Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigeti József

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember általában addig örül a fene nagy demokráciának meg a szólás szabadságának, míg valaki, valahol olyat nem mond, ami neki szemály szerint nem tetszik, ilyenkor jön a tilcsákbe, a sípokkal beszédekel ellehetetlenítő idétlen nyugdíjasbanda és társaik. A briteknél…..
Délelőtt 10 körül a 6-os számú Flirt villamos motorvonat egy forgóvázzal kisiklott Pusztaszabolcson. A baleset tolatási művelet közben történt, tehát utasok nem tartózkodtak rajta. A sínt elhagyó Delfin elzárja az utat Adony felé, így nem indulnak vonatok Dunaújváros…..
Szigeti József 2008.12.24 12:11:05
comment:com A Nap-Kelte beharangoz 2008.08.04 11:10:00
Van egy dolog, amit nem értünk. Ha Rúzsa Magdit meghívják a Nap-Keltébe pont azon a napon, amikor az MTV új műsora debütál, ráadásul az interjú pont azt a címet kapja, hogy Örömtánc, akkor nem kéne legalább pár mondatban kitérni a produkcióra? Persze tudjuk, csúnya szó a…..
  Fantasztikus érzés a kapcsolás nélküli veszett gyorsulás. Az én kétezres turbó autómat ötvenig szerintem simán veri. Vélemények az azonos című cikkünk témájáról...
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..