdeke, hogy magas áron adják a cigarettát, hisz akkor több adó marad a kasszában. Ez viszont a…..
Kezdj el spórolni a cigarettán új generációs elektromos cigi töltő gépeinkkel. Cigaretta töltéssel akár 70%-al kevesebbet fizethetsz mintha megvennéd a boltban a dobozosat. Elektromos cigi töltő gépekkel a töltés egyszerű, gyors. Otthonodban pár perc alatt készítheted el a heti cigaretta…..
Búcsú a „T” szériától itt az elektromos cigaretta töltő gépek új generációja   A „T” elektromos cigaretta töltő széria közel fél évtizedig szolgálta  az embereket akik szerettek volna spórolni a cigarettán na meg persze az idejükkel. A cigaretta árak emelésével létjogosultsága lett ezeknek a…..
A nyári időszakban minden lassabb Unalom a munkahelyen, legszívesebben mindenki nyaralna. Sokszor még kimozdulni sincs kedve az embernek a kánikulától… Ebben az időszakban még nehezebb megtölteni egy doboz cigarettát kézi cigitöltő géppel, egyébként is sok idő, de 35-40 fokban ez az idő…..
Kíváncsi vagy mégis mennyi cigarettát fogyaszt a Magyar és ezt mennyiért? Nem vagy vele egyedül, ez a kérdés a gazdaságkutatókat is foglalkoztatja. A legutóbbi felmérésük szerint 2017-ben már jócskán elérte a havi cigaretta fogyasztás az 50 milliárd Ft-ot. Ez konkrétan Áprilisban 611 millió szál…..
Az e cigi világszerte népszerű lett az utóbbi években, azonban nem igazán értem miért? Talán a cigaretta árak emelkedésével magyarázható a jelenség, ami Magyarországon 2017-re már 1300Ft-os is súrolni fogja. Az e cigi azonban akárhonnét is nézzük, egy műanyag eszköz, köze nincs az eredeti…..
www.cigarettatoltogep.com 2017.05.16 10:05:37
Ne haragudj de ez hülyeség...
www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/tenyleg_karosabb_az_elektromos_cigi/20131220100322
De véleményem szerint, aki városban él mindenképp kivan téve a fokozott légszennyezésnek, a vidékiek sokat pöfékelnek, még sincs annyi bajuk mint a városiaknak...
Egészség szempontjából, nem ezen a pár szálon fog múlni :)
T 20000 MONSTER cigaretta töltő gép akció MÁJUSBAN! Már régóta szemezgetsz Magyarország legjobb elektromos cigaretta töltő gépével a T 20000 MONSTERREL? Mindig szerettél volna kényelmesen spórolni a cigarettán? Ezt az elektromos cigaretta töltő gépet NEKED találták ki! Cigaretta töltéssel akár…..
Sokan bele se gondolnak mennyivel olcsóbb lesz egy doboz cigaretta, ha nem a boltban dobozosan veszik, hanem otthon töltik. Elektromos cigaretta töltő gépeinkkel pár perc alatt kész leszel 1 doboz cigaretta megtöltésével. Pár perc, de rengeteg pénz, mármint amit megspórolsz vele.Sajnos…..
Megszűnik a T 1000 elektromos cigaretta töltő gép forgalmazása A T 1000 elektromos cigi töltő gép remek szolgálatot tett, és rengeteg embernek segített spórolni a cigi költségeiken. Sok embert segített olcsó cigihez. Azért ez 2017-ben nem kis teljesítmény… mármint, hogy olcsó cigarettához juthat…..
Mondj NEM-et a drága cigarettára, mondj NEM-et a dobozos cigire! 2017 második felében eléri a dobozos cigaretta ár az 1300Ft-os fogyasztói árat a megemelt adóterhek miatt. Mondj NEM-et a drága cigarettára, ne dobd ki a nehezen megkeresett pénzedet egy feneketlen kútba, kezdj el spórolni már ma a…..
Eltűnt a kedvenc cigarettája a nemzeti dohányboltokból? Január 1-ével hozták törvénybe, hogy a cigaretták árát a NAV fogja meghatározni hetente kétszer (Csütörtök, Hétfő). Ezen kívül eltűnnek azok a termékek amelyeknél az adójegyen ár is szerepel. De mégis hova tűnt a kedvenc cigarettám, miért…..
Hol tudom megnézni mennyibe kerül egy doboz cigaretta 2017 Januártól? Többek megdöbbenéssel fogadták a cigaretta brutális áremelését 2016-ban. A három lépcsős cigaretta áremelés 2017 közepére éri el a csúcsát, amikor 1 dobozért elkérhetnek 1300-1400Ft-ot is. 2017 Január 1-én iktatták törvénybe a…..
Elektromos cigaretta töltő gép a dohány áremelés ellen Manapság már szinte mindenen spórolunk amin tudunk. A boltban, zöldségesnél, ruházaton, elektronikai eszközön… 2017-ben már szinte kötelező lesz a cigarettán is. Ennek több oka van, elsősorban a tavaly elfogadott dohány áremelés és most a…..
2017: Mozgó áras cigaretta, íme az első változás… Korábban már írtunk róla, hogy Január 1-ével elfogadták azt a módosítást melynek értelmében a dohány termékek árát a NAV fogja meghatározni, mozgó áras rendszerrel. Ez a rendszer hasonló, az olajéhoz… az már persze kérdéses, hogy mégis minek kell…..
Mozgó áras cigaretta? Igen 2017-ben már ezt is bevezették... mit jelent ez a gyakorlatban a dohányosokra nézve? Eddig ha bementél egy dohányboltba szabott áron vásárolhattál cigarettát, de ez idén megváltozik!A NAV mondja meg mennyit fogsz fizetni aznap... hidd el kevesebbet így sose fogsz…..
Elektromos cigaretta töltő gép karácsonyra Sokan választottátok az elektromos cigi töltést karácsonyi ajándéknak. Köszönjük Nektek! Ez a bejegyzés fontos információt tartalmaz a karácsonyi szállításról. Kövessetek Minket Facebookon is! Itt válaszolunk a felmerülő kérdésekre! Webáruházunk:…..
A francia Lui magazin decemberi számának négy borítóját tette közzé az Instagramon, és egyikük a magyar szupermodell, Palvin Barbara.     �THURSDAY !!! � . . #luimagazine 4 different December issues by @davidbellemere featuring beauties ❤️ @realanaismali @hoskelsa @hilaryhrhoda…..
www.cigarettatoltogep.com 2016.12.12 13:24:09
Big Tits Marta 2016.12.12 05:39:56
www.cigarettatoltogep.com 2016.12.12 13:23:27