Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szederinda

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
Szederinda 2012.05.10 22:06:17
@IllaryBlasi: miért, a többiek ki másért tettek valamit is, ha nem saját magukért meg a 25 milkáért? :)))))
Szederinda 2012.05.10 22:10:35
@raspberrypie: bízom Máté önzésében, mivel ha Noémit választja, akkor az a felezésre megy, mert haverok és hát ő is a 25 millióért jött - míg a naiv Edinával biztosra mehet, mert egy szerelmes ember tényleg jó lábtörlője annak, aki nem viszonozza az érzéseit...Edina tuti nem dobná le elsőnek a Bizalom Aranyló Gombócát, annyira bízik a (nagyn félreismert) Matcsiban...
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Szederinda 2012.03.06 11:55:27
...ÉHX, T69, sixx HV-jai a reggeli kávé mellé - TAVASZ VAN :))))

@Alfonzina: szerintem még korai ítéletet alkotni, ez még nagyon az eleje. A felhozatal tényleg más de ki tudja, mire képesek még egy kis bemelegítés után. Az első etapnak is eltartott egy ideig, mire érdekesek tudtak lenni :))) Egyébként PM nekem jó nagy csalódás volt, az Aranypartban már teljesen eltolta a karaktert...sztem annál gázabbak ezek sem lehetnek...itt is beérik hamar a pudva, meglássuk :)
Történetemhez hozzá tartozik, hogy magam is gyógymasszőr vagyok, a főállásom mellett másodállásban masszőrködöm. Minden nap gyakorolom tehát ezt a szívemnek kedves szakmát, mióta elvégeztem az iskoláimat. Tavaly télen történt az esetem, amikor nekem is rengeteg vendégem volt a nyakfájós, derékfájós…..
Szederinda 2012.02.01 18:46:10
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp:
én azért ideírom
KAMÚÚÚ

Szerintem ez a post azért került fel a masszázsblogra, mertmivel az Index címlap egyre gyakoribb, így nem lehet minden nap a k*rvázásról postolni...

Egyébként nyilván lehetséges, hogy ilyesmi történik de azért már az első kérdésnél ki lehetett volna szépen sétálni, ha mégsem szexuális zaklatásra vágyott a kedves páciens. De nem sétált. Aki pedig "és ha valaki kurvának áll, az ugyebár ne csodálkozzon, ha néha megbasszák"...
Jackpot Vodka a Himalájából 2012.01.20 13:30:00
Egy újabb italkülönlegesség követel helyet magának a vodkák világában, amely az egyik legismertebb orosz vodka fajta - a Stolichnaya - limitált példányszámban kapható prémium kiadása. Ez a kimondottan ínyenceknek készült változat a Himalája Széria elnevezést kapta, hiszen…..
Szederinda 2012.01.20 21:11:30
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
Szederinda 2012.01.20 21:06:21
@galicius: "Egyet tanácsolok:legyél vele nagyon kíméletes,beszéld meg vele,hogy értse meg,ez van."

:) talán azért ez már pofátlanság lenne...."drágám, értsd meg, az ő p*- ja jobban tetszik, mint a tiéd, ez van. Ja, hogy tíz évig hazudtam? Azt is értsd meg, hiszen nem tehettem mást, amíg nem jött olyan, aki kompatibilis a farkammal, a te cunád is megfelelt. Meg hát, legalább melegítetted az ágyam, volt kivel megosztani a házimunkát meg a számlákat..."

Na, tegye fel a kezét aki megértő lenne...

