Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vagabundusz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti tesztet Mucsi Gábortól kaptam, köszönöm neki! Gondoltam egy merészet, hogy meglepem magam egy házimozi projektorral Karácsonyra. A hazai piac technikai tudása és ára alapján persze eszembe se jutott volna, de szembe futottam a képen látható termékkel az aliexpress.com-on. Legalább másfél…..
Vagabundusz 2016.06.04 18:23:47
@Mucsi Gábor:
Motivációs tényező? :) Csak véletlenül ide tévedtem, mert pont ezt a kütyüt néztem. Kertben pl. olimpia nézésre. Nem egy látványfilmre.
Az 5,7 méteres filmátló 10 m-ről nem ugyanaz, mint a 130" (330 cm) 2,5 m-ről. Mindkettőt te írtad. Teljesen rendben van egy ilyen projektor, ennyi pénzért meg pláne, de azért kezeljük helyén a dolgokat. A teljesen élvezhető nem tudom nálad mit jelent, de a régi képcsöves TV-k, PAL rendszerben 625 sort vetítettek. Ebből nagyjából 525 volt látható. Amennyiben szerinted egy ennél rosszabb felbontású ( az oszlopszámba most nem menjünk bele) kép, teljesen élvezhető 330 cm-es nagyságban 2,5 m-ről, akkor nem is vitatkoznék tovább. Mindenkinek más az igénye, de azért vannak határok. Bocsánat, hogy megzavartam a beszélgetéseket.
Vagabundusz 2016.05.30 10:12:17
@Mucsi Gábor:
Az a baj, hogy a nagyság rovására elmegy a minőség. Mekkora szobád van, hogy natív 800x480-as felbontástól nem gárgyul meg a szemed? :)
Azért egy 285 cm körüli képet ekkora felbontásánál min. 5,5-6 m-ről kellene nézni.
Az aliexpress-en ki tudod választani, hogy honnan küldjék. (legalábbis most)Pl. Németországból és akkor nincs semmi adóteher, már ha magadnak veszed persze.
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
Vagabundusz 2016.03.19 12:52:22
@su30mk:
Nagyon egyszerű kedves Bruce Lee hívő: Mutass egyetlen hivatalos oldalon publikált versenyen elért eredményt a legnagyobb Bruce Lee-től!
Vagy esetleg kérdezz utána, mert van olyan magyar nagymester (karatéban nem kung-fu-ban), aki találkozott vele de még edzeni sem edzett velük és még egy jó kumitéra sem volt fogható. Persze lehet, hogy ez sem igaz, de annyira ellenőrizhető mint a többi.
Vagabundusz 2016.03.26 19:44:46
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Igen értelmes kérdés. Mivel egy dokumentált versenyeredménye sincs így elég nehéz lenne. Elég régóta foglalkozom küzdősporttal és a fizikát is viszonylag jó ismerem ahhoz, hogy elhiggyem a sok baromságot, amit összehordanak róla. Mellesleg, ha az említett nagymesterrel és társaival nem bunyózott, akkor biztos bárkit lever.
Emellett arról is van legenda, hogy Chuck Norris volt, hogy megverte. Na, ha ez igaz, akkor van a nagy gond, mert Chuck Norris is csak egy legenda. Róla van egy-két video, amin azért látszik, akkoriban mit tudtak:) Az sem mellékes, hogy Ő is "csak" az Ő szövetségük által szervezett VB-t nyerte meg, nem nyílt bajnokságot.