Ez a házasság nem a szexuális problémák miatt ért véget, hanem azért, mert az egyikük egy évtizedig hazudott magának és a másiknak, mint a gép.
Egyetértek Buci-Bigyo-val, már eleve a másik idejének rablása ha olyasvalakivel papírozunk össze, akivel nem jó a szex.
Ugyanis az hazugság, hogy egy normális kapcsolatban az embernek általában véve jó tud lenni anélkül, hogy a másiknak jó legyen. Ha mégis így van, az nem őszinte kapcsolat amiből házasságot kell csinálni hanem egy kényszerpálya, egy mártír-játszma. Annál már az egyéjszakás kalandok is őszintébbek (mint a mellékelt ábra mutatja).
Szederinda 2012.01.20 21:08:43
@mialenyeg: ez mind használható ötlet annak, aki nem elválni akar, hanem megoldani a problémát, eselteg boldoggá tenni a másikat és magát.
Dehát ez a pasi csak egy okot keresett, nem ezt a nőt akarja. Eddig sem igazán akarta, csak nem vót más, oszt ócsóbb, mint a flashlight...
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Szederinda 2011.07.07 15:07:28
@akárki lehetek:-): "Mi kerül egy sima lángosban 400,-Ft-ba"
A fesztiválokon minimum 800 egy ugyanolyan lángos, és ha vendéget is hoz akkor a büfés nem érzi soknak azt a 400-at a hétköznapokban.
Egyébként a palacsintán is ki lehet akadni, az is pont 800-1000 általában a fesztiválkörnyezetben, pedighát az eá ktg-e kb 30 huf vagy talán 50/db...
Szederinda 2011.07.07 15:28:35
@prunoki: ugyanabból a cikkből:
"már most olyan értelmezhetetlen zaj alakult ki az egymáshoz túl közel leállított színpadok miatt, hogy csak a fejünket fogtuk."

szóval már egymást is zavarják a színpadok :))))

Egyébként avaly pont ugyanez volt, annyira túl akarta ordítani egyik színpad a másikat, hogy nem volt olyan sáv két színpad között, ahol érdemes lett volna megállni. Az ember feje - főleg ha eleget ivott - hamar megfájdult a kakofóniától.
Még szerencse, hogy vannak speciális füldugók bulizásra kialakítva, különben az embernek rámennének a hallóbizbaszai, én is egy ilyen dugeszba ruháztam be tavaly...
Az idei volt-on is hasonló volt a hangulat, minél később volt egy koncert, annál hangosabb volt, és sajnos annál torzabb is.
Úgy általában a koncerteken egyre igénytelenebb a hangosítás, még az A38 is folyamatosan pirosban van.
Süketülnek a hangmérnökök, új generációt kérünk...
Szederinda 2011.07.07 15:29:42
@Coyote82: esetleg nem Te vagy domb mögött akkor? :) Látod, ez a probléma Józseffel is, egy domb neki is hangszigetelne :)
    „Na, zsírcsászár?” – kérdi röhögve a Fischer, amikor újságolom, hogy tőle hazafele menet betértünk végre a fagyizóba, amit már olyan rég ajánlgatott. Az hát. Ilyen időutazásban ritkán van része az embernek. Nevezett fagyizó voltaképpen egy cukrászda a…..
Szederinda 2011.06.28 09:01:56
@newtehen: Köszönjük, Emese.
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
Szederinda 2011.06.06 11:21:24
hogyvolt A Éden hotel számokban 2011.05.28 09:04:00
Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és…..
Szederinda 2011.05.31 09:36:38
@sixx: én is köszönöm a rengeteg befektetett melót, kitartást és a sok teliszájjal röhögést, amit a HV-id előidéztek az irodánkban. A posztjaid nélkül fel sem tűnt volna, hogy leforgatták a százhuszadik valóságshowt, ha pedig mégis akkor messze elkerülöm. Ezt csak a hogyvoltjaiddal együtt volt értelme nézni!!! :)

Remélem legközelebb a helyszínről HV-zhatsz, esetleg bejárással a színfalak mögé, az interjúszoba foncsorozott ablakai mögül :)))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.05.27 09:46:22
@sixx: Köszi a remek Hogyvoltokat és a kitartást! Remélem a köv évadét is te írod - addig is a többi sziporkádat hűen olvassuk jó sokan :)

Mivel sajnos trollok mindig lesznek, ezzel a bizonyára ismerős versikével kívánok Neked további kitartást a szellemi termeléshez:

"Petőfi Gameboy
+i

csendben ignoréra tettelek
nekem ne emesgézz
én rád nem pingelek
nem izgat, ha visz a split
remót vagy nekem
nem vagy itt

én ezen a csatin op vagyok
ha kell társaság, botokat hozok
nem bannolok, nem kikkelek
csak csendben ignoréra tettelek"

(A vers jogtulajdonosa a razzia.index.hu.)
Szederinda 2011.05.27 10:00:09
@Jozeph Pelikahn: csatlakozom, ők is megérdemlik a köszönetet :)
Évekkel ezelőtt meglehetősen komoly összegért megcsináltattam a fogaimat. Fogorvosom olyan korszerű koronákat készített a fogaimra, melyeket bármiféle fogászati probléma esetén sem kell levenni, mert átröntgenezhetőek és a hidat úgy építette meg, hogy ha indokolt a foghúzás…..
Szederinda 2011.05.10 12:04:06
@Desiderata: rendben de azért - nyilván - a beteg tájékoztatása is a feladatok közé tartozik, talán jó lett volna ezeket elmondani és akkor felfogja az illető, hogy mi az ábra.
Egyébként az esetek 99,99%-ában nem az a gond, hogy csináltak valamit de nem azt kellett volna (mert ugye a beteg is tudja, hogy nem orvos), hanem az, hogy némely dokik sokszor nem igen részletezik, hogy mit miért kell csinálni, csak nekiesnek a dolgoknak, ez meg nem gyógyítás, hanem hentelés a székből nézve...ez egyébként pszichikailag is segíti a gyógyulási folyamatot, hiszen a gyógyulást át tudja élni a páciens, hogy itt végre valami történt amelynek végeredménye az lesz, hogy jobban leszek. De hát ez közvetetten része az eskünek, nem? A kommunikáció elmulasztásával is lehet ugyanis ártani, sajnos.

Nem hiszem, hogy a nem tájékoztatást meg lehetne azzal magyarázni, hogy a nagy a leterheltség meg hosszú a munkaidő, stb, mert kapásból van még jópár ágazat, amely van olyan fontos, mint az orvoslás és ott sem igen érv az, hogy sok a meló és nehéz. Sajnos aki nem tud jól csinálni valamit az nem alkalmas, ennyire egyszerű és szomorú ez...
Egyébként a profizmushoz hozzátartozik az ügyfelekkel való bánásmód magas szintje is, sajnos ezt hiányolja sok páciens a dokikból.
Hozzáteszem: is...mert itt is lenne még pár ágazat, ahol esszenciális lenne de nem mindig valósul meg 100%-ban...

Szóval el kellene mondani, mi történik és hopp, már majdnem meg is nyertük a beteg bizalmát. Ha pedig nem célja az adott dokinak a beteg bizalmát elnyerni = gyógyulását mentálisan segíteni, akkor az tényleg menjen boncmesternek, ott naphosszat lehet hallgatni.
Szederinda 2011.05.10 12:21:56
@Nyomek: "(tul.képpen miért is fizetjük a TB-t?) "
Na ez jó kérdés, tudok egy helyet ahol felkellene tenni.
Szederinda 2011.05.10 12:55:07
@Terézágyú: de sajnos így van, sok ember ilyen...annyira gyávák, hogy a végtelenségig halasztják. Ha pénzbe kerül egy bizonyos ponttól, akkor pedig az megállítja a halogatást.
A kényszer nagy úr, nézdd meg például mennyien jártak tüdőszűrőre amikor nem volt kötelező. És hát idéntől megint az, nem véletlen, pénzbüntetést kap aki nem tesz eleget a behívónak :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.27 15:18:21
@Skanoja: sztem Alíz összekeverte a szavakat, ő nem tud főzni, csak tanult :))))
Szederinda 2011.04.27 20:51:39
@neccharisnyás útonálló: kész állatkert, a Pókmajom és a Pávián :)))

Engem ugyancsak töprengésre késztetett Gábor elkattanása, lehet, hogy odakint vagy odabent van már egy gyeröke?
Szederinda 2011.04.27 20:58:30
@GL-581 g: ""...Don és Pocok egymásra néztek mosolyogva"
Hát ezt össze lehet vágni, biztos vagy benne? Bizonyítékul szolgálna arra, amit már régen gyanítok, mert gyanús a páros az elejétől fogva, lehet, hogy Ádám azért nem virgonckodik, mert odakünn akart/t vmit kezdeni Alízzal?
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.22 11:51:05
@Thorwald: igazad van, nagyon off :)
de a többiben is van igazad :)
Csak annyi, hogy ha nem reklámoznak valamit, akkor csökken a népszerűsége. Persze attól még nem tűnik el :)
Szederinda 2011.04.22 11:55:01
@fairytale: nem szoktál de a jóég tartson is meg eben a jó szokásodban, csak azért írtam. :)))))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.21 10:41:52
@Szirénke: én is ugyanígy, sokszor meg is fogalmazódik a fejemben, hogy hogyan látjuk viszont a dolgot a holnapi HV-ban.
egyébként döbbenet, hogy ezen a héten ennyire semmi sem történt, ez az egész hét a Pókmajom bekerülésekor csak egy adásra lett volna elegendő.

Kristófon besírtam, Nyafival összeillenek, mindkettő kb 15 éves mentálisan. Egyik jobban nyávog, mint a másik. Amikor Nyafi azt mondta, hogy "ilyenek a csajok", annyira hálás voltam, hogy nem ismerek egy csajt sem, csak nőket...!!! :)
Amikor kiírják, hogy "Kristóf, 25" mindig eszembe jut, hogy a szüleim generációja akkor már gyereket akart és családot, nem gyereknek tetetni magukat. Közelebb voltak a "nő és férfi" kategóriához, mint ezek itt valaha is lesznek...
Miért ilyen dedós ez a generáció?
Vajon a mi gyerekeinknél ez a viselkedési kultúra lesz normális még a 30 évesen is?
Mert akkor a piac helyében átgondolnám az 50 év felettiek foglalkoztatását és inkább őket venném fel, mint ezeket a pubikat...
A Cuki Duó láttán felmerül a kérdés bennem: vajon miért ilyen gyökér dedósok ezek?
Biztos a borotválás is hibás :)))

Ja, Korleónéról: tuttam én, hogy valamire hasonlít amikor ijedten kalkulál, és végre megtaláltam... www.affengeile-geschenke.de/artikelbilder/kit_cat_clock.jpg
Nu, az HBO elhozza nekünk a Trónok harcát egy nappal az amerikai bemutató után (ott vasárnap esténként, itt hétfőn szabadul el a pokol), mi meg hogyvoltozunk róla szabóZ kollégával, mert szeretjük a kihívásokat. Jóelőre szólunk, hogy a rajongók kiakadását elkerüljük: a…..
Szederinda 2011.04.18 13:10:04
@iwen: Egyetértek.
A Hotel Éden HV-t is pár nap alatt szétkapták, hiába magyaráztam többedmagammal, hogy a HV közönsége nem azért nézi a műsort, hogy meglássuk ki győz meg ilyesmik.
A trollok megszállták, amint rendszeressé vált az Index címlapra kikerülés.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.08 10:11:50
@Benyeszke: Ez azért van, mert a többség már önmagának is hazudik. Egy hazugságvizsgálót is át lehet verni azzal, ha igaznak hiszed amit mondasz, ezért is tiltották be :)
Szederinda 2011.04.08 10:14:41
@handax: Szerintem ez ilyen 2 éves okj-s mérnökség, nem fejlődés általi :)
A BME-n az attitűdöt is megtanulja az ember és még Csíbor, a kocsmáros is sokkal inkább látszik mérnöknek, mint Pöszi.
Aki egyébként rettenet tenyérbe mászó, olyan akit az osztályban a ranglétra alján volt, ezért most kompenzál és igyekszik menő lenni. Közben meg egy hazudós alsós szintjén áll spirituálisan.
Szederinda 2011.04.08 10:19:32
@bonobo11: Sajnos a Don egy narcisztikus típus, őt minden nő taszítja. Nem meleg, egyszerűen csak saját magába szerelmes és nem talál még egy olyat :))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.07 13:23:19
@senior Muhaha: jaja, FELIRATOT Gábor deák alá, tényleg makog :)
Kaphatnának olyan feladatot, hogy bejön egy beszédtechnika tanár pár napra és az kap védettséget a kiválasztás aktusa elptt 1 perccel, aki a legnagyobbat fejlődik a héten :)))
Szederinda 2011.04.07 13:24:29
@oscar dirlewanger: áh, szerintem ez a csaj nem olyan bonyolult, ezt ő ankhnak szánta, látta a Múmiá-ban, hogy az menp egyiptomi szimbólum :D
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.06 13:54:06
@borsz: na ennek ideje lenne :)
Ha például Isaura hazaküldhetné azt, akire a legkevésbé büszke, akkor szerintem nem Levit választaná (mert a teraszt az eső rendszeresen mossa), hanem Nikit, mivel az ő specialitása a fajanszot körbehányni...
Szederinda 2011.04.06 14:01:12
@Hell-Ász: azért ez tényleg érdekes kérdés...miért nem adtak többi időt nekik? Jobb lett volna szerintem akkor robbantani, amikor mindenki nyugodtan pihen a lapok újraosztása után...még a baltaarcú Tőgyike is több időt kapott...na annak a csajnak a repjegyét nem értem még mindig. Talán azért érhette meg, mert nem volt retúrjegy, ott hagyták a dzsungelben karriert csinálni :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.05 12:29:27
@csillámpóni: fejezd már be, légy szíves. Ezt a Csillámpóni-szart minden nap vagy itt, vagy a Velveten elpottyantod.
Szederinda 2011.04.05 12:31:38
@Eruka: Sztem Szalamandra vagy Pókmajom :) a Dög túl hízelgő, a Dögnek súlya van :)
Szederinda 2011.04.05 12:32:56
@astarta: Ez is jó, Majompók. Vagy csak "Majom" (Cerkóf?)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.04.02 11:31:35
@neccharisnyás útonálló: szerintem jól mondod, sok ember hajlamos egy pár fő paraméter alapján egyből ítélni. Sajnos ezeket az előítéléteket iszonyú meló megváltoztatni, ezért is számít annyira az első benyomás.
Van, amit tudunk befolyásolni azon, hogy milyen benyomást teszünk de van amit nem.

Vigasztaljon a tudat, hogy az ilyen előítéletes emberek azok, akik a legnagyobbat szoktak a végén koppanni, amikor a beskatulyázott illető olyasvlamit csinál, amelytől besokkolnak.
Szederinda 2011.04.02 11:32:58
@Benyeszke: van benne valami. Legalább itt-ott lineális lett volna, nekem úgy tűnt, hogy nem az. Ölég rosszul sikeredett :)
Szederinda 2011.04.02 11:44:35
@Gliese 581 g: hát, igazán nem akarlak bántani ezzel de annak tényleg mélylélektani oka van, ha valakit az elutasítás indít be. Részben vadászösztön de ha nagy az érzelmi amplitúdó, akkor valami odabent nem kiegyensúlyozott...van nagyon sok minden a témáról, érdekes egyébként. Engem pl lenyűgöz, hogy az ember mennyire nem egyszerű lény.

Egyébként egyetértek, bőven lehetséges, hogy Szöszi nem lenne "szerelmes" Szalamandrába ha bejut a bugyiba.
Azt ugyan nem értem, Szalamandra miért nem használta ki őt is...akkor lett volna hatalma még alakítani reggel: pl ő dönti el, kinek az alsóját mutatja fel, ezzel az illetőről alakult közvélekedést is szabályozta volna.
Talán Pöszinek lógott mivel ő elég sokat okosított rajta nap közben?

Pöszi elszólása pedig tényleg valószínűsíti, hogy megkapta a küldetést a Dontól. Bakker, Levi, miért nem tartottál ki még egy kicsit? :))))
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Szederinda 2011.03.30 18:20:09
@kerdesek05: ***spoiler***
ami kilóg, az undorító...a csápos nő.

Egyébként akkor még normális volt mellye...
Szederinda 2011.03.30 18:25:11
@beacska: ez igaz...
Ha ma kiderül, hogy Jenni meg Alízzal smárolt az este a medencepartyn, akkor meg tuti őket fogják kivágni még az is lehet, hogy egyszerre :)))
Norbi meg szerintem szót sem érdemelt, sunyi lapos volt de sajnos jelentéktelen szereplő.
Aztán ki tudja, lehet, hogy egy másik gárda mást hozott volna ki őbelőle is, nem tudom...
Bocsánat, hogy ilyen későn kerül ki az aktuális poszt, de eddig nem voltam gép közelben. Nem is szaporítom tovább a szzót, következzen Lakle levele. Kedves Munkahelyi Terror olvasók! Én nem a történetemet szeretném megosztani, hanem a tanácsotokat várom. Pályakezdő vagyok,…..
Szederinda 2009.05.21 14:59:52
@changebug:
OTT A PONT :)
@piszuka:
"Egy ún. shared service centerbe jelentkeztem IT-helpdeskesnek."
Nagy hiba. Call-center rabszolgának jelentkeztél, csak azon belül az ilyenek egyelőre még magas presztízsű munkák.
krumpli/burgonya

A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
Szederinda 2009.05.15 15:56:50
@s3v3n: haha, vagy csak még nem tudjuk, hogy meglátogatta, sőt, babát is gyártottak de aztán vagy ő vagy a Füstös kollega kitörölt mindent az emlékezetéből. :)))
egyébként sztem időugrás, mert ha egy ilyen mértékű elektromágnesesség közelében, X méteres zuhanásra nem szállt el a H-bomb, akkor egy kaviccsal sem érdemes ütögetni...sztem a köv season azzal fog kezdődni, hogy elmondja a kerék ezen elforgatásának történetét :)

A belinkelt interjúban vagy egy mondat, ami sztem érdekes: (5'50")
"Jackkel kapcsolatban...végül is elfogadta a végzetét és visszament a szigetre. Elfogadta, amit Locke mondott neki és a legnagyobb nyugalommal tér vissza.
Amikor Faraday felbukkan és a sziget felrobbantásáról beszél, Jack azt gondolja "ez az, azért kellett visszajönni". Ám mindez átverés, mert hogyan is gondolhatná valaki, hogy az a végzete most, hogy eltörölje a saját későbbi végzetét (hogy ott érnek földet).
Jack tehát éppen a tagadást választja: mert ha tényleg azt hiszed, hogy a szigeten léted vmilyen célt szolgál, a legutolsó dolog ami eszedbe jutna, hogy lehetetlenné tedd a későbbi megérkezésed. "

Szóval csak azt szeretném kérdezni, hogy az egy dolog, h Faraday ki akar kerülni a loopból, miért gondolja azt, hogy a Hattyúnál történő katasztrófát kioltja egy H-bomba felrobbantása?
És mit mondott Faraday anyukája Jacknek az inga mellett